Letní obuv puberťáků - co se nosí?

31286
26.5.26 07:43

Letní obuv puberťáků

Nehledam uplne rady modnich guru 😊 ale jaka obuv se dneska nosí v tehle vedrech?
Syn chodi na gympl, je mu 14, a v podstate si obuje co mu reknu, je mu to dost putna.
Ale kdyz sem mu dneska rekla, at si vezme sandale, ze jsou třicítky, vzal si je, ale taky rekl, ze to nikdo nenosi.
Když jsem zkusila net, vylezla na me móda crocsu s vysokymi hrubymi bilymi ponožkami 8o
Takze, matky s prehledem, co se nosí?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30828
26.5.26 07:50

Dcera ke všemu Conversky a nebo Adidasky tenisky, nehledě na počasí a teplotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
26.5.26 07:51

Taky mám kluka 14 let.. nosí tenisky a jede v režimu mikina a tepláky nonstop od podzimu. V zimě bez bundy, čepice. Zrovna dneska jsem ale vypěnila jestli mu přijde normální ve tricitkách chodit takhle nabalenej a poslala ho pro kraťasy. Předpokládám že během pár dní přepne do režimu kraťasy a crocsy nonstop.. až do listopadu 🤦 Ale my jsme z vesnice, co se nosí ve městě netuším 😁 Přijde mi že oblečení absolutně neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
26.5.26 07:55

Tady kluci nosí tenisky, třeba Conversky, když je vedro, tak bych mu pořídila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
26.5.26 07:56

Tenisky naprosto ke všemu - v zimě, v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
26.5.26 08:03

Tenisky s vysokýma ponožkama + kraťasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
26.5.26 08:04

Pořád tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
26.5.26 08:04

Na konversky a boty podobneho typu ho lakam, jako starej pankáč, uz roky, ale tlaci ho ty uzky pevny spicky a navic ma plochy nohy a s ortop. vložkami uz se do nich nenacpe :roll:
Ja sama nosim tyhle, protoze mam rada tenhle styl, ale potřebuju prostor, ale prece nebude nodit boty jako máma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756
26.5.26 08:05

Tenisky. Od jara do zimy. Kdyz rodice prudi, tak gumový pantofle. Ale viděla jsem i ty běžný sportovní sandale, crocsy, žabky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15258
26.5.26 08:08

Dceri bude dvanáct a už loni nosila pouze různé tenisky, nebo pantofle Adidas a somozrejme to musí přesně odpovídat jejímu vkusu a módě. Do školy dnes šla taky v širokých kraťasech a vytažených ponožkách a keckách. Crocsy nosí jen na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
26.5.26 08:21

Mám kluky 19 a skoro 17. Už několik let si sandály neobuli. Nosí tenisky nebo žabky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.5.26 08:23

Stopro tenisky. Ať uz vansky, conversky, nike nebo nejaky obyč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.5.26 08:26

Furt nosi tenisky (Skechers nebo Nike) v léte i v zime. Je to marný :)

Příspěvek upraven 26.05.26 v 08:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
26.5.26 08:27

Diky za rady, ženy ;) budu rada i za dalsi tipy, ale koukam, ze budem muset obrazit obchody. Plátěnky nemá, co nosi uzavrene, to je fakt v podstate zimni bota (nesmějte se, ale nosí prestige, ty z hrube kuze, jeho napad, ne můj :roll: ), budem muset najit neco novyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
26.5.26 08:29

A ja si vcera myslela, ze jenom
Moje 16 leta dcera je nenormalni. Mela jeany a takovy sveteik😂 🙈a samozrejme uzavrena obuv. Ja z ni uz lezu, ale neudelam nic.
Obcas ai vezme saty, ale boty vzdycky tenisky😂 😂 😂
Ja zase ziju od prvniho tepla do posledniho v zabkach nebo sandalych💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková