Cutilan - používáte na promazávání?

8
18.2.12 21:23

Cutilan

Ahoj, používáte někdo k promazávání děcka cutilan? Chci si jen ověřit. V lékarně na to nic nenapsali, tak jestli je to opravdu na promazávání, jak říkala Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
18.2.12 22:13

jojo, měli jsme dermatitidu a cutilan je masťový základ. Takže v něm nejsou parfémy a tak. Slouží právě k promazávání citlivé pokožky, protože v něm není být na co alergický. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.12 22:21

Díky, já jen, že dělané masti nám dávají většinou kvůli ekzému a jsou v nich kortikoidy. Tak doufám, že tady ne. Mažu s tím kluka celýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
18.2.12 23:53

momentálně používám na sobě a celkem to jde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
18.2.12 23:54

mě to napsala na kožním a kojím, kortikoidy v tom nejsou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
1.3.12 14:26

Mažu tím od nějakých 3 měsíců, kortikoidy v tom 100% nejsou! je to jen mastový základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 12:38

Zrovna dneska mi ho dr. napsala pro malou..jen mi zapomněla říct jak často mazat…ještě má tekutej pudr a u toho mi taky neřekla jak často mazat…nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.21 20:01

Ahoj, jsem těžký atopik a cutilan používám už fakt dlouho (přes 4 roky určitě). A nemusíte z toho mít vůbec strach. Je to více méně vazelína z lékárny. Je to fakt jen k promazání vysušené pokožky. A za mě super, je to věc než které nemůžu žít, protože ani různé oleje nefungují tak dobře. Takže můžete fakt kdykoliv. A můžete ji dát kamkoliv (i na oční okolí). Jen bacha na přehydratovani pokožky ( pak se také loupe, a tvoří se jakoby malé spáleniny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek