Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Nimuel prosim Te jak dlouho ste cekali na zmirneni tich pupinku delanou masti asi amme stejnou taky tam neni nic napsano jaka mast to je.Mazeme pupinky 4dni a je to horsi mi prijde.Mame to jak smirgel drsne a suche,proto jsem koupila excipial u lipolotito snad zabere u dcerky tak bylo pak dobry po tom mlicku.Jsem z toho dost hotova jak byl malej krasnej cistonkej tak ted vypada hrozne chudacek malej.Ated se mu to zacina delat i na hrudnicku a na rucickach jsem zvedava kdy to zmizne.Ach jo chudinky male takhle trpej,vid?A este mame do toho nudle a kasel.ach jo a to mu je teprve mesic a 11dnu.chjooo hezky dnik a hodne zdravicka Vam přeju Jarusik
Jarusiku, jen chci dodat, že každá nemoc, rýma, kašel, zvýšená teplota ale i sluníčko může zhoršit ekzém, protože AE je vlastně vnitřní záležitost těla, a jakékoliv oslabení to zhorší
.....takže to nemusí být jen tou mastičkou
Kubovi teď roste konečně první zub, a měla bys vidět jeho tvářičky, vypadá jak když se spálil a taky je to dost drsné
No, holt to musíme vydržet až do všech vyrostlých zoubků ![]()
Ahojky i nad tym sem premyslela protoze zacal v prubehu tydne hodne poustet slinky,a zakuckava se s nimi.Cetla sem taky ze nekdy maji i miminka v necelych 3mesicu zoubek ven,tak me to taky napadlo jestli to neni nejaky priznak i kdyz je malinkej a koncime sestinedeli.Ale jestli by mu mel ve3mesicich vyjit zoubek tak to brzo neni kym se to prereže,vim ze i segrin kluk mel brzo zoubek ven a taky mel porad rymu museli pořad odsavat a stali za tym zoubky,jenom mi přijde ze je hodne malinkej.Ja nevim no hold to vis ze to musime vydrzet my maminky to znasime nekdy hurš nez ti mimca,i kdyz vidno na nem ze neni ok.Ani se nema chut na nas usmat,tatinek se mu privraval a on chudacek nic,jen se nan nas mraci jak kdyby jsem mu mi ublizili.taky vypada tvařicka jak spalena tak sem rada ze nejsme sami ale stejne me to trapi.Tak Vam přeji at Vam zoubky vylezou co v nejvecsim klidku a co nejmin starosti a zdravicka Vam přejeme jarka a Marek