Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo určitě to může být hormonálně ovlivněno ať už cyklem tak kojením, těhotenstvím. Také jsme si nahmátla nějaké uzlíky, bylo to krátce po ukončení kojení, šla jsem k Dr. a nic to nebylo, jen právě hormonální změny, pak to zmizelo.
Kdyby to nezmizelo tak raději zajdi na UZ, ale určitě to nic nebude.
Taky jsem to mela pri kojeni,obrovskou bouli v podpazi a je pryc,urco to muze byt hormonama.Olouvam se pisu jak tatar,ale mala mi nejak poladila klavesnici a nevim co s tim,dole mi to pise EN
Cyklem ovlivněno je to určitě! Můj gyndr mi doporučuje samovyšetření týden po MS, kdy je teda asi hladina hormonů nejstabilnější ![]()
rozmary píše:
Taky jsem to mela pri kojeni,obrovskou bouli v podpazi a je pryc,urco to muze byt hormonama.Olouvam se pisu jak tatar,ale mala mi nejak poladila klavesnici a nevim co s tim,dole mi to pise EN
Přepla ti to na anglickou klávesnici ![]()
moje kamarádka s tím má problémy, musí kvůli tomu brát HA…pokud si to už jednou měla…často se to vrací a myslím, že to bude i tvůj případ ![]()
ale každopádně bych to raději nepodceňovala a šla s tím…bohužel mám v okolí také celkem čerstvej případ i té špatné varianty se špatným koncem ![]()
Holky může být v prsu nějaká hmatná uzlina nebo něco? Včera jsem se sprchovala a vyděsila jsem se toho. Kdysi jsem byla na ultrazvuku, a měla jsem hormonální uzlík. Za týden mám dostat MS, může to být nějak cyklem ovlivěno? Díky za info