Uhniezdenie vajíčka

227
14.5.12 13:44

Uhniezdenie vajicka

Ahojte kocky :-) Chcela by som sa Vas opytat. Meriam si BT a na 8DPO som mala pokles teploty tak som to pripisovala „uhniezdeniu“ bo by som si to moc priala ;-) no a podla toho by som mala byt 5den po uhniezdeni. Viem mi niekto povedat ako stupa HCG po uhniezdeni ako rychlo ? Bo dnesny mamamtest negativny,ale vcera som mala ducha vid. moju prvu temu. https://www.emimino.cz/…lite-109510/ vcera som mala ducha na teste. Cize aj ma zaujima ci HCG moze dako skakat alebo nieco podobne :-) Bo moj graf je celkom fajny :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2929
14.5.12 13:56

@Kessica Ahoj:) HCG pokud je těhotenství v pořádku jen roste.. udělej si zas test zítra a měla by být čárka silnější.. :palec:
Hodnota hCG v těle budoucí maminky během prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.5.12 13:58
@Eleanora1988 píše:
@Kessica Ahoj:) HCG pokud je těhotenství v pořádku jen roste.. udělej si zas test zítra a měla by být čárka silnější.. :palec:
Hodnota hCG v těle budoucí maminky během prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní.

Fuuu no ja mam dostat vo stvrtok menzes tak uvidim co to spravi,ale dakujem za info . . ale mna metie to,ze vcera duch a dnes nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.5.12 13:59

záleží na citlivosti testu, navíc každý je jiný, takže pokud chceš srovnávat čárky, používej stejný test. HCG jen roste, pokud je těhotenství v pořádku. Ale tohle tetování je jen stres, víc jak polovina uchycených embryí odejde s menstruací a je to naprosto běžný normální stav, kdo netestuje ani netuší, že se něco v těle dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.5.12 14:02
@terinka4444 píše:
záleží na citlivosti testu, navíc každý je jiný, takže pokud chceš srovnávat čárky, používej stejný test. HCG jen roste, pokud je těhotenství v pořádku. Ale tohle tetování je jen stres, víc jak polovina uchycených embryí odejde s menstruací a je to naprosto běžný normální stav, kdo netestuje ani netuší, že se něco v těle dělo.

Viem ,viem najlepsie je testovat ked uz mrcha meska,ale ked som mala takeho tusaka ,ze sa zadarilo . . a ma to trosku sklamalo :? sice do konca tyzdna sa moze vsetko zmenit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.5.12 14:03

To ti rozumím a jak citlivý byl ten včerejší a dnešní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
14.5.12 14:03

Tak uvidíš.. dej pak vědět jak jsi dopadla.. a není za co :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.5.12 14:05
@terinka4444 píše:
To ti rozumím a jak citlivý byl ten včerejší a dnešní test?

vcera bol 10 ONE Step a dnesny bol 10 Mamamtest cize keby tam nieco bolo by to asik ukazal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

http://cs.wikipedia.org/…ogenesis.svg

je jasné,že až po 12 dnu po oplození teprv embrio produkuje HCG

přeju ať se dočkáš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
@Eleanora1988 píše:
Tak uvidíš.. dej pak vědět jak jsi dopadla.. a není za co :kytka:

Jasne dam vediet :-) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.5.12 14:06
@Blanka S píše:
http://cs.wikipedia.org/…ogenesis.svg

je jasné,že až po 12 dnu po oplození teprv embrio produkuje HCG

přeju ať se dočkáš // :hug:

cize ak sa mi vajicko uhniezdilo na 8DPO tak dnes je este skoro na test ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.5.12 14:08

ano až kolem 12 dne začnou ty chapadla :mrgreen: produkovat HCG

já mněla ducha 12 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.5.12 14:12
@Blanka S píše:
ano až kolem 12 dne začnou ty chapadla :mrgreen: produkovat HCGjá mněla ducha 12 den

No ale ja som dnes 13 den po ovulacii tak uvidim ci sa do konca tyzdna nieco zmeni :-) alebo pride mrcha hnusna :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.5.12 14:15

Moje vajucho se po ovu 12dc uhnízdilo cca 7dpo a 21 dc jsem měla pozitivní test.

• Citovat
  • Upravit
227
14.5.12 14:16
@La kofola píše:
Moje vajucho se po ovu 12dc uhnízdilo cca 7dpo a 21 dc jsem měla pozitivní test.

No ja som teraz 26DC 13DPO a za 3 dni mam dostat tak uvidim co bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí