Atopický ekzém a homeopatie - jde vyléčit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
24.1.13 09:25
@katka379 píše:
@shanoona Když měl syn ve 3 měsících ekzém, držela jsem při kojení hypoalergenní dietu a kůže se mu spravila velice rychle. Možná by to zabralo i na Vás:-). Držím palce! http://www.potravinova-alergie.info/…-potrave.php

Mozna to zkusim, i kdyz to bude tezke, chodim do skoly, do prace a ne vzdy mam moznost uvarit si doma zrovna co se mi zlibi (rodice). I kdyz nevim, jednu odbu do me kozni cpala antihistaminika, ackoli mi nenasli zadnou alergii, testovali mena asi 200 ruznych alergenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelinenecinka
20.2.13 08:52

Ano, jde to vyléčit!! Prosím, necpěte své děti ani sebe blbostma jako jsou kortikoidy a imunosupresiva (elidel, protopic), najděte si kvalitního homeopata jako já a homeopatie vám pomůže. Všechno je to logické. Já jsem měla jako malá ekzém, který jsme s rodiči „vyléčili“ elidelem, poté jsem měla 5 let klid, před třemi roky se začal opět projevovat na očních víčkách. Letos už to bylo neúnosné a řekla jsem si, že s tím musím něco dělat. Vyhledala jsem pana homeopata, který mi vysvětlil, že tím, že jsem si vyléčila ekzém v mládí elidelem, tím jsem problém „zatlačila“ zpátky do těla.. a měl pravdu. Sice se mi tenkrát zlepšil ekzém, ale byla jsem téměř pořád nemocná. Postupem čase se mi astma vyléčilo a zase vylezl ekzém. Je to vlastně „správný“ projev. Čím více na povrchu, tím lépe :) Najděte si kvalitního homeopata a všechno se vyřeší, ještě před měsícem jsem pročítala všechny diskuze, byla jsem zoufalá a dneska mi pan homeopat tolik pomohl, že vám tu můžu radit. Hodně sil při léčení, nezalekněte se krátkodobého zhoršení!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová