Kdy odebrat hCG?

Anonymní
14.5.12 00:01

kdy odebrat hcg??

Dobrý den,píši anonymně jelikož nechci aby to zatím někdo věděl že řeším zrovna tohle :-)v pátek a v sobotu jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk a docela bychom i miminko brali :-) přítel má příští sobotu narozeniny tak by se taková dobrá zprávička šikla :-)Jsem zdravotní sestra a chci si nechat vzít krev v práci jen potřebuji vědět kdy..??..za jak dlouho se to pozná.normálně je Hcg 0-5 že..a když bych byla za jak dlouho a jak hodně Hcg naroste?? děkuji za odpověď. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
14.5.12 00:52
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
14.5.12 04:59

je to individuální ale asi tak brzo ještě ne, si myslím , a když to klaplo tak mu dáš hold dárek opožděně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
14.5.12 08:44

V patek po tydnu uz by tam neco byt mohlo a vysledky jsou do hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.12 08:46

Mně brali tuším 10.den a bylo to vidět (na testu ještě ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
14.5.12 08:54

já osobně bych tedy počkala, až to všechno bude tutovější. Je hezké mít po 14 dnech pozitivní krev na HCG, ale je to jen začátek.Tak aby z toho nebyl dar nedar :(
Ale samozřejmě, že ti přeju jen zdárný pruběh a krásné překvapení pro přítele :kytka:

jinak hladina HCG roste myslím zhruba dvojnásob co 2-3 dny,a le je tam opravdu opravdu velký rozptyl. Vyhledej si klasicky tabulku"hladina HCG" a najdeš svoje odpovědi, co kdy a kolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.5.12 09:24

Není šance, aby to bylo vidět. Z logiky věci může tělo matky produkovat hCG až když je emryo zahníyděné - dřív prostě těhotná žena není a tělo neví, že by něco produkovat mělo. A k hnízdění dochází až kolem 6. dne po ovilaci. Tu jsi měla kdy? Pokud si ani ovulací jistá nejseš, tak počkej na vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí