Atrezie jícnu

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
3.4.08 08:24

Atrezie jícnu

Maminky, které máte s touto dg. osobní zkušenost, můžete mi sem napsat nebo poslat SZ? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
30.4.08 14:37

ahoj, syn to taky měl-co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.5.08 19:53

Když jsme tuhle diskuzi založili, tak jsme pořád kontrolovali, jestli se někdo ozve. Pak jsme sem přestali chodit, a konečně někdo odpověděl! :dance:

Kolik je klukovi? Jak jste to zvládli? Kde ho operovali? Museli jste na reoperaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.09 12:20

ahoj mám 8letého syna který se mi narodil s atrezii jícnu a anurekta hned po narození měl operaci na jícen dále následovaly dilatace prodělal při operaci zánět plic ale jinak bez komplikaci nyní má stále hrubý hlas a když chytne kašel tak je jak kuřák po 10 cigaretách ,takže když budeš chtít s něčím poradit stačí napsat

• Citovat
  • Upravit
4
20.3.09 17:26

Tak tuhle diskuzi jsem zapomněla sledovat a koukám, že je tu někdo další s osobní zkušeností … Já už toho dneska taky vím víc, takže jsem se i dočetla, že to vůbec není vzácná vývojová vada, bohužel.

Anonymní, kolik těch dilatací bylo třeba? Pořád doufám, že to zvládnem bez toho … Který typ atrezie jícnu měl? Náš měl Vogt IIIb.

Já sem chodím většinou pod jiným nickem, takže mi i SZ ušla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.09 21:46

Re: Atrezie jícnu

migol píše:
Maminky, které máte s touto dg. osobní zkušenost, můžete mi sem napsat nebo poslat SZ? Díky.

Dobrý večer,
také máme syna s operovanou tracheoesoph.píštělí, můžete se prosím ozvat? Syn bude mít 2roky a máme velké problémy a nemáme se s kým poradit..Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.09 11:25

Podle diskuze to vypadá, že se s tím rodí jen kluci :evil: V chytrých knížkách píšou něco jiného. :wink:

Je škoda, že se neozvala první anonymní, v květnu máme kontrolu a mám obavy, že dr. navrhne dilataci a já z toho má strach. Jo, přečetla jsem si, jak se to dělá a k čemu to je, ale ráda bych si přečetla, že vám to opravdu pomohlo. :?

migol

• Citovat
  • Upravit
8179
3.7.09 19:24

Máme za sebou 4 dilatace během měsíce, jícen byl zúžený kroužkově v místě šití, 5mm, aktuálně má jícen jako každý jiný. Bohužel mu asi nefunguje úplně dobře peristaltika, protože se mu to zasekává. Což zase není nic překvapivého, praví chytřejší 8)

Pomůže, když se napije, ale on má obvykle svoji hlavu :roll:

Zakladatelka :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.09 22:06

jícen

Ahoj jsem ráda že jsem našla forum kde má někdo stejný problém.Mám taky chlapečka 9 měsíců,má atrézii jícnu,„zadečku“ a ještě malformaci obou ručiček.Uměli jsme si vybrat :( čeká nás náhrada a mám strach co nás čeká v budoucnu,někdo má prej velký problémy ale nevim konkrétně co tím myslí

• Citovat
  • Upravit
8179
27.8.09 14:36

Odkud jste?

My jsme dneska přijeli z kontroly, udělali mu kalibraci jícnu a nezúžuje se to, zústalo to na 1,5 cm.

Ale je bohužel zřejmé, že peristaltika jícnu nefunguje na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
30.8.09 21:15

Ahoj jsme od Hradce Králové, na kontrolu jedem v září aby nám naplánovali operaci.jdem na náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
31.8.09 06:46

Můžem si radši psát přes SZ, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.09 13:13

atrezie jícnu

Ahoj jsem z Mostu mám holčičku 15 měsíců narodila se s atrezií jícnu s dolní tracheoezofageální píštělí problémy s jícnem nemá,ale trpí na infekce dýchacích cest měla už dvakrát zápal plic a bronchitídy a mají u ní podezření na tracheomalácii pořád nám pokašlává jinak prospívá normálně máte někdo podobné zkušenosti prosím mužete se mi ozvat ráda bych o tom mluvila s někým kdo má podobné problémy zatím nikoho takovýho neznám.zasílám svuj e-mail bibinka76@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
8179
18.10.09 14:50

Ahoj, jedna z holek, která sem do diskuze přispěla, má taky podobný problém, její emailová adresa je tady v diskuzi na první stránce. :wink:

A první holčička, doteď to tu bylo samý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pilif
16.12.09 08:41

ahoj.Muj syn je po stejnem zakroku,ma velke respiracni potize,jsem z toho uz zoufala,chvili je to lepsi,pak opet hruza......

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA