Bolesti jako by měla přijít MS - 7DPO

13473
12.5.12 20:48

Bolesti jako by měla přijít MS - 7DPO

Ahoj holky…jsem tu teprve pár měsíců…občas založím nějakou diskusi, když nemůžu najít odpověď…teď jsem 6DPO a mám takové divné bolesti v oblasti pod břichem. Ne vaječníků, ale jako by měla dorazit mrcha…dřív o týden. Nikdy mě nic nebolí až do MS, takže tohle mě docela děsí, tak brzo…může to být příznak těhotenství??? Ptám se asi blbě, ale děti nemám, těžko srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
12.5.12 20:54

Oprava…6DPO…ale je to něco neskutečně nepříjemnýho… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.5.12 21:00

…už jsem odpověď našla…jinak položila dotaz…takže může. Fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
5.8.13 21:05

@JaniceB a co to bylo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 14:37

Mám stejný „problém“ jako zakladatelka. 7DPO a bolesti břicha jakobych to měla dostat. Cyklus mám pravidelný a menstruaci mám vždy 14 dní po ovulaci. Co to tělo tedy vyvádí ?

• Citovat
  • Upravit
2642
21.1.19 14:45

Me trvaly taky po ovu takove bolesti dost dlouho, asi 4 dny. Pak klid a ted me druhy den obcas dost picha dole v brise :think: taky nvim co si o tom mam myslet. Spis nez tehu se bojim at to neni nejaky zanet nebo tak. Jine priznaky na sobe totiz nepozoruji :think: tak ti preji at je to tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
21.1.19 14:47

Jinak dodavam ms mi ma prijit za 4 dny, jsem 27dc a cykly mam tak 30-32 dni jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 14:53

@Markeet1
Ovulační bolesti mám každý cyklus. Dva dny před a den po. Dneska mě začalo břicho bolet znovu. Když jsem otěhotněla bolelo mě břicho nonstop od ovulace až do nějakého 6tt. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.19 14:54

Těhotná být ještě nechci, ale možnost tam je. Dítě další chceme, jen jsem chtěla aby se narodilo až v teple :lol:

• Citovat
  • Upravit
2642
21.1.19 15:16

No to si hold clovek nekdy nevybere :lol: ja budu rada kdyz otehotnim kdykoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.1.19 15:24
@Anonymní píše:
Těhotná být ještě nechci, ale možnost tam je. Dítě další chceme, jen jsem chtěla aby se narodilo až v teple :lol:

Ahoj, určitě možnost je a nebo to může být jen posunutý PMS. Ono tělo není stroj, tak je možné, že je to nějaký výkyv :) Buď ráda, že to máš takhle.Já zatím čekám až se mně po porodu alespoň přibližně cyklus ustálí a zatím nic :) Takže fakt nevím, jak bych případné těhotenství zjistila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 15:32

@P4ja
Posunutý o týden? Spíš se bojím aby to nebyla nějaká cysta :think:

Mě se cyklus srovnal za 8 měsíců ( a to jsem kojila :lol: ).

• Citovat
  • Upravit
21091
21.1.19 15:33
@Anonymní píše:
@P4ja
Posunutý o týden? Spíš se bojím aby to nebyla nějaká cysta :think:Mě se cyklus srovnal za 8 měsíců ( a to jsem kojila :lol: ).

No a proč ne ?? Cysta ?? To budeš muset k doktorovi. :? :?

Tak to mám tak akorát :) Taky kojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 15:49

@P4ja
Protože se mi to ještě za ty roky nestalo :lol: Nenapadlo mě že to tak může být :oops:

• Citovat
  • Upravit
21091
21.1.19 15:54
@Anonymní píše:
@P4ja
Protože se mi to ještě za ty roky nestalo :lol: Nenapadlo mě že to tak může být :oops:

Tak já nevím, asi jsem se nikdy tak nepozorovala, abych zkoumala kolikátý den po ovulaci mně začal PMS. Když jsem cvičila a sportovala, tak jsem třeba neměl problém vůbec. Jindy začal dřív. A to jsem měla cyklus pravidelný. I před HA a potom po vynechání taky. Takže mně nikdy nepřišlo divné, že to nebylo stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí