Kdo se mnou přibere?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
rozmary
23.10.11 08:24

Kdo se mnou přibere?

Ahoj,našla jsem tu téma o hubnutí,ale já mám opačný problém,potřebuju přibrat,mám 48kg na 167cm,jsem ja vyžle,nebo jak s oblibou říká sousedka,zámorka :mrgreen: Byla jsem vždycky štíhlá,ani nemám po kom být silná,ale tohle už je moc,nepřiberu kdybych sežrala celé prase :zed: naopak to jde furt dolů,mám honču kolem dětí,tak to taky nepřidá,myslela jsem,že až odstavím,tak se to srovná,ale prdlajs :zed: Jak se vám podařilo,nebo nepodařilo přibrat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6271
23.10.11 08:32

Ahoj? teda nejsem z těch co chtějí přibrat :-D , ale pokud toho hodně sníš a stále hubneš, poraď se s OL a nech si vyšetřit hormóny štítné žlázy, někdy dokážou s tělem udělat pěknou paseku. Mám kamarádku co je od přírody taky hodně štíhlá, ale po porodu druhého dítěte hubla hodně i když přestala kojit a tohle byl důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
23.10.11 08:48

Ahoj tak já bych se ráda přidala, vážím 53 kg na 168 cm a taky bych nějaké to kilčo ráda navrch :wink: tak doufám, že nám někdo poradí jak na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.10.11 08:58

Ahoj ja teda potrebuji shdit,ale kamaradka resila t co ty,chce to pravidelnou stravu,stejne jako pri hunbnuti,porad se s mudr,a vim ze pila herbalife(ano je na hubnuti,ale pri pozmeneni davek se snadno p nem pribere)tak drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11689
23.10.11 09:02

Holky já vám dám kil kolik budete chtít :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.10.11 09:05

Hlásím se do klubu. :mavam:
Mně pomohlo jet na dovolenou, tam jsem si to dala jako úkol a jedla tři až čtyři teplý jídla denně (snídala jsem víc jak doma - čerstvé a ne včerejší pečivo dělá divy :lol: , pak oběd, na svačinu teplý jídlo, pak večeře a pak druhá večeře. A pak manžel musel trochu rozdýchat účet za jídlo. :oops: :mrgreen: ).
Za týden nahoře 2 kg. :dance: No už je to zas dole, co si budeme povídat, takže už se těším na další dovolenou. Pak by to chtělo udělat si stejnou velkovýkrmnu doma. :mrgreen: Ale kdo by toho tolik vařil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.10.11 09:16

Teda holky neštvěte mě, já přibírám snad i z vody a vzduchu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.10.11 09:21

Jak já ti závidím, bud ráda, že jsi hubená a mužeš jíst všechno. Potřebovala bych zhubnout 10 kg a jde to velmi pomalu a musím se dost omezovat :cert: Škoda, že ti ty kila nemůžu dát, byly bysme obě spokojené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
23.10.11 09:35

Ve stylu sytý hladovému nevěří 8-) mi přijdou takové diskuze jako provokace :mrgreen:

Jak už tady někdo psal, můžeš mít zvýšenou funkci štítné žlázy. Nebo ti prostě pracuje rychle metabolismus.

Jsou různé potravinové doplňky, které tohle srovnají, pravidelně jíst, nestresovat se.

Já bych se spíš zeptala, jestli jsi už překročila magickou 30? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.10.11 09:38

Já mám asi stejné míry… Štítná žláza OK, tou to není.
Navíc teď zrovna nemám na jídlo moc chuť, ale musím se krmit skoro násilím, ať nehubnu dál, to už by asi nešlo. Blé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.10.11 09:43

Když ono není kilo jako kilo, já třeba beru jen ty ze svalové hmoty. :wink: :mrgreen: :lol:
A nevím jak zakladatelka, ale já má dost přes 30, štítnou žlázu ok, tak asi ten rychlý metabolismus a troška toho stresu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 09:44

Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojená :mavam:

Co se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
23.10.11 09:50

Taky mám ten samý problém - teď mám 50kg na 167cm, bohužel u mě je to dané částečně geneticky a částečně nemoci. Takže i když jím docela hodně, tak prostě nepřibírám. Už jsem kontaktovala a měla jsem první sezení s nutriční terapeutkou, která mi snad sestaví jídelníček na míru s ohledem na nemoc a případné budoucí těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.10.11 09:52
derida píše:
Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojená :mavam:Co se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?

Jenže řekla bych, že z čokolády bude tak maximálně pneu kolem břicha.

Dobře a kvalitně jíst a cvičit… Jenže na to nemám ani energii, ani chuť, ani peníze :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
23.10.11 10:00

:mavam: taky zdravím a přidávám se do klubu. Mám 169cm a 48kg. Moje normální váha byla okolo 55-57, ale po porodu to šlo tak hodně dolu. A to jsem na konci těhu měla 74kg :oops: Zatím kojím, ale doufám, že až odstavím, tak to půjde nahoru. :nevim: Nebo jsem taky celkem přibírala po antikoncepci, ale tu teď neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí