Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…jsem tu teprve pár měsíců…občas založím nějakou diskusi, když nemůžu najít odpověď…teď jsem 6DPO a mám takové divné bolesti v oblasti pod břichem. Ne vaječníků, ale jako by měla dorazit mrcha…dřív o týden. Nikdy mě nic nebolí až do MS, takže tohle mě docela děsí, tak brzo…může to být příznak těhotenství??? Ptám se asi blbě, ale děti nemám, těžko srovnávat.
…už jsem odpověď našla…jinak položila dotaz…takže může. Fajn
Mám stejný „problém“ jako zakladatelka. 7DPO a bolesti břicha jakobych to měla dostat. Cyklus mám pravidelný a menstruaci mám vždy 14 dní po ovulaci. Co to tělo tedy vyvádí ?
Me trvaly taky po ovu takove bolesti dost dlouho, asi 4 dny. Pak klid a ted me druhy den obcas dost picha dole v brise
taky nvim co si o tom mam myslet. Spis nez tehu se bojim at to neni nejaky zanet nebo tak. Jine priznaky na sobe totiz nepozoruji
tak ti preji at je to tehu ![]()
Jinak dodavam ms mi ma prijit za 4 dny, jsem 27dc a cykly mam tak 30-32 dni jak kdy
@Markeet1
Ovulační bolesti mám každý cyklus. Dva dny před a den po. Dneska mě začalo břicho bolet znovu. Když jsem otěhotněla bolelo mě břicho nonstop od ovulace až do nějakého 6tt. ![]()
Těhotná být ještě nechci, ale možnost tam je. Dítě další chceme, jen jsem chtěla aby se narodilo až v teple ![]()
No to si hold clovek nekdy nevybere
ja budu rada kdyz otehotnim kdykoliv ![]()
@Anonymní píše:
Těhotná být ještě nechci, ale možnost tam je. Dítě další chceme, jen jsem chtěla aby se narodilo až v teple
Ahoj, určitě možnost je a nebo to může být jen posunutý PMS. Ono tělo není stroj, tak je možné, že je to nějaký výkyv
Buď ráda, že to máš takhle.Já zatím čekám až se mně po porodu alespoň přibližně cyklus ustálí a zatím nic
Takže fakt nevím, jak bych případné těhotenství zjistila ![]()
@P4ja
Posunutý o týden? Spíš se bojím aby to nebyla nějaká cysta ![]()
Mě se cyklus srovnal za 8 měsíců ( a to jsem kojila
).
@Anonymní píše:
@P4ja
Posunutý o týden? Spíš se bojím aby to nebyla nějaká cystaMě se cyklus srovnal za 8 měsíců ( a to jsem kojila
).
No a proč ne ?? Cysta ?? To budeš muset k doktorovi.
![]()
Tak to mám tak akorát
Taky kojím ![]()
@P4ja
Protože se mi to ještě za ty roky nestalo
Nenapadlo mě že to tak může být ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja
Protože se mi to ještě za ty roky nestaloNenapadlo mě že to tak může být
Tak já nevím, asi jsem se nikdy tak nepozorovala, abych zkoumala kolikátý den po ovulaci mně začal PMS. Když jsem cvičila a sportovala, tak jsem třeba neměl problém vůbec. Jindy začal dřív. A to jsem měla cyklus pravidelný. I před HA a potom po vynechání taky. Takže mně nikdy nepřišlo divné, že to nebylo stejně.