Cena vs. dobírka na podacím lístku

398
2.9.14 21:46

Cena vs. Dobírka na podacím lístku

Ahoj holky, pomoc! Pracuje tu některá z vás na poště? Dneska jsem podala balík s dobírkou za 2000 kč, jenže paní pošťačka mi do podacího lístku napsala
cena: 2000.00kč Dobírka: 0.00 Kč
Podala jsem jí dobírkovou složenku se svým číslem účtu a částkou, napsala jsem ji i do podacího lístku. Poslala to jako cenné psaní. Zjistila jsem to až teď.
Dotaz: znamená to že dobírku nedostanu a balík je pouze naceněn na 2000?
Jestli ano, mohu ještě balík zastavit když už je na SPU?

Díky za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
2.9.14 22:08

No, částka byla uvedená na dobirkove slozence, ne? Podacci lístek zůstává jen pro kontrolu tomu, kdo posílá…můžete se podívat na stránkách české pošty..sledování zasilek, zadat číslo lístku a tam vyjede cena balíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:09

Bezte na stranku www.ceskaposta.cz ,sledovani zasilek..dejte tam podaci cislo:a ukaze vam to tam dobirku…i na listku by mela byt psana dobirka jako sluzba(to co tiskne na pc)Nechapu, ale proc to poslala jako cenne psani.Vy jste to mela ve spec. plastove obalce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
2.9.14 22:10

Myslim si, ze je to zadaný špatně
běžela bych na postu s podacím lístkem at balík nedoručují
podle mýho to je jen udána hodnota balíku
já takhle posílala zpět paní mobil protože nefungoval a o a mě nařknula, ze jsem, ji to vrátila na dobírku ale já mela na listku cena 1500,– dobirka 0,00 takže jsem byla v pohodě
i ba piste mi to potvrdili
a nebo zkusit sledování balíku tam by to mohlo byt zadany
drzim palce

edit překlepů

Příspěvek upraven 02.09.14 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.9.14 22:11

Jak to tak vypadá bohužel ano. Pokud je na podacím lístku vytištěno dobírka 0Kč tak dobírka není zadána v systému a ty jsis ji nezaplatila v poštovném. Zítra ráno co nejdřív volej na poštu kde jsi zásilku podávala nebo minimálně na bezplatnou infolinku 800441044. S dobrou vůlí jde opravit vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:11

Balik na SPU nezastavite, spis bych rano bezela na podaci postu a rekla co se stalo, at se ta dobirka vybere(zkontaktovali by dodaci postu)at to pak neplati pracovnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
2.9.14 22:17

@Misma tam jsem se právě dívala, a je tam výše dobírky 0.00
na poště jsou až od 10, půjde to ještě nějak vyřešit? No.. paní pošťačka byla v nějakém důležitém rozhovoru s kolegyní, takže asi moc nevnímala co dělá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:23

@Lucynna oje…to je.na nic…odkud jste? A kam jste balik posilala? Kdybych mela ranni tak vam yo obvolam, ale zkuste na netu najit cislo na postu dodaci a oni Vam poradi bud kam zavolat a nebo to poresi. Obavam se, e v deset kdy se otvira vase posta tak uz to muze byt dorucene resila bych to hmed rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:24

Omlouvam se za preklepy, pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
2.9.14 22:33

Jsem z Ostravy a balík jsem posílala do Chomutova. Je to přes celou republiku, tak snad to nebude hned. Dodací směrovačka je tam 430 04, koukám že tam jsou od 8:00. Takže myslíte že mám rovnou zavolat do Chomutova na poštu, zda by tam tu dobírku nevybrali? Vím že ta paní pošťačka tam dávala tu složenku a lepila ji na balíček, ale do podacího lístku napsala cenný balík (druh zásilky B, poznámka UC). Třeba podala dobírku a napsala jen špatně podací lístek…
Snad jsem vzala správnou dobírkovou složenku, ale byla jsem si jistá že ano, vyplňovala jsem tam číslo účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.9.14 22:40

Tohle je dobirkova složenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.9.14 22:42

A na balíku musí být napsáno dobírka a cena dobirky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:42

DelAm na poste uz se mi to stalo, taky jsem dobirku nezadala pouze do pc, ale balicek jsem polepila stitky atd. A dobirku vybrali, me potom dosla zavada a doplacela jsem cenu postovneho na dobirku je drazsi. Zkuste promo postu Chomutov, kdyztak vam daji cislo na depo(dorucovatele)a tam se uvidi…poslala to cennym balikem coz tam zitra nebude si myslim, ale zavolejte si tam pro jistotu a pak si zajdete na tu vasi postu…Jestli tam je jen UC-tak tam bohuzel ta dobirka zadana.neni,..at to dobre dopadne, pak dejte vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.9.14 22:43

@ivodička Dobirkova slozenka je i ruzova PK A to je, ze se pani castka vrati na ucet ne na adresu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
2.9.14 22:44

A kolik jste platila poštovné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie