Atopický ekzém v 1.trimestru

11.3.23 22:14

Atopický ekzém v 1.trimestru

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem atopik a teď jsem měla docela dost dlouho klid, čistá kůže. Teď jsem v 11tt a udělal se mi zase atopický ekzém na předloktí. Dá se to nějak ovlivnit stravou? Já jsem ráda, že vůbec něco pojím. :think: Jaké masti můžu používat v těhotenství? Pochybuju, že bych mohla kortikoidy, to jediné naše kožní předepisuje a stejně prd pomáhají. Nebo holt čekat až to přejde a uklidní se hormonální změny? Mám strach, že se to zase rozjede. U první dcery jsem tohle vůbec řešit nemusela, pokožka byla úplně v klidu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
11.3.23 22:23
@Marketanasa píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem atopik a teď jsem měla docela dost dlouho klid, čistá kůže. Teď jsem v 11tt a udělal se mi zase atopický ekzém na předloktí. Dá se to nějak ovlivnit stravou? Já jsem ráda, že vůbec něco pojím. :think: Jaké masti můžu používat v těhotenství? Pochybuju, že bych mohla kortikoidy, to jediné naše kožní předepisuje a stejně prd pomáhají. Nebo holt čekat až to přejde a uklidní se hormonální změny? Mám strach, že se to zase rozjede. U první dcery jsem tohle vůbec řešit nemusela, pokožka byla úplně v klidu. :think:

Měla jsem období, kdy mi taky vyrašil ekzém. Pomohl mi Bepanthen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.23 22:26

@Dahlia0409
To mě vůbec nenapadlo :zed: :lol: zkusím děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16292
12.3.23 00:38
@Marketanasa píše:
@Dahlia0409
To mě vůbec nenapadlo :zed: :lol: zkusím děkuji :palec:

Není za co ;) Ač mi to přišlo zbytečně drahé, měla jsem vzorek a opravdu uznala, že to za ty peníze stojí, i na opruzeniny a tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anicka_roz
12.3.23 12:47

Me kozni predepsala nejakou promazavaci mast co michaji primo v lekarne + tekuty pudr, ptala jsem se pro jistotu i v te lekarne, jestli to urcite muzu a pry urcite. Bohuzel ale nevim o co presne slo, podle me ale kozni, kdyz vi, ze jste tehotna, urcite neco vymysli alespon na ulevu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky