Rostoucí znamínko

marra
21.10.11 20:01

Rostoucí znamínko

Tak jsem tu zas.Holky od narozen mám na čele znamnko(přesne tam kde nosí indky nalepovaci :lol: )nu ale posledni pul rok ho sleduji,a zjistila jsem ze se dost zvetsilo,taky me casto boli hlava,myslite ze t muze byt od toho znaminka?hlava me prevazne boli v okoli znaminka,a znaminko jako takove pri dtyku taky poboliva,nic hrozneho,ale boli,muzete mi poradit c s tim?je nutne navstivit doktora,pripadne jake muzou byt rizika?dekuji :hug: (jen tak mimchodem,casto me svedi pokozka hlavy,a cele nozky,ale jako fest svedi,t asi nebude od toho co? :lol: a mam neustale horko v puse,a ikdyz si cistim casto zuby tak mi smrdi z pusiny jak bezdakovi :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69023
21.10.11 20:08

Pokud máš jakékoliv pochybnosti, zajdi si ke kožnímu lékaři, ať na to koukne, po netu těžko někdo něco spolehlivě vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.10.11 20:08

ahoj,určitě bych na nic nečekala a běžela na kožní,jakékoli změny u znamének jsou na pováženou.Také mám jedno na krku,přímo na ohryzku,sice nepozoruji žádné změny,ale raději si to nechám zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.10.11 20:09

Když začne nějaké znaménko bolet nebo měnit tvar, měl by se hned navštívit lékař - kožní, chirurg… mělo by se odstranit (potom se standardně zasílá na histologii).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
21.10.11 20:10

Raději si zajdi k doktorovi at není pozdě!Melanom je rychle se šířící rakovina na kterou když se příjde pozdě není lék!
Nakonec je konec!Zasáhne to i orgány.

Aspon budeš v klidu když zajdeš k lékaři.Nejlepší ho nechat vyšetřit dermatoskopem http://www.dermatology.cz/…tovych-zmen/ to je pak lepší jistota!
Ale neodkládej to!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.10.11 20:52

Nechci tě vyplašit, ale na kožním už jsi měla být. Zvlášť jestli to roste a svědí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.10.11 21:23

Háto no jo nejspis mela :roll: jenze ted jsem abslvovala klecko v nemocnici s Matym,a jeste me ceka s Adamkem :-? holky a musi se na kozni objednavat,nebo tam muzu normalne prifrcet,jde mi to ze jedu v utery se Matym na kontrolu,tak ze bych si tam rovnu zasla :think:

• Citovat
  • Upravit
2892
21.10.11 21:40

obvykle se objednává na doporučení obvodního lékaře,ale třeba moje kožařka bere bez toho všeho,tak nevím,jak to máš ve svém místě ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.10.11 21:50

Záleží jak kde. Brnkni v pondělí na kožní a zeptej se.

PS: Chodím bez doporučení obvoďáka na kožní přímo do nemocnice a poradnu ohledně kůže a pih mají 2× týdně. Ke kožaři obvoďákovi bych nešla, nic proti nim nemám, ale v nemocnici ti udělají vše od A do Z. Moje kožařka mi kontroluje pihy, pár jich vyndala, má k dispozici histologii, teď v těhu mi léčí akné a pigmentace, malé koukla na sušší místo na kůži… prostě cokoli, co je potřeba, zmákne jeden doktor na jednom místě. Vím, že někteří soukromí kožaři dělají v ordinaci malé zákroky (pihy atd), ale v nemocnici nic neplatim (samozřejmě krom regulačního poplatku při vyšetření) a mám to všechno šité mojí kožařkou, která je zároveň plastický chirurg. Nejde mi o peníze, i když je to příjemné, ale hlavně ten kožař, co dělá celou kožní medicínu, ke všemu přistupuje komplexně, má víc zkušeností, než jen s minizákroky, je provázaný v případě potřeby s dalšími odděleními, není třeba nikam nosit papíry atd.

marra píše:
Háto no jo nejspis mela :roll: jenze ted jsem abslvovala klecko v nemocnici s Matym,a jeste me ceka s Adamkem :-? holky a musi se na kozni objednavat,nebo tam muzu normalne prifrcet,jde mi to ze jedu v utery se Matym na kontrolu,tak ze bych si tam rovnu zasla :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.10.11 08:53
Gábííí píše:
obvykle se objednává na doporučení obvodního lékaře,ale třeba moje kožařka bere bez toho všeho,tak nevím,jak to máš ve svém místě ty :think:

Dneska už se nemusí objednávat na doporučení obvodního, už to neplatí a rovnou se může objednávat k odborným doktorům sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
22.10.11 09:02

taky jsem se objednala rovnou na kožní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat