Mnoho spánku, stále únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
25.10.11 11:39

Mnoho spánku

Dobrý den,
mám jeden veliký problém. Denně toho naspím až neobvykle moc, kdykoliv a kdekoliv. Usnu o hodinu ve škole, či v tramvaji, v autobuse nebo dokonce jednou i při rozhovoru s přítelem. Bojím se čím to asi může být, je mi teprve 17 let, vím, že se to může ještě změnit, ale trápí to jak mě, tak i přítele. Nedokažu být dlouho vzhůru, jak lehnu, tak usnu a už mě nikdo nevzbudí. Jelikož chodím na střední zdravotnickou školu, tak si myslím, že by to mohlo být příčinou nějaké nemoce, ale nechci být hypochondr, tak se raději zeptám Vás, kteří mi snad alespoň z nějaké časti pomohou a poradí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
25.10.11 11:43

Já bych zašla k lékaři, klidně k obvoďákovi, on pak někam pošle. Někde jsem totiž četla, že toto může být příznakem vážnějších onemocnění a na potvoru ten článek nemohu najít.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
25.10.11 11:43

To je na doktora,řekla bych,že to moc normální není.

• Citovat
  • Upravit
11
25.10.11 11:46

Děkuji, já jsem to taky kdysi četla, ale některé články mohou být i nepravdivé, tak se raději zeptám více lidí. Ten článek, který jsem četla byl o tom, že žena měla příliš mnoho spánku, a nakonec z toho vyšlo, že měla diabetes- cukrovku. Doufám, že já na tom zase až tak zle nebudu, ale když si někdy dám něco sladkého, mám takový pocit, že není něco v pořádku, ale může to být také jen vsugerované, kdo ví, ale děkuji za radu a hned zítra zajdu k doktorovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.10.11 11:49

určitě zajdi k lékaři. To může být i hypersomnie a to zas taková sranda není :nevim: zkus si o tom něco najít na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
25.10.11 11:51

Je to porucha spánku, nedávno o těchto lidech byla reportáž ve Střepinách. Takže bych si s tím radši skočila k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
25.10.11 11:53

JJ, cukrovka to taky může být. Táta byl taky pěkný spáč a neustále unavený a zašel k doktorovi a byla to cukrovka. manžel má občas taky velké výkyvy únavy a vždy má zvýšenou hladinu cukru, tak ho doktorka hlídá a chodí každého čtvrt roku na odběry.

• Citovat
  • Upravit
347
25.10.11 11:58

Možná snížená funkce štítné žlázy?
Než jsem začala brát prášky, usínala jsem taky téměř i ve stoje. :)

Anonym000 píše:
Dobrý den,
mám jeden veliký problém. Denně toho naspím až neobvykle moc, kdykoliv a kdekoliv. Usnu o hodinu ve škole, či v tramvaji, v autobuse nebo dokonce jednou i při rozhovoru s přítelem. Bojím se čím to asi může být, je mi teprve 17 let, vím, že se to může ještě změnit, ale trápí to jak mě, tak i přítele. Nedokažu být dlouho vzhůru, jak lehnu, tak usnu a už mě nikdo nevzbudí. Jelikož chodím na střední zdravotnickou školu, tak si myslím, že by to mohlo být příčinou nějaké nemoce, ale nechci být hypochondr, tak se raději zeptám Vás, kteří mi snad alespoň z nějaké časti pomohou a poradí. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.10.11 15:43

Ahoj zakladatelko. O těhlech příznacích jsem četla, způsobuje to narkolepsie. Ale určitě jít k lékaři. Udělá ti vyšetření a potvrdí.
Tato nemoc způsobuje to, o čem píšeš. Klidně usneš při hovoru s někým.
Běž k lékaři, v pořádku to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 18:19

Circadin

Spánkové poruchy nejsou banální zaležitostí a mohou poukázat či být předzvěstí mnoha vážných onemocnění. U Chronického únavového stavu či Fibromyalgického syndromu chybí IV. fáze spánku. I po 20hod. spánku se cítíte neosvěžení. Výborný je Melatonin, je přírodní a nenávykový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí