Je to čípek?

Anonymní
11.5.12 18:52

Je to čípek?

Ahoj holky,
chci se zeptat něco ohledně děložního čípku. Vůbec netuším, jak si ho nahmatat, prostě na něj nedosáhnu!!! Ale vypozorovala jsem, že někdy během milování, jako by cítím, že partner „naráží“. A je to ani ne bolestivé, ale spíš trošičku nepříjemné. A jiné dny necítím nic, jak kdybych neměla konec. Může to být čípek během ovu? Pardon, za to vyjádření, ale jinak mě to nenapadlo. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
11.5.12 18:55

Jo, je to on…
Když dřepneš a ukazovákem zašmátráš až dozadu, taky ho nenajdeš?
Je to taková tužší „boule“.
(Teda jestli máš zájem si šáhnout :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 19:57
@Pipet píše:
Jo, je to on…
Když dřepneš a ukazovákem zašmátráš až dozadu, taky ho nenajdeš?
Je to taková tužší „boule“.
(Teda jestli máš zájem si šáhnout :lol: )

Jo už asi jo. Dosáhnu na něj jen koncem prstu

• Citovat
  • Upravit
13770
11.5.12 20:33
@Anonymní píše:
Jo už asi jo. Dosáhnu na něj jen koncem prstu

tak to je on! gratuluji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.5.12 03:04

:mrgreen: :mrgreen: ja mam s timhle stejny problem :mrgreen: proste nevim jestli je to on a jestli jo,tak nechapu jak na nem nekdo muze poznat zmeny :mrgreen: ale jeste ze jsou jine varianty na rozpoznani ovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.5.12 09:06
@jaja84 píše: :mrgreen: :mrgreen: ja mam s timhle stejny problem :mrgreen: proste nevim jestli je to on a jestli jo,tak nechapu jak na nem nekdo muze poznat zmeny :mrgreen: ale jeste ze jsou jine varianty na rozpoznani ovu :mrgreen:

Jaji, kolikrat i ten cipek neni uplne presny, prislo me, ze se jeho poloha meni co hodina. A v den samotne ovu byl uzavreny. Me se otevrel tak par dni pred ovu, a od te doby je asi dobry casteji sexova, az do ovu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.5.12 11:46

@panenka87 jakmile nejakym zpusobem zjistim ze mam ovu tak z Libora neslezu :mrgreen: no mne ceka IVF :roll: :,( takze je to vlastne jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.5.12 11:57
@jaja84 píše:
@panenka87 jakmile nejakym zpusobem zjistim ze mam ovu tak z Libora neslezu :mrgreen: no mne ceka IVF :roll: :,( takze je to vlastne jedno

vazne? tak gratuluji k uskutecni IVF!:-) to by bylo, aby nebylo!:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.5.12 11:59

@panenka87 ja z toho moc radost nemam teda,tolik penez a stresu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.5.12 12:08
@jaja84 píše:
@panenka87 ja z toho moc radost nemam teda,tolik penez a stresu :zed:

no je mi to jasny:-( ale sance je velika a verim ze to dopadne dobre! kolik to vlaste bude stat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
12.5.12 12:24

@panenka87 nevim zlato pristi tyden tam budu volat ale reknu az po 15.cervnu :lol: no ale nejedem teda na dovcu :roll: no co se da delat :roll: musi to vyjit jinak si pujdu uz asi skocit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
12.5.12 18:05
@jaja84 píše:
@panenka87 nevim zlato pristi tyden tam budu volat ale reknu az po 15.cervnu :lol: no ale nejedem teda na dovcu :roll: no co se da delat :roll: musi to vyjit jinak si pujdu uz asi skocit. :zed:

kurna, proc to musi byt tak drahy?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
13.5.12 00:00

@panenka87 jo to nevim :pocitac: ale odpo jsme koupili hodne veci na svatbu a uz je mi lepe :lol: ja teda i mimo svatbu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.5.12 08:46
@jaja84 píše:
@panenka87 jo to nevim :pocitac: ale odpo jsme koupili hodne veci na svatbu a uz je mi lepe :lol: ja teda i mimo svatbu :oops: :mrgreen:

Jen si pekne udelej radost:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital