Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, „uzlinku“ v prsu mám taky a nic se s tím nedělá, pokud je to v pohodě. Může to být třeba tukového původu.. Pokud to není nic patologického, co by bylo třeba řešit (nádor), pak by to nemělo vadit operaci. Podle toho, v jakém je to místě a kam tobě budou umisťovat implantát, by se to teoreticky mohlo během operace vyndat. Ti to pak řekne lékař ![]()
Ahojky holky.
Pred 4 mesici jsem byla na sono prsu, ptz jsem si nasla kulicku, ale z nalezu je to jen obycejna malinka uzlinka ktera ma 3×6mm, pry je fyziologicka a uplne v pohode, ale nachlazena nejsem,,tak nechapu proc tam je…i to kdyby nekdo mel zkusenosti, tak budu rada za odpoved…Ale moje otazka zni spis, nevadi tato uzlinka augmentaci? nikde na internetu to nemuzu najit.Ano mudr. mi za 2 tydny odpovi, ale jen tak spis pro uklidneni…kdyby nekdo vedel, nebo mel zkusenost, nebo kamaradka kamaradky co ma zkusenost
dekuju za odpovedi…a hezky den preju
Chci se zeptat, která mate zkusenosti..za 2 tydny jsu na konzultaci na zvetseni prsou. Mam po jednom diteti. Prsa mam sice pekna, ale mala, takze jsem hrozne nespokojena uz od puberty co jsem zjistila ze vetsi nebudou