Prsa a nahmatání uzlíku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.11 10:13

Prsa a problem

Holky může být v prsu nějaká hmatná uzlina nebo něco? Včera jsem se sprchovala a vyděsila jsem se toho. Kdysi jsem byla na ultrazvuku, a měla jsem hormonální uzlík. Za týden mám dostat MS, může to být nějak cyklem ovlivěno? Díky za info :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
25.10.11 10:19

Jo určitě to může být hormonálně ovlivněno ať už cyklem tak kojením, těhotenstvím. Také jsme si nahmátla nějaké uzlíky, bylo to krátce po ukončení kojení, šla jsem k Dr. a nic to nebylo, jen právě hormonální změny, pak to zmizelo.
Kdyby to nezmizelo tak raději zajdi na UZ, ale určitě to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.10.11 10:47

Taky jsem to mela pri kojeni,obrovskou bouli v podpazi a je pryc,urco to muze byt hormonama.Olouvam se pisu jak tatar,ale mala mi nejak poladila klavesnici a nevim co s tim,dole mi to pise EN

• Citovat
  • Upravit
46669
25.10.11 11:00

Cyklem ovlivněno je to určitě! Můj gyndr mi doporučuje samovyšetření týden po MS, kdy je teda asi hladina hormonů nejstabilnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.11 11:01
rozmary píše:
Taky jsem to mela pri kojeni,obrovskou bouli v podpazi a je pryc,urco to muze byt hormonama.Olouvam se pisu jak tatar,ale mala mi nejak poladila klavesnici a nevim co s tim,dole mi to pise EN

Přepla ti to na anglickou klávesnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.10.11 11:05

moje kamarádka s tím má problémy, musí kvůli tomu brát HA…pokud si to už jednou měla…často se to vrací a myslím, že to bude i tvůj případ :wink:

ale každopádně bych to raději nepodceňovala a šla s tím…bohužel mám v okolí také celkem čerstvej případ i té špatné varianty se špatným koncem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí