Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Meliora píše:
Tahle diskuze se mi hodíMěřím 187cm, před těhu váha 65kilo. Pak jsem ještě v prvním trimestru tři kila zhubla kvůli nevolnostem. Teď mám 67kilo a snad to půjde nahoru. Doufám že po porodu mi nějaká kila zůstanou.K tomu oblečení se snad nebudu vyjadřovat
Zkuste sehnat něco, co bude slušet tyčce od plotu
Ty jo, 187cm
10cm bych od tebe brala. Mně zas přijde, že vysokým hubeným holkám sluší vše. Akorát je blbé shánět kalhoty,většina je jich krátkých.
Kallkapa píše:
Holky pokud kouříte, doporučuju přestaňte, to nějaké kilíčko hned přibudeA pro ty co nekouří, kamarádka chtěla hrozně přibrat - mají genouvou absolutní vychrtlost
Nutridrinky jí absolutně nechutnaly tak začala pít sunar, tři kilča přibrala, ale sunar pije pořád 3× denně
(už půl roku)A ještě k tomu jí každý den alespoň jednu proteinovou tyčinku, tak možná i ty mají svůj podíl
![]()
nojo,já kouřím,už jsem byla šťastná,že ani po porodu nebyla chuť na retko,když bylo malý 8 měsíců,tak jsem si blbec zapálila,jen jednu,za týden další a už v tom zase lítám ![]()
derida píše:Meliora píše:Ty jo, 187cm
Tahle diskuze se mi hodíMěřím 187cm, před těhu váha 65kilo. Pak jsem ještě v prvním trimestru tři kila zhubla kvůli nevolnostem. Teď mám 67kilo a snad to půjde nahoru. Doufám že po porodu mi nějaká kila zůstanou.K tomu oblečení se snad nebudu vyjadřovat
10cm bych od tebe brala. Mně zas přijde, že vysokým hubeným holkám sluší vše. Akorát je blbé shánět kalhoty,většina je jich krátkých.
Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cm ![]()
Když jdu koupit kalhoty tak je to na mašli
Když sedí v pase tak jsou krátký, když sedí délka (velice zřidkakdy) tak bych mohla vzít v pase nájemníka
Naštěstí mám kamarádku, která umí šít a tak mi většinu kalhot přešije k mé spokojenosti. To samé je u rukávů. Chtěla bych zažít ten pocit, vytáhnout z rgálu gatě/triko a neřešit jestli jsou mi rukávy po lokty a nohavice do půl lýtek ![]()
![]()
Nakupuju všude, kde na to stačí mé finance
Takže klidně u vietnamců, v obchodech co jsou u supermarketů, obcházím výprodeje značkových obchodů atd.
Holky kde kupujete těhu oblečení? Hlavně kalhoty budu potřebovat ![]()
Meliora píše:
Nakupuju všude, kde na to stačí mé financeTakže klidně u vietnamců, v obchodech co jsou u supermarketů, obcházím výprodeje značkových obchodů atd.
Holky kde kupujete těhu oblečení? Hlavně kalhoty budu potřebovat[/citace
Těhotenské kalhoty jsem si kupovala v HM a nosila je ještě po porodu, než jsem zase zhubla do těch svých
Kalhoty kupuju v Jaal a nosím velikost 36. Délku mám většinou v pohodě, nebo potřebuju prodouženou. Na svoji výšku mám hodně dlouhé nohy
Ostatní oblečení můžu nakupovat taky v dětském vel. 158 nebo 164.
Melioro na těhotenské oblečení se mi osvědčil Tveret. Ale nevím jak u tebe, když jsi tak vysoká
Kalhoty mám od nich XS a to ještě musím hledat co nejmenší, ale sprodlouženou délkou nohavic
A taky to není zrovna nejlevnější obchod.
asi si koupím babičkovský tepláky - ty se vytáhnou do všech směrů ![]()
Mám velikost 34 a 36, jak v kterém obchodě, v některých obchodech musím sáhnout i po 38
, tak si pak připadám normálně - normální dámská velikost. ![]()
Ale teď mi zalichotil prodavač, kupovala jsem kabát, tak říkal, že tenhle kabát je šitý pro štíhlé dámy a že mi sluší, to se dooobře poslouchá.
Velikost kabátu 34.
Kalhoty buď musím nechat zkrátit nebo nechávám délku a beru je k podpatkům. Mám 163 cm.
V dětském oddělení mi to po porodech už nesedí.
Trochu jiné boky… Dřív se tam nakupovalo celkem dobře.
Jo a nekouřím.
V létě jsem kupovala dětem oblečení a něco jsem vybrala i sobě. A u pokladny se prodavačka ptala, jestli mám i něco pro sebe, se to jaksi v tom dětském ztratilo ![]()
V H&M nebo C&A musím sáhnout po 34 nebo 34/36 ![]()
A nepovedlo se mi ani aby mi zůstala nějaká kila po porodu a to jsem naposledy přibrala 17kg ![]()
Ale už mě to přestalo bavit, tak jsem před 14 dny zkontaktovala nutriční poradkyni, v pondělí jsem byla na prvním vyšetření a zítra si jdu pro jídelníček ![]()
MUFICE píše:derida píše:Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cmMeliora píše:Ty jo, 187cm
Mufi, u některých značek mají dvě délky kalhot ![]()
Meliora, já mám takhle vysokou jednu kamarádku 185 a vím, že má chudina velké problémy sehnat dobře padnoucí kalhoty. Většinou je vše krátké.
derida píše:MUFICE píše:Mufi, u některých značek mají dvě délky kalhotderida píše:Holky,kde nakupujete??? Mně zase přijde, že všude mají dlouhé kalhoty a ultra štíhlé ženské. Když si koupím kalhoty, tak je musím aspon o 10-15 cm zkrátit. Měřím 165 cmMeliora píše:Ty jo, 187cm
Tak ve značkových a specializovaných na džíny mají. To já nakupuju v Orsey, HM nebo NY a tam je univerzální délka
![]()