Letní obuv puberťáků - co se nosí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4966
26.5.26 14:08

Syn 13 let tenisky, přes prázdniny bude lítat všude v pantoflich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
26.5.26 15:01

Tenisky nebo vojenské kanady :roll: čekám, kdy se mu ty nohy uvaří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
26.5.26 15:11

To je sranda, pročetla jsem jen část příspěvků a je to všude stejný. :)
U nás taky v zimě tenisky, zbytečně vyhozený prachy u nás za zimní boty a bundu.
Včera jsem synovi taky napízela sandále, kejval, že jo. Samo, že ráno odešel v teniskách.
Ovšem dnes jde nakupovat praťasy, že nemá žádný pěkný, tak jsem zvědavá v čem dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
26.5.26 15:23

Sakra, mám doma skoro dvouletého puberťáka. Páskové sandále - rev, sandále typu keen, rev na druhou. Tak zůstane v teniskach no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
26.5.26 15:31
@Jeremi píše: Více

Ja ji uplne chapu. Nesnasim, kdyz mi lidi cumi na prsty na nohou, i kdyz vim, ze je to iracionalni :lol: A navic nemam rada, kdyz se mi prasi na nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
26.5.26 15:48

Nasi obaja v teniskach + na turistiku turisticke topanky, nikdy sa nezmienili o tom ze by chceli nieco ine ako tenisky, ked ideme na nakup zaujimaju ich iba tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
26.5.26 16:27

Dvanactileta dcera sandaly nechce uz tak 4 roky. Jedině tenisky. A mimo školu pantofle.

Jinak prý do školy by v pantoflích chodila, ale jedině v ponožkách. Prý ve škole NIKDO nechodí bez ponožek. Prý to je divný :nevim:

Pro mě jsou ponožky v pantoflích nepochopitelné, myslím jako venku v létě 8o

Ja osobně od jara do podzimu v sandálech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
26.5.26 16:29

Je fajn si přečíst, že je to vlastně normální! I když podle mě fakt není. :P

Moc fajn taky bylo jedno léto - tenisky zásadně naboso! :mrgreen: To už ty vysoké ponožky jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9774
26.5.26 16:38

Díky za tuhle diskuzi, zrovna dneska jsem řešila s drahým synem, jestli mu přijde ok nosit v tomhle vedru džíny a tenisky. Prý ano :mrgreen: Tak aspoň vidím, že v tom není sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
26.5.26 16:59

Tady tenisky, dost často i kotníkové, ale už nenosí ponožky do půlky lýtek. Nebo ojediněle boty typu Dr. Martens, popř. kanady. Šla tady tlupa, řekla bych 14-16 let. Tady ten trend mikin a oversized kalhot i v tropech začal upadávat hodně už loni a teď to moc vidět už není, měli vesměs všichni bermudy a trička nebo tílka, tenisky a dost holek mělo sukně a samozřejmě tenisky, sandály jsem neviděla na nikom ani nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.5.26 18:26

Tenisky v létě v zimě. Žádné sandále ani zimní boty jsem nekoupila už asi tak 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.5.26 18:27

Z toho, co pozoruji, tak to všechno má celoročně tenisky. Na počasí nesejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
26.5.26 20:59

Tak tedy zeny, koukam, ze si muzu gratulovat, ze mě mládě ještě poslechne :lol: :lol: :lol:
Ja to nechápu, v uzavrenych botach bych se uvarila k smrti, vetsinu leta az do celkem slusny zimy taham otevrenou obuv, tak mě nenapadlo, ze by se nekdo chtel dobrovolně vařit ve vlastni šťávě.
Dekuju za rady i za tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
26.5.26 22:25

Moje čtrnáctiletá neteř měla teď o víkendu brilantní postřeh. Zrovna jsem si stěžovala sestře, že synové (12) nechtějí nosit nic jiného než tenisky, a že bych jim tak ráda koupila v těch vedrech sandály. Neteř to komentovala stylem, tě nechápe, pro koho se ty sandály vlastně vyrábí, a že ti výrobci by vlastně měli všichni zkrachovat, protože sandály už přece nikdo soudný nemůže nosit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
27.5.26 11:04

@Mar__tanka1983 Že něco nechápeme ve světe pubertáků mě vůbec nepřekvapuje :-) A dobrovolně uvařit asi jako v zimě zmrznout :-) (jim ale přeci není vedro nebo zima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková