Bolest jakoby u srdce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martas111
25.11.11 11:52

ja mam to, ze kdyz sem se vcera sel projit zaclo mi bolet u srdce asi 2 hodiny to bylo hrozny ale pak to ustalo a ted to boli jen nekdy :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
papajenky
31.10.13 10:07

bolení srdce

Ahoj, pred rokem se mi stala nemila vec, rano jsem sel do prace a nahle mi zcalo buset srdce, bolelo na me na hrudi, nemohl jsem poradne dychat. zavolal jsem si zachranku, odvezli me do nemocnice, natocili ekg a ruzna vysetreni, zjiustili mi vysoky tlak, ale jinak nenasli nic jsem pry v poradku.pak jsem zasel na svoji doktorkou ta mi rekla ze mam mozna ucpane cevy a vysoky tlak, dala mi prasky oxazepam a lokren.beru je uz rok a stale se nic nelepsi.jsem kurak a taky to bude asi tim, kdyz nekourim par hodin tak mi je fajn, ale jakmile si zapalim 2-3 cigarety tak me zacne bolet srdce a zvyrazni se buseni srdce. snazim se omezit koureni beru i cigaretove zvykacky, ale stale se nic nelepsí. vim ze bych mel prestat kourit, ale to neni tak jednoduche.mate nekdo podobnou zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
papajenky
31.10.13 10:11

Jestli kouris tak prastan a prastane te bolet srdce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.20 10:15

Oživuji téma, mám ten samý problém. Už delší dobu, ale mám dlouhé časové prodlevy kdy je klid. Poprvé jsem to měla loni v létě, pálivá bolest u srdce, navštívila jsem po pár dnech kardiologa - sono srdce, 24hod holter a zátěžový test ok, prý to od srdce není. Po pár dnech to přešlo, ale od té doby se to jednou za čas objeví, trvá to třeba i týden, pálivá bolest přímo u srdce, mám vždy strach, že opravdu srdce, ale to by bylo na tom vyšetření loni v létě vidět, že? Je možné, že je to od páteře, i když mě záda vůbec nebolí? Mám to právě teď, vzbudila jsem se už s bolestí a trvá to stále… Teď jsem měla třeba 3měsíce klid..

• Citovat
  • Upravit
11685
23.12.20 12:27
@Anonymní píše:
Oživuji téma, mám ten samý problém. Už delší dobu, ale mám dlouhé časové prodlevy kdy je klid. Poprvé jsem to měla loni v létě, pálivá bolest u srdce, navštívila jsem po pár dnech kardiologa - sono srdce, 24hod holter a zátěžový test ok, prý to od srdce není. Po pár dnech to přešlo, ale od té doby se to jednou za čas objeví, trvá to třeba i týden, pálivá bolest přímo u srdce, mám vždy strach, že opravdu srdce, ale to by bylo na tom vyšetření loni v létě vidět, že? Je možné, že je to od páteře, i když mě záda vůbec nebolí? Mám to právě teď, vzbudila jsem se už s bolestí a trvá to stále… Teď jsem měla třeba 3měsíce klid..

Páteř bylo první co mě napadlo. A ano může to od páteře být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.20 12:44

@Evkad děkuji ti za odpověď. Ale záda mě nebolí a netahala jsem nic těžkého, ani si nejsem vědoma prudšího pohybu.. prostě z ničeho nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
11685
23.12.20 15:02
@Anonymní píše:
@Evkad děkuji ti za odpověď. Ale záda mě nebolí a netahala jsem nic těžkého, ani si nejsem vědoma prudšího pohybu.. prostě z ničeho nic :zed:

Nemusí bolet záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.12.20 16:26

Záda nejčastěji, ale třeba i zánět žaludku nebo reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.12.20 19:15

Nemusíš nic tahat, stačí špatná poloha v posteli (myslim ve spanku :D) nebo i stres.
Páteř může způsobovat bolesti jakoby od srdce, žaludku, zvracení, točení hlavy a mnoho dalšího. Kdo je skutečně nemocný se srdcem, obvykle reaguje na námahu, to nepíšeš. Neboj se, nemocné srdce doktor pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.20 19:20

@lombrico moc děkuji za milý komentář.. naposledy to pálilo dopoledne, pak už nic. Ale štve mě to, je to nepříjemné.. někdo právě psal o manželovi, že mu taky řekli že je to od páteře a do měsíce měl silný infarkt :roll: jinak mám to opravdu v klidu, s námahou to nesouvisí

• Citovat
  • Upravit
292
24.12.20 14:12

Rozumím. Ještě jedna věc. Píšeš jen o pálení u srdce, ne ze by se bolest šířila do ruky, do krku, do břicha. Také nepíšeš, že bys byla hodně unavená. A navíc, když máš pak tři měsíce klid, tak buď v klidu i nadále. Kdyby to bylo od srdce, už by tě kleplo. :lol:
Hezké svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast