Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já jsem dospělá a taky miluju tenisky i v létě, nejlíp i v zimě. Sandále se mi nelíbí, jsou nepohodlný, vadí mi, že mi lidi vidí prsty a že mám pak špinavý a zaprášený nohy. Klasický bílý tenisky se hodí ke všemu.
Kup mu nějaký plátěný tenisky a je to
sandály ti fakt pubos nosit nebude ![]()
@acimedaca píše: Více
Naše holka taky. A dlouhé gatě a mikinu. ![]()
Zajímavé. Tady všechna děvčata nosí mikiny a dlouhé kalhoty a na nádraží je plno polonahých puberťaček.🤣
@Havlova To neviem, ale nasa pubertacka na seba saty alebo suknu neoblecie. Odkedy poznam partnerku tak mlada nosi bud rifle, alebo take ‚platene‘ nohavice, na sport leginy. Myslim ze raz mala saty povinne na spolocensku udalost, ale dobrovolne nikdy. Tie ktore popisujes su asi ina socialna bublina…
@IcePlanet7 píše: Více
Kraťasy, kalhoty sice dlouhé ale začínající hodně pod pupíkem, crop topy různé velikosti, někdy až téměř podprsenkové, s ramínky či zcela bez, …
A aby nedošlo k mýlce - nějak mě to nepobuřuje, je mi to jedno.
@Havlova píše: Více
To budou ale zřejmě starší než 14, 15. Protože, co znám holky vrstevnice, tak všechny chodí v hábitech, čím větší, tím lepší, a zásadně s kapucí od mikiny na hlavě. Aspoň u nás.
@lucad77 píše: Více
To netuším. Já je vídám na tom nádraží. Asi SŠ?
Aha, no tak kalhoty proklate nizko fakt nenosi, kratasy nosi take normalne, nepride mi ze by nejako pohorsovali, alebo niekde nieco precuhovalo.
Je pravda ze crop-topy ma „proklate male“ ale vacsinou si ich do skoly nebrava. Je mlada chce sa pacit, asi tazko jej to mozno mat za zle.
Ked obcas ukaze fotku z triedy tak objektivne ona chodi oblecena skor v tom konzervativnejsom spektre. Je bezne ze v triede babam vidiet polku zadku z kratasov (no ja by som to nazval skor francuzske tanga, ale vraj su to kratasy
), ze maju tie opasky cez bradavky (to neviem ako sa vola)… Keby chcela ist v niecom takomto tak to by sme uz urcite zasiahli.
Nicmene to uz je dost daleko od tenisiek a inej obuvy ktora bola predmetom diskusie, takze spat k tematu…
@Havlova píše: Více
Tak my jsme ještě ZŠ. Třeba se taky postupně svlékne. ![]()
Naše děti nosí tenisky - sandály jsou prý dobrý tak pro nás (jako mou generaci
), ale ve třídě by to nikdo neobul.
@lucad77 píše: Více
Naše přešla na šaty a sukně, někdy během gymplu. Nosí je celoročně. A k nim sandály. Ale ty nosila furt.
@Mar__tanka1983 píše: Více
Pánské sandále nosí jenom zastraralí pánové
.