Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte ![]()
Holky, nemáte některá zkušenost prosím?
Dostala jsem na silný kašel atd. Augmentin 1g - ATB, mám ho na týden, tzn. ještě do úterka. Jenže dneska mám začít brát Utrogestan a jaksi jsem se doktora zapomněla zeptat, jestli se můžou tyhle prášky dohromady
Dneska je svátek, tak se už nikoho jinýho nezeptám.. Došlo mi to až v noci a celou noc se mi o tom zdálo ![]()
ATB beru v 9 a 21 hod.
Utr. 15-25DC ráno a večer 1-0-1
Můžu tedy Utrogestan normálně nasadit, nebo s ním mám raději počkat až do toho úterka, kdy doberu ATB? Utrogestan mám na zkrácení cyklu ![]()
Díky za vaše zkušenosti a rady ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:07
Mišuna
Po Utrogestanu je mi vždycky první tři dny hodinu po užití divně, motá se mi hlava a spala bych.
Teď po tom Augmentinu mi asi začínají kvasinky, ještě tu mám nějaké čípky z minula, tak je chci nasadit až po dobrání, pokud se to nerozjede dřív ![]()
Lactobacily? Třeba bílý jogurt s nima?
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:07
Tak doma mám čípky Dafnegin a ještě i Tetraborico, nebo tak nějak, ty jsou přírodnější
Do lékárny se dostanu stejnak až v pondělí. Tak já ten Utrouš vezmu a uvidím, co to udělá.
Děkuju ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:08
Tak jsme nakonec sjeli do Globusu a koupila jsem si tam v lékárně i ty Lactobacily a ptala se zrovna i na to, jestli můžu současně brát ty prášky. Tak mi řekla přesně to, jak jsi psala
Tak ještě jednou díky ![]()