Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,zkusenosti sice nemam,ale je mozne ze to muze byt i od zad.Byt tebou,tak si dojdu k doktorovi ![]()
ano, je to hodně pravděpodobné. ale jistotu získáš jedině u odborníka. Stejně to není moudré nechat takhle delší dobu. Trpím na tuto bolest u srdce- od zad- docela dost.
pa
har.
rozhodě si zajdi k lékaři. Páteř je hodně pravděpodobná,ale mikdy nevíš. Trpím na ni dost hodně,ale v začátcích mi to překontrolovali holterem.
sikinka16 píše:
Ahoj holky.. Už asi 14 dnu mě boli jakoby u srdce.. Je to takova nepřijemna bolest. taková tupá a chvilema i pichlava. Nemam to furt.. Ale ted se mi to děla pravidelně kazdy den a třeba 2 hodiny v kuse to boli. Vzdy se mi u toho i rozbisí srdce.. Mam problemy se zadama, je mozné že je to od zad?? mate s tím nekdo zkušenosti??
tak tohle já mám úplně to samé
a taky problémy se zádama a víš co mi řekla doktorka ,dokoncemi dělala ekg ,že to je od nervů ..
No jo, mate pravdu.. U dr jsem byla už se zady, a posilal mě na rehabilitace. Ale já nešla protože v tu dobu jsem měla novorozene. A na vše sama takže to neslo. Od doby co jsem kojila se mi uplně blokl krk a mam tam uplny boule.. Zada to sami.. takže je mozne ze je to z toho..Jen mi je už trapne jit zase k doktorovi.
Já myslím, že možné je všechno… Já měla jednou taky takový píchání a když jsem zmáčkla na prso u srdce, tak to bolelo a měla jsem tam pro změnu zánět… Takže radši se zeptej doktora, víš jak, radši jít zbytečně, než pak pozdě ![]()
LENKACAR - taky může být, nervy jsou mrchy, s tím mám taky zkušenost.
sikinko. jo je to blbý, jít znovu k dr. když si předtím nešla na rehabku, kterou ti dporučil.
ale překonec jostych a jdi tam. Omluv se mu případně, že s novorozenětem to prostě nešlo a jestli by ti je mohl napsat znovu. či prostě znovu tě vyšetřil.
pa a hodně daru. Nezanedbej to víc než doteď. mám s problemy dlouhodobé problémy, začala jsem rehabilitovat/cvičit taky s mimčem, až když trochu povyrostlo.
Možná to bude úzkost. Taky jsem to tak měla, bylo to nepříjemný, myslela jsem, že dostanu infarkt, tak jsem se ještě víc vystihovala a byla z toho panika jak vyšitá ![]()
Ahoj,
mívám to samé, jednou za čas. Jedna známá - zdravotní sestřička mi řekla, že je to od zad. Nemusí tě ani bolet, ale prý stačí, že se tam něco skřípne nebo se blbě natočíš a píchá tě na hrudníku ![]()
Panenka87, já mám přesně to samé , nevím co mám dělat jestli mám jít k doktorovi a nebo to za pár dni přejde ? ![]()
já to mám furt.. Už to mam skoro nonstop :-/ Jsem z toho už fakt nesťastná..
Furt to bolí víc a víc
Nevím, jestli pomůžu, ale měla jsem něco podobného. Bolest hrudníku na jedné straně, nemohla jsem se ani zhluboka nadechnout. Prvně to začalo jen někdy a pak už to bolelo stále, i v noci. Bylo to od páteře. Pomohla mi paní, která dělá dornovu metodu. Srovnala mě za jednu návštěvu. Bolest do 2 dnů zcela zmizela a hlavně jsem měla pocit, jak kdyby mi sundala ze zad těžkej baťoh.
Ahoj holky.. Už asi 14 dnu mě boli jakoby u srdce.. Je to takova nepřijemna bolest. taková tupá a chvilema i pichlava. Nemam to furt.. Ale ted se mi to děla pravidelně kazdy den a třeba 2 hodiny v kuse to boli. Vzdy se mi u toho i rozbisí srdce.. Mam problemy se zadama, je mozné že je to od zad?? mate s tím nekdo zkušenosti??