Kdo se mnou přibere?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13114
23.10.11 11:35
Meliora píše:
Tahle diskuze se mi hodí :D Měřím 187cm, před těhu váha 65kilo. Pak jsem ještě v prvním trimestru tři kila zhubla kvůli nevolnostem. Teď mám 67kilo a snad to půjde nahoru. Doufám že po porodu mi nějaká kila zůstanou.K tomu oblečení se snad nebudu vyjadřovat :D Zkuste sehnat něco, co bude slušet tyčce od plotu :D

Ty jo, 187cm :palec: 10cm bych od tebe brala. Mně zas přijde, že vysokým hubeným holkám sluší vše. Akorát je blbé shánět kalhoty,většina je jich krátkých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.10.11 11:39
Kallkapa píše:
Holky pokud kouříte, doporučuju přestaňte, to nějaké kilíčko hned přibude :mrgreen: A pro ty co nekouří, kamarádka chtěla hrozně přibrat - mají genouvou absolutní vychrtlost :mrgreen: Nutridrinky jí absolutně nechutnaly tak začala pít sunar, tři kilča přibrala, ale sunar pije pořád 3× denně :lol: (už půl roku)A ještě k tomu jí každý den alespoň jednu proteinovou tyčinku, tak možná i ty mají svůj podíl :nevim: :mrgreen:

nojo,já kouřím,už jsem byla šťastná,že ani po porodu nebyla chuť na retko,když bylo malý 8 měsíců,tak jsem si blbec zapálila,jen jednu,za týden další a už v tom zase lítám :zed:

• Citovat
  • Upravit
50143
23.10.11 11:40
derida píše:
Meliora píše:
Tahle diskuze se mi hodí :D Měřím 187cm, před těhu váha 65kilo. Pak jsem ještě v prvním trimestru tři kila zhubla kvůli nevolnostem. Teď mám 67kilo a snad to půjde nahoru. Doufám že po porodu mi nějaká kila zůstanou.K tomu oblečení se snad nebudu vyjadřovat :D Zkuste sehnat něco, co bude slušet tyčce od plotu :D
Ty jo, 187cm :palec: 10cm bych od tebe brala. Mně zas přijde, že vysokým hubeným holkám sluší vše. Akorát je blbé shánět kalhoty,většina je jich krátkých.

Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.10.11 11:41

Když jdu koupit kalhoty tak je to na mašli :D Když sedí v pase tak jsou krátký, když sedí délka (velice zřidkakdy) tak bych mohla vzít v pase nájemníka :nevim: Naštěstí mám kamarádku, která umí šít a tak mi většinu kalhot přešije k mé spokojenosti. To samé je u rukávů. Chtěla bych zažít ten pocit, vytáhnout z rgálu gatě/triko a neřešit jestli jsou mi rukávy po lokty a nohavice do půl lýtek :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.10.11 11:42

Já chodím k vietnamskému obchodníkovi :mrgreen: a taky zkracuju

• Citovat
  • Upravit
880
23.10.11 11:46

Nakupuju všude, kde na to stačí mé finance :wink: Takže klidně u vietnamců, v obchodech co jsou u supermarketů, obcházím výprodeje značkových obchodů atd.
Holky kde kupujete těhu oblečení? Hlavně kalhoty budu potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
23.10.11 11:47
Meliora píše:
Nakupuju všude, kde na to stačí mé finance :wink: Takže klidně u vietnamců, v obchodech co jsou u supermarketů, obcházím výprodeje značkových obchodů atd.
Holky kde kupujete těhu oblečení? Hlavně kalhoty budu potřebovat :think: [/citace

Těhotenské kalhoty jsem si kupovala v HM a nosila je ještě po porodu, než jsem zase zhubla do těch svých :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
23.10.11 11:48

Kalhoty kupuju v Jaal a nosím velikost 36. Délku mám většinou v pohodě, nebo potřebuju prodouženou. Na svoji výšku mám hodně dlouhé nohy :wink: Ostatní oblečení můžu nakupovat taky v dětském vel. 158 nebo 164.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
23.10.11 11:50

Melioro na těhotenské oblečení se mi osvědčil Tveret. Ale nevím jak u tebe, když jsi tak vysoká :nevim: Kalhoty mám od nich XS a to ještě musím hledat co nejmenší, ale sprodlouženou délkou nohavic :think: A taky to není zrovna nejlevnější obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.10.11 12:07

asi si koupím babičkovský tepláky - ty se vytáhnou do všech směrů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.10.11 12:14

Mám velikost 34 a 36, jak v kterém obchodě, v některých obchodech musím sáhnout i po 38 8-o , tak si pak připadám normálně - normální dámská velikost. :lol:
Ale teď mi zalichotil prodavač, kupovala jsem kabát, tak říkal, že tenhle kabát je šitý pro štíhlé dámy a že mi sluší, to se dooobře poslouchá. :mrgreen: Velikost kabátu 34.
Kalhoty buď musím nechat zkrátit nebo nechávám délku a beru je k podpatkům. Mám 163 cm.
V dětském oddělení mi to po porodech už nesedí. :-? Trochu jiné boky… Dřív se tam nakupovalo celkem dobře.

Jo a nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
23.10.11 13:12

V létě jsem kupovala dětem oblečení a něco jsem vybrala i sobě. A u pokladny se prodavačka ptala, jestli mám i něco pro sebe, se to jaksi v tom dětském ztratilo :lol:
V H&M nebo C&A musím sáhnout po 34 nebo 34/36 :jazyk:
A nepovedlo se mi ani aby mi zůstala nějaká kila po porodu a to jsem naposledy přibrala 17kg :oops:
Ale už mě to přestalo bavit, tak jsem před 14 dny zkontaktovala nutriční poradkyni, v pondělí jsem byla na prvním vyšetření a zítra si jdu pro jídelníček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 13:27
MUFICE píše:
derida píše:
Meliora píše:
Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cm :-)

Mufi, u některých značek mají dvě délky kalhot :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
23.10.11 13:30

Meliora, já mám takhle vysokou jednu kamarádku 185 a vím, že má chudina velké problémy sehnat dobře padnoucí kalhoty. Většinou je vše krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
23.10.11 13:57
derida píše:
MUFICE píše:
derida píše:
Meliora píše:
Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cm :-)
Mufi, u některých značek mají dvě délky kalhot :palec:

Tak ve značkových a specializovaných na džíny mají. To já nakupuju v Orsey, HM nebo NY a tam je univerzální délka :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí