Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
eLena F píše:Boriska píše:eLena F píše:možná se to týká taky syna, čím nahradit to pečivo?
Ahoj! V první řádě bych zkusila vynechat, cukry, bílou mouku, a běžně prodávané pečivo. Sama jsem na ekzémy trpěla dlouho… a mužů potvrdit, že to souvisí hlavně s trávenímKváskový žitný celozrnný chléb
Radost ze zdravých dětí.pdf
Díky moc za odkazy. Tu knížku jsem si hned uložila a určitě se tím budu řídit. Nevíš, jestli se někde dá stáhnout i začátek té knížky? Konkrétně by mě zajímalo to jídlo.
monkrc píše:
vy věříte v diagnostiku z očí?
No, co řekl mně, tak to sedělo.
http://www.irisdiagnostika.eu/…nostika.html
Ahojky, ja uz rok trpim na koprivku a uzivam Aerius kazdy den uz asi ctvrty mesic obcas si ho musim vzit i 2× denne… na tvem miste bych lek davala pravidelne do odezneni potizi uz kvuli tomu aby se ji to nerozlezlo a pak sledovala co se bude dit, jak reaguje na stravu atd urcite si pis co jedla pomaha to vystopovat alergen. Jinak k tem krevnim testum na alergoogii: me je delali a z nich se zadna alergiie nepotvrdila ale pani doktorka mi rekla, ze to jeste neznamena ze ji nemam… A taky musim rict, ze moje dcerka mela ekzem a po zjisteni alergie na BKM a upravu stravy slezl. Drzim palecky at se toho mala co nejdriv zbavi.
Kik píše:eLena F píše:Díky moc za odkazy. Tu knížku jsem si hned uložila a určitě se tím budu řídit. Nevíš, jestli se někde dá stáhnout i začátek té knížky? Konkrétně by mě zajímalo to jídlo.Boriska píše:eLena F píše:možná se to týká taky syna, čím nahradit to pečivo?
Ahoj! V první řádě bych zkusila vynechat, cukry, bílou mouku, a běžně prodávané pečivo. Sama jsem na ekzémy trpěla dlouho… a mužů potvrdit, že to souvisí hlavně s trávenímKváskový žitný celozrnný chléb
Radost ze zdravých dětí.pdf
Zkus jiný odkaz, je to od začátku ![]()
http://www.ulozto.cz/…deti-ocr-pdf
straspytel píše:
Ahojky, ja uz rok trpim na koprivku a uzivam Aerius kazdy den uz asi ctvrty mesic obcas si ho musim vzit i 2× denne… na tvem miste bych lek davala pravidelne do odezneni potizi uz kvuli tomu aby se ji to nerozlezlo a pak sledovala co se bude dit, jak reaguje na stravu atd urcite si pis co jedla pomaha to vystopovat alergen. Jinak k tem krevnim testum na alergoogii: me je delali a z nich se zadna alergiie nepotvrdila ale pani doktorka mi rekla, ze to jeste neznamena ze ji nemam… A taky musim rict, ze moje dcerka mela ekzem a po zjisteni alergie na BKM a upravu stravy slezl. Drzim palecky at se toho mala co nejdriv zbavi.
diky vsem..ten aerius ji davam, uz treti den
Kupuj kváskový chléb ve zdravé výživě. Pozor na čokoládu, banány…