Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nehledam uplne rady modnich guru 😊 ale jaka obuv se dneska nosí v tehle vedrech?
Syn chodi na gympl, je mu 14, a v podstate si obuje co mu reknu, je mu to dost putna.
Ale kdyz sem mu dneska rekla, at si vezme sandale, ze jsou třicítky, vzal si je, ale taky rekl, ze to nikdo nenosi.
Když jsem zkusila net, vylezla na me móda crocsu s vysokymi hrubymi bilymi ponožkami ![]()
Takze, matky s prehledem, co se nosí?
Dcera ke všemu Conversky a nebo Adidasky tenisky, nehledě na počasí a teplotu ![]()
Taky mám kluka 14 let.. nosí tenisky a jede v režimu mikina a tepláky nonstop od podzimu. V zimě bez bundy, čepice. Zrovna dneska jsem ale vypěnila jestli mu přijde normální ve tricitkách chodit takhle nabalenej a poslala ho pro kraťasy. Předpokládám že během pár dní přepne do režimu kraťasy a crocsy nonstop.. až do listopadu 🤦 Ale my jsme z vesnice, co se nosí ve městě netuším 😁 Přijde mi že oblečení absolutně neřeší.
Tady kluci nosí tenisky, třeba Conversky, když je vedro, tak bych mu pořídila ![]()
Na konversky a boty podobneho typu ho lakam, jako starej pankáč, uz roky, ale tlaci ho ty uzky pevny spicky a navic ma plochy nohy a s ortop. vložkami uz se do nich nenacpe ![]()
Ja sama nosim tyhle, protoze mam rada tenhle styl, ale potřebuju prostor, ale prece nebude nodit boty jako máma
![]()
Tenisky. Od jara do zimy. Kdyz rodice prudi, tak gumový pantofle. Ale viděla jsem i ty běžný sportovní sandale, crocsy, žabky…
Dceri bude dvanáct a už loni nosila pouze různé tenisky, nebo pantofle Adidas a somozrejme to musí přesně odpovídat jejímu vkusu a módě. Do školy dnes šla taky v širokých kraťasech a vytažených ponožkách a keckách. Crocsy nosí jen na zahradě.
Mám kluky 19 a skoro 17. Už několik let si sandály neobuli. Nosí tenisky nebo žabky.
Stopro tenisky. Ať uz vansky, conversky, nike nebo nejaky obyč ![]()
Furt nosi tenisky (Skechers nebo Nike) v léte i v zime. Je to marný ![]()
Příspěvek upraven 26.05.26 v 08:28
Diky za rady, ženy
budu rada i za dalsi tipy, ale koukam, ze budem muset obrazit obchody. Plátěnky nemá, co nosi uzavrene, to je fakt v podstate zimni bota (nesmějte se, ale nosí prestige, ty z hrube kuze, jeho napad, ne můj
), budem muset najit neco novyho ![]()
A ja si vcera myslela, ze jenom
Moje 16 leta dcera je nenormalni. Mela jeany a takovy sveteik😂 🙈a samozrejme uzavrena obuv. Ja z ni uz lezu, ale neudelam nic.
Obcas ai vezme saty, ale boty vzdycky tenisky😂 😂 😂
Ja zase ziju od prvniho tepla do posledniho v zabkach nebo sandalych💪