Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
takže mám na Vás spoustu dotazíčků,posledni MS jsem mněla 3.5. A s manžílkem se snažíme o miminko už 4 měsíc a pořád nic.koupila jsem si gel pre-deed pro podporu otěhotnění a teď chci ještě začít pít čaj kontryhel.Poprvé jsem ten gel použila včera.Tak máte zkušenost stím testovat ještě dříve než MS? PS: ignoruji názory typu ,,ježiši počkej až bude po MS,,
prostě jsem nedočkava no booože:-)
Kontryhel nepij pokud máš pravidelnou ms, toť jediné co ti řeknu já ![]()
Na každém testíčku máš písnuto, po kolika dníčkách je možné vidět čárčičky a kdy má teda smyslík se testíkovat ![]()
@74paja píše:
Na každém testíčku máš písnuto, po kolika dníčkách je možné vidět dvě čárčičky a kdy má teda smyslík se testíkovat
Ježiši tolik zdrobnělin
![]()
tos psala ironicky že jo???
testík ti neukáže vůbec nic dřív než za dva týdny po oplodňovacím aktu
věř mi, zkoušeli jsme to skoro dva roky a tohle mi tvrdili i všichni doktoři, ale na MS čekat nemusíš
@74paja píše:
Na každém testíčku máš písnuto, po kolika dníčkách je možné vidět čárčičky a kdy má teda smyslík se testíkovat
@74paja píše:
Na každém testíčku máš písnuto, po kolika dníčkách je možné vidět čárčičky a kdy má teda smyslík se testíkovat
Hlavně nezapomeň, že kontryhelíček se může při snažení pít jen do ovuličky a pak už jen čekáčkovat na to, zda se mimísek v bříšku uhnízdil či dorazí menstruacička ![]()
Aby nebylo řečeno, že jsem zase zlá a nehroutili se tu všichni, že jsem mimo téma, tak u mě standardně vycházel první duch 10dnů po ovulaci, mamatest 10, výsledek jsem odečítala až 30min po limitu.
Slyšela jsem o gelu, prý je dobrej.. já sama s ním zkušenosti nemám , ale posílám to co jsem slyšela dál
Měla ho kamarádka
Držím Ti palce ať to miminko v tom bříšku brzo bude ![]()
tvoji narážku jsem pochopila, píšu zdrobněliny a co?
tak to nečti
,,pacík,,
@paam
@Gladys píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hlavně nezapomeň, že kontryhelíček se může při snažení pít jen do ovuličky a pak už jen čekáčkovat na to, zda se mimísek v bříšku uhnízdil či dorazí menstruacička
Aby nebylo řečeno, že jsem zase zlá a nehroutili se tu všichni, že jsem mimo téma, tak u mě standardně vycházel první duch 10dnů po ovulaci, mamatest 10, výsledek jsem odečítala až 30min po limitu.
opakovaný vtip není vtipem ![]()
@Domiik87 promiň teď nechápu
já mám zdrobněliny ráda a vůbec jsem na nic nenarážela…
Příspěvek upraven 15.05.12 v 17:17