Atopický ekzém a homeopatie - jde vyléčit?

3425
20.8.09 11:06

Atopický exem a homeopatie-jde vyléčit?

Ahoj,máte prosím někdo zkušenost s léčením AE homeopaticky?Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
20.8.09 12:42

Ano,mam :wink:

Mame bezva homeopatku,je z Prahy-jiste poradi i vam-ale jestli jsi zdaleka,je lepsi si najit dle seznamu homeopatu nekoho v miste bydliste..

Co vim,tak atlopicky ekzem se leci celkem snadno..:-))

My to resili tehdy s trimesicni dcerkou a do mesice byla z nejhorsiho venku!

HODNE STESTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
20.8.09 14:11

Děkuju,máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.8.09 21:39

Já měla AE víc než 20 let a díky homeo už nevím, co to je. Držím vám palce, jde to fakt snadno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.8.09 20:10

LucaLuca, moc děkuju za další povzbuzení.Rada slyším ,že to jde,už jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.10 21:12

juddy

Dobrý den, mám 1,5roku holčičku a také trpí atop. exemem. Můžete mi, prosím poslat kontakt na paní doktorku,která vám pomohla?Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.2.10 23:02

jsem atopik a zkoušela jsem vše možné i všelijaká homeopatika ale nic nezabralo je to spíš placebo za vyhozený prachy!! exem je nadosmrti celý těhotenství jsem ho neměla ale ted ho mám zas mám ho od narození s ráznýma přestávkama spíš podle ročního období i stresu … někdy víc někdy min maste prášky hopeopatika vše jsem zkusila ale nic tak nic neužívám a je to lepší

• Citovat
  • Upravit
23505
14.2.10 12:00

Já mám taky velmi dobrou zkušenost s léčením AE pomocí homeo. Ale u mě to hodně souvisí i s dietou a nemůžu používat běžnou kosmetiku a drogerii. Aktuálně jen tak 3× do roka docházím na kontrolu a v případě potřeby promazávám mastičkou pár ložisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.11 22:08

Ahoj mohla bych také poprosit o kontakt na Tvou homeopatku, mám syna (21 měsíců) od mala trpí na ekzém a já už nevím co s tím… :-( předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
3.1.11 22:22

Taky mám velmi dobrou zkušenost! Musela jsem k tomu přidat ráznou změnu jidelničku, a vše je v pořadku. Homeopatku mám taky v Praze i když bydlim dost daléko, ale neměnila bych

• Citovat
  • Upravit
3
12.2.11 10:53

dobry den

mohla bych poprosit o zaslani kontaktu na vami uvadenou homeo? Jsem z prahy 9 a mam 15 mesicni holcicku s ae. Je o des. Dekuji moc predem. Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
12.2.11 11:25

Ahoj, k homeopatii to chce jeste dietu a bylinky, nasi dceri zacal ekzem v pul roce, a ve trech letech uz to byl des, ruce do krve , pod kolinkama,kazdy den jsme mazali kortikoidy az jsme pochopili, ze uz to tak nejde dale, pomohl nam lecitel z Prahy, do roka ekzem uplne vymizel, na zdrave vyzive jsme castecne zustali cela rodina, pokud budes mit zajem napis soukromou zpravu a ja Ti zaslu kontakt na lecitele, dceri je 15 a je v pohode

• Citovat
  • Upravit
1
6.3.11 21:01

Prosim te, o jaka homeo slo? Mivam AE obcasne, ted zrovna kojim 4mesicniho syna a ekzem se mi objevil. O kortikoidech nechci uvazovat a jedine homeo, co jsem brala na AE, je Ignatia Amara. Budu vdecna za kazdy tip! Diky za odpoved, Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.4.11 13:38

Můžu taky poprosit o kontakt na homeopatku v Praze? Mám 5měs. holčičku s atop. ekzémem a chtěla bych vyzkoušet homeopatii. Nicméně chci jít k někomu prověřenýmu, kdyby se jednalo o mě, tak jdu kamkoliv, ale s miminkem se tak trochu bojím jít k někomu koho neznám a nemám na něj reference. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.11 13:09

Ono záleží na tom,jak dlouho ten atopický ekzém máš.Pokud několik let,pak je to opravdu dlouhá cesta,než se vyléčíš a to málokdo vydrží.Calcareu sulphuricu,ředění CH5 nebo CH9 jsi asi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová