Asymetrická prsa – vhodná podprsenka

Anonymní
30.6.26 08:41

Asymetrická prsa - vhodná podprsenka

Vždy jsem měla jedno prso o číslo menší, prsa mám velká a dobrá podprsenka to schovala, bohužel po těhotenství a kojení se rozdíl neskutečně zvětšil :roll: Řešila jsem to vycpávkou, která mi ale úplně nedrží, jsem z toho nešťastná, teď v neděli mi z podprsenky částečně vyjela a byla vidět i ze šatů :roll: Hledala jsem a našla podprsenky pro asymetrická prsa Ewa Michalak s už zabudovanými vycpávkami, které se dají vyndat dle potřeby, ale objednání jedině z Polska, máte někdo zkušenosti? Nebo jestli se dá i u nás někde sehnat taková podprsenka? Ty s pushup efektem pro mě nejsou, protože mám 75K někdy L a to už je u nás běžně bez vycpávek. Děkuju za rady a tipy ;)
Raději anonymně, pro mě jde o citlivé téma, prosím bez urážek :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1350
30.6.26 09:14

Timo ma protetické. Na vycpávku je tam kapsička, takže nevypadne. Nebyla by to cesta? V některých obchodech mají i slušné poradenství. Nevim tedy do jakých velikostí prádlo mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
30.6.26 09:23

A to nejde si tam tu vycpávku několika stehy přišít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.26 09:32
@AnastazieB píše: Více

Zkoušela jsem a je to vidět, navíc to nevydrží praní, takže pokaždé přišívat znova…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.26 09:36
@TaLucie píše: Více

Aha, přitom v Timo jsem byla v Pardubicích a říkala jsem prodavačce o svém problému a nenabídla mi, tak nevím, jestli mají i ve větších velikostech, kouknu na stránky. Právě na asymetrická prsa mi to našlo jenom ty Ewa Michalak, ale s vycpávkami jenom na polskému eshopu, na českém jsou od nich klasické podprsenky.

• Citovat
  • Upravit
8980
30.6.26 10:01

Neuvažovala jsi o zmenšení nebo korekci? Pri takových velikostech to bývá i ze zdravotni indikace. Jinak ja kam stejny problem, ale prší velikosti lentilky pod kobercem, takze to řeším bud sportovní podprsenkou a neresim, ze to jde videt, anebo normální podprsenkou a v jednom košíčku mam proste trochu mista navíc, kupuju takový střih, aby to neslonpod oblečením poznat. Ale ono to bude asi u velkých prsou jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.26 10:15

Taky navrhuji zmenseni a modelaci. Sama ted mam plastiku v planu, takze jsem se pridala na Facebooku do skupiny a ti doktori umi zazraky. Pri tehle velikosti by mozna slo poresit i zmenseni na pojistovnu.

• Citovat
  • Upravit
1350
30.6.26 10:37
@Anonymní píše: Více

Ono ne v každém Timo je dobrá prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.26 12:35
@Midaku píše: Více

Uvažovala, ale nechce se mi podstupovat operace v celkové anestezii, když jde vlastně jen o estetický vzhled, navíc se mi vůbec nelíbí ty jizvy, mně se všeobecně všechno špatně hojí. Paradoxně to je nejméně vidět bez podprsenky, ale jak se chci trochu upravit, abych mohla mezi lidi, tak je to hodně znát a necítím se komfortně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.26 12:36
@TaLucie píše: Více

A mohla bys nějakou doporučit? Jezdíme často všudemožně, takže není problém Praha, Brno i Ostrava ;)

• Citovat
  • Upravit
8980
30.6.26 12:40

To si asi nedovedu představit, ze bez prádla to videt skoro nejde a v podprsence je to neprehlednutelny problem… tak nos sportovní podprsenku, nevycpanou, bez kostic…je milion druhů, treba to neco vyhovovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.26 13:09
@Midaku píše: Více

Prsa mám opravdu velká, takže bez podprsenky není tolik vidět, že mám jedno takové jakoby méně plné, jak je dám do košíčků, tak v tom jednom chybí hodně, aby druhý seděl. Myslíš, že jsem jich už nevyzkoušela dost? Nevyhovuje mi žádná, proto se ptám na konkrétní rady od někoho se stejnou zkušeností, když existují podprsenky pro asymetrická prsa, tak je asi někdo i kupuje…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.26 15:10

Tohle psát pod přezdívkou nechci :mrgreen: rozdíl mám jednu velikost, na Astratexu si můžeš přímo zaškrtnout ve filtraci, že chceš vyndávací vycpávky. Jinak jak už je tu psáno, tak se prodávají s kapsičkami i podprsenky po ablaci, jen nebývají moc pěkné. Mně na Astratexu sedí Katia

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.26 15:28

Hledala jsem i tam, když zaškrtnu vyjímatelné vycpávky, tak mi to v mojí velikosti nenajde, po ablaci jsem košíčky našla max. do I, oni asi výrobci nepředpokládají, že bys košíček K chtěla ještě vycpávat :oops:

• Citovat
  • Upravit
1225
30.6.26 18:36

V těchto velikostech skoro nic není k nalezení a pokud jo, tak to velmi často nesedne. Mít toto je k zoufání, já mám 90 L. A jedno prso asi o velikost menší, možná spíš o dvě. Podprsenku jsem sehnala až u Marks and Spencer, ale objednala jsem ji z UK, tady tuhle velikost nevedou. A všila jsem si tam vycpávku. Já teda umím dost dobře šít a s tímto si poradím, ale pokud vám to nejde nebo to nedrží, požádejte úpravnu oděvů nebo někoho, kdo vám to tam všije tak, aby to nebylo vidět a nepáralo se to (a ano, jde to).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková