Kdo se mnou přibere?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
23.10.11 10:07
Pipet píše:
derida píše:
Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojená :mavam:Co se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?

Jenže řekla bych, že z čokolády bude tak maximálně pneu kolem břicha.

Dobře a kvalitně jíst a cvičit… Jenže na to nemám ani energii, ani chuť, ani peníze :pocitac:

No právě, to jsou ty tukový kila a pneuška a ne svalová hmota. Taky nechci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
23.10.11 10:08

Taky se pridavam. 168cm, 48-9 kilo. Nepriberu ani za nic. Nicmene vim jiste, ze tuku mam v tele naprosto normalne, holt jen ta svalovina nejak chybi. Na cviceni jsem lina. Cekala jsem, ze mi zustane neco navrch po diteti a ani deko.Znama mi radila pangamin. Ma s tim nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.10.11 10:12

Po silových cvičení se přibere svalová hmota - spinning, posilovna, bodyforming apod. Ještě mi napadl nějaký protein z prodejny pro kulturisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.10.11 10:36

holky, jak vám závidím. Já bych potřebovala zhubnout. Po porodu v poho původní váha, ale těď co jsem doma nekontrolovatelně kynu. A to kojím :cert: . Kdo řekl, že kojením se hubne , vyřkl totální blbost, nebo jsem divná :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.10.11 10:36

Jo třicítku už jsem překročila před rokem a my holky co jsme takhle vyzáblý víme,že fakt není co závidět,foukne vítr a mám co dělat,abych nezačala couvat :mrgreen: cvičení mi moc nepomohlo,spíš jsem ještě ubrala :zed: se šž jsem se léčila v těhu. kontrola po porodu v pořádku :nevim: někdo mi doporučoval nutridrinky,ale po tom bych se poblila,moc nesladím,ani sladký moc nemusím a tohle jě děsně sladký.

• Citovat
  • Upravit
2401
23.10.11 10:41
eviliska píše:
holky, jak vám závidím. Já bych potřebovala zhubnout. Po porodu v poho původní váha, ale těď co jsem doma nekontrolovatelně kynu. A to kojím :cert: . Kdo řekl, že kojením se hubne , vyřkl totální blbost, nebo jsem divná :pocitac: :zed:

U me taky neplatilo, ze kojenim se hubne. Dokud jsem kojila, zrala jsem pomalu za tri a vaha moc dolu nesla, ale jak jsem prestala kojit okamzite jsem vsechny pracne vyzrany kila sundala. Treba az dokojist taky vse pujde dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
23.10.11 10:42

Taky se přidám, mám 165cm a 50kg. Je mi už dost přes 30, štítnou žlázu mám v pořádku. Vždy jsem byla drobná, hubená.
Po porodu jsem měla navíc 6 kilo a už jsou dole (dcerce je 18měsíců)
Mám ráda sladké, omáčky, knedlíky…
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 10:44
Nelisa píše:
Pipet píše:
derida píše:
Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojená :mavam:Co se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?

Jenže řekla bych, že z čokolády bude tak maximálně pneu kolem břicha.

Dobře a kvalitně jíst a cvičit… Jenže na to nemám ani energii, ani chuť, ani peníze :pocitac:
No právě, to jsou ty tukový kila a pneuška a ne svalová hmota. Taky nechci. :lol:

No já myslela, že vám jde o to přibrat a je to jedno kde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 10:45

No já teda nevím, já mám 50kilo 167cm, ale nijak extra hubeně si teda nepřipadám. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.10.11 10:46
mom.kri píše:
Taky se přidám, mám 165cm a 50kg. Je mi už dost přes 30, štítnou žlázu mám v pořádku. Vždy jsem byla drobná, hubená.
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek :lol:

Já už nakupuju dětskou velikost,zase člověk ušetří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13114
23.10.11 10:48
mom.kri píše:
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek :lol:

To mi neříkej, že neseženeš třeba jeany. Vždyt dělají i menší velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.10.11 10:51
derida píše:
mom.kri píše:
To mi neříkej, že neseženeš třeba jeany. Vždyt dělají i menší velikosti.

To je fakt, mně teda přijde, že v obchodech jsou spíš ty menší velikosti, že to nikdo nekupuje 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
23.10.11 10:51

Ale jo seženu, ale většinou nesedí a prostě pásek potřebuju.
Dětské velikosti jsou mi krátké na rozkrok, nesnáším bokovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
23.10.11 10:54

A neexistuje něco na podporu chuti k jídlu? jako malá jsem jedla pangamín a teda nemyslím si, že bych měla chuť větší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 10:55

Tak zkus změnit obchod. Já mám jeany velikosti 25-26 a sedí mi skoro všechny, ale já zas raději bokovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí