Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pipet píše:derida píše:
Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojenáCo se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?
Jenže řekla bych, že z čokolády bude tak maximálně pneu kolem břicha.
Dobře a kvalitně jíst a cvičit… Jenže na to nemám ani energii, ani chuť, ani peníze
No právě, to jsou ty tukový kila a pneuška a ne svalová hmota. Taky nechci. ![]()
Taky se pridavam. 168cm, 48-9 kilo. Nepriberu ani za nic. Nicmene vim jiste, ze tuku mam v tele naprosto normalne, holt jen ta svalovina nejak chybi. Na cviceni jsem lina. Cekala jsem, ze mi zustane neco navrch po diteti a ani deko.Znama mi radila pangamin. Ma s tim nekdo zkusenosti?
Po silových cvičení se přibere svalová hmota - spinning, posilovna, bodyforming apod. Ještě mi napadl nějaký protein z prodejny pro kulturisty.
holky, jak vám závidím. Já bych potřebovala zhubnout. Po porodu v poho původní váha, ale těď co jsem doma nekontrolovatelně kynu. A to kojím
. Kdo řekl, že kojením se hubne , vyřkl totální blbost, nebo jsem divná
![]()
Jo třicítku už jsem překročila před rokem a my holky co jsme takhle vyzáblý víme,že fakt není co závidět,foukne vítr a mám co dělat,abych nezačala couvat
cvičení mi moc nepomohlo,spíš jsem ještě ubrala
se šž jsem se léčila v těhu. kontrola po porodu v pořádku
někdo mi doporučoval nutridrinky,ale po tom bych se poblila,moc nesladím,ani sladký moc nemusím a tohle jě děsně sladký.
eviliska píše:
holky, jak vám závidím. Já bych potřebovala zhubnout. Po porodu v poho původní váha, ale těď co jsem doma nekontrolovatelně kynu. A to kojím. Kdo řekl, že kojením se hubne , vyřkl totální blbost, nebo jsem divná
![]()
U me taky neplatilo, ze kojenim se hubne. Dokud jsem kojila, zrala jsem pomalu za tri a vaha moc dolu nesla, ale jak jsem prestala kojit okamzite jsem vsechny pracne vyzrany kila sundala. Treba az dokojist taky vse pujde dolu.
Taky se přidám, mám 165cm a 50kg. Je mi už dost přes 30, štítnou žlázu mám v pořádku. Vždy jsem byla drobná, hubená.
Po porodu jsem měla navíc 6 kilo a už jsou dole (dcerce je 18měsíců)
Mám ráda sladké, omáčky, knedlíky…
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek ![]()
Nelisa píše:Pipet píše:No právě, to jsou ty tukový kila a pneuška a ne svalová hmota. Taky nechci.derida píše:
Tak já mám 50kilo, ale jsem spokojenáCo se večer cpát čokoládou?? taky nepomáhá?
Jenže řekla bych, že z čokolády bude tak maximálně pneu kolem břicha.
Dobře a kvalitně jíst a cvičit… Jenže na to nemám ani energii, ani chuť, ani peníze
No já myslela, že vám jde o to přibrat a je to jedno kde ![]()
No já teda nevím, já mám 50kilo 167cm, ale nijak extra hubeně si teda nepřipadám.
![]()
mom.kri píše:
Taky se přidám, mám 165cm a 50kg. Je mi už dost přes 30, štítnou žlázu mám v pořádku. Vždy jsem byla drobná, hubená.
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek
Já už nakupuju dětskou velikost,zase člověk ušetří ![]()
mom.kri píše:
Nějak moc se netrápím tím jakou mám váhu, akorát je problém sehnat na sebe kalhoty, skoro ve všech mám pásek
To mi neříkej, že neseženeš třeba jeany. Vždyt dělají i menší velikosti.
derida píše:mom.kri píše:To mi neříkej, že neseženeš třeba jeany. Vždyt dělají i menší velikosti.
To je fakt, mně teda přijde, že v obchodech jsou spíš ty menší velikosti, že to nikdo nekupuje ![]()
Ale jo seženu, ale většinou nesedí a prostě pásek potřebuju.
Dětské velikosti jsou mi krátké na rozkrok, nesnáším bokovky
A neexistuje něco na podporu chuti k jídlu? jako malá jsem jedla pangamín a teda nemyslím si, že bych měla chuť větší ![]()
Tak zkus změnit obchod. Já mám jeany velikosti 25-26 a sedí mi skoro všechny, ale já zas raději bokovky.