Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte kocky
Chcela by som sa Vas opytat. Meriam si BT a na 8DPO som mala pokles teploty tak som to pripisovala „uhniezdeniu“ bo by som si to moc priala
no a podla toho by som mala byt 5den po uhniezdeni. Viem mi niekto povedat ako stupa HCG po uhniezdeni ako rychlo ? Bo dnesny mamamtest negativny,ale vcera som mala ducha vid. moju prvu temu. https://www.emimino.cz/…lite-109510/ vcera som mala ducha na teste. Cize aj ma zaujima ci HCG moze dako skakat alebo nieco podobne
Bo moj graf je celkom fajny
![]()
@Kessica Ahoj:) HCG pokud je těhotenství v pořádku jen roste.. udělej si zas test zítra a měla by být čárka silnější.. ![]()
Hodnota hCG v těle budoucí maminky během prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní.
@Eleanora1988 píše:
@Kessica Ahoj:) HCG pokud je těhotenství v pořádku jen roste.. udělej si zas test zítra a měla by být čárka silnější..
Hodnota hCG v těle budoucí maminky během prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní.
Fuuu no ja mam dostat vo stvrtok menzes tak uvidim co to spravi,ale dakujem za info . . ale mna metie to,ze vcera duch a dnes nic ![]()
záleží na citlivosti testu, navíc každý je jiný, takže pokud chceš srovnávat čárky, používej stejný test. HCG jen roste, pokud je těhotenství v pořádku. Ale tohle tetování je jen stres, víc jak polovina uchycených embryí odejde s menstruací a je to naprosto běžný normální stav, kdo netestuje ani netuší, že se něco v těle dělo.
@terinka4444 píše:
záleží na citlivosti testu, navíc každý je jiný, takže pokud chceš srovnávat čárky, používej stejný test. HCG jen roste, pokud je těhotenství v pořádku. Ale tohle tetování je jen stres, víc jak polovina uchycených embryí odejde s menstruací a je to naprosto běžný normální stav, kdo netestuje ani netuší, že se něco v těle dělo.
Viem ,viem najlepsie je testovat ked uz mrcha meska,ale ked som mala takeho tusaka ,ze sa zadarilo . . a ma to trosku sklamalo
sice do konca tyzdna sa moze vsetko zmenit ![]()
@terinka4444 píše:
To ti rozumím a jak citlivý byl ten včerejší a dnešní test?
vcera bol 10 ONE Step a dnesny bol 10 Mamamtest cize keby tam nieco bolo by to asik ukazal ![]()
http://cs.wikipedia.org/…ogenesis.svg
je jasné,že až po 12 dnu po oplození teprv embrio produkuje HCG
přeju ať se dočkáš // ![]()
@Eleanora1988 píše:
Tak uvidíš.. dej pak vědět jak jsi dopadla.. a není za co
Jasne dam vediet
![]()
@Blanka S píše:
http://cs.wikipedia.org/…ogenesis.svgje jasné,že až po 12 dnu po oplození teprv embrio produkuje HCG
přeju ať se dočkáš //
cize ak sa mi vajicko uhniezdilo na 8DPO tak dnes je este skoro na test ? ![]()
ano až kolem 12 dne začnou ty chapadla
produkovat HCG
já mněla ducha 12 den
@Blanka S píše:
ano až kolem 12 dne začnou ty chapadlaprodukovat HCGjá mněla ducha 12 den
No ale ja som dnes 13 den po ovulacii tak uvidim ci sa do konca tyzdna nieco zmeni
alebo pride mrcha hnusna
![]()
Moje vajucho se po ovu 12dc uhnízdilo cca 7dpo a 21 dc jsem měla pozitivní test.
@La kofola píše:
Moje vajucho se po ovu 12dc uhnízdilo cca 7dpo a 21 dc jsem měla pozitivní test.
No ja som teraz 26DC 13DPO a za 3 dni mam dostat tak uvidim co bude ![]()