Atraumatická jehla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.17 13:52

@Qwentin byla jsem na LP několikrát, jednou klasickou jehlou, to jsem byla v nemocnici dvě noci, první den nabrali, pak jsem musela ležet 24hodin, ani na WC jsem nemohla, myslela jsem, že to nedám, ale nakonec to i celkem uteklo, samotný zákrok nebyl hrozný, píchnutí jsem cítila jako třeba při odběru krve, pak dobrý, horší pro mě bylo vydržet v tom předklonu, ale držely mě sestřičky, tak to šlo, další LP už byla atraumatickou jehlou a to už bylo rychlé,20minut ležet na břiše a pak jsem mohla jít domů, důležité je také hodně pít, doporučili mi sebou si vzít třeba colu nebo kávu do termosky, po LP mi pak nikdy nic nebylo, jen mírná bolest v zádech
Hodně záleží na každém dr nebo nemocnici, jaký mají postup, co se dozvídám z okolí, tak každý to měl jinak.
Přeji, ať to v pohodě zvládneš

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
4.8.17 11:12
@Anonymní píše:
@Qwentin byla jsem na LP několikrát, jednou klasickou jehlou, to jsem byla v nemocnici dvě noci, první den nabrali, pak jsem musela ležet 24hodin, ani na WC jsem nemohla, myslela jsem, že to nedám, ale nakonec to i celkem uteklo, samotný zákrok nebyl hrozný, píchnutí jsem cítila jako třeba při odběru krve, pak dobrý, horší pro mě bylo vydržet v tom předklonu, ale držely mě sestřičky, tak to šlo, další LP už byla atraumatickou jehlou a to už bylo rychlé,20minut ležet na břiše a pak jsem mohla jít domů, důležité je také hodně pít, doporučili mi sebou si vzít třeba colu nebo kávu do termosky, po LP mi pak nikdy nic nebylo, jen mírná bolest v zádech
Hodně záleží na každém dr nebo nemocnici, jaký mají postup, co se dozvídám z okolí, tak každý to měl jinak.
Přeji, ať to v pohodě zvládneš

TAk to Ti moc děkuji, docela se toho zákroku bojím, obzvlášť po tom, co jsem slyšela od různých lidí, jaké s tím mohou být komplikace..A jak dlouho se v tom předklonu musí vydržet? 1min-2min, než to odeberou? Moc Ti děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.17 14:40

@Qwentin tou klasickou jehlou jsem musela být v předklonu asi minutu, s atraumatickou myslím 5 minut, kape to pomaleji, ale sestřička u mě stála a pomáhala mi držet a s dr se mnou pořád mluvili, tak to uteklo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100