Posílení organismu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
24.10.11 15:15

Posílení organismu

Ahoj holky,mám oslabenou imunitu,beru na to sice léky ale chtěla bych i něco přírodního.Jesli o něčem nevíte,třeba čaje nebo tak.Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
24.10.11 15:26

Já již delší dobu beru Chlorelu. Je to přírodní řasa. Má i jiné pozitivní účinky než jen posílení imunity. Mám podezření že mi pomohla i k těhotenství. Žádný odkaz ti sem dávat nebudu aby to nevyznělo jako reklama. Na netu toho o ní najdeš spoustu. Případně se ptej i do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
24.10.11 15:29

Pájí hodně super- hypermarketů má i obchod se sypaným čajem, bylinkama.. zeptej se, já mám přímo čaj na posílení imunity - sypaný a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
24.10.11 15:34

Pripojuji se za chlorellu a zelený ječmen. to se doporučuje i na předporodních kurzech jako přírodní produkty místo vitamínů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.10.11 15:44

Děkuji za téma je pro mně taky aktualni. Ja vyzkoušela snad vše včetne chlorei a ječmene ale bohužel bez uspěchu. Mám opakované virozy a taky už nevím co s tím.8 let jsem pracovala jako zdrav. sestra- imunita se zhoršila tam a nejak to nechce naskočit zpět :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 15:44

já nebaštila chlorellu ale spirulinu, efekt podobný, pomohlo mi to

ale asi záleží co konkrétně způsobilo taky u tebe to oslabení :think:

ne každému tyhle sladkovodní řasy sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
24.10.11 15:47
critline píše:
Děkuji za téma je pro mně taky aktualni. Ja vyzkoušela snad vše včetne chlorei a ječmene ale bohužel bez uspěchu. Mám opakované virozy a taky už nevím co s tím.8 let jsem pracovala jako zdrav. sestra- imunita se zhoršila tam a nejak to nechce naskočit zpět :cry: :cry:

tal to je nemilé. pravda, že ani řasa sama od sebe zazraky neudělá. nejlépe v kombinaci se změnou stravovacích návyků a pohybem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.10.11 15:49

Mega dávky vit. C a D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
24.10.11 15:52

Zkuste Wobenzym když chlorella nezabírá. Je to na jiné bázi, záleží na organismu. Ale musela bys zainvestovat do toho velkého balení, cca 2500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
24.10.11 15:56

Já jsem zkusila pořírodní produkty a teď s nimi pracuji, jsou čistě přírodní, české výroby, nedám na ně dopustit!!! Nejsme nemocní, zbavili jsme se zdrav. problémů…
Napíšu ti do SZ odkaz…

• Citovat
  • Upravit
3115
24.10.11 15:59

Na posílení imunity je toho mraky, dobré by bylo se trochu poradit a vyspecifikovat kde ta imunita nejvíc zlyhává. Já často nakupuji na prozdravi.cz, mají tam i poradnu. Poptala bych se. Mně už pár přípravků napadlo od jedné firmy od které beru věci já, ale zas nechci aby to tady vypadalo jak reklama:-). Jinak brala jsem jak chlorelu tak ječmen, určitě výborné, ale je dobré to ještě něčím doplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 16:09
peggy.sl píše:
Mega dávky vit. C a D…

moje čínská paní doktorka před Céčkem hodně varuje, hodně se propaguje při chřipkové sezóně a vůbec na posílení imunity, ale může to napáchat dost neplechy např. konkrétně u mého chlapa by tím šly do háje ledviny ještě víc, než už je má, takže do toho bych fakt jen tak po netu někoho nepobízela :nevim:

osobně bych fakt skákla na tu čínu, zjistí jaké orgány konkrétně jsou u tebe oslabené a bude se pracovat na jejich posílení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 16:10

taky se doporučuje šťáva z aloe vera na detoxikaci a posílení imunity, brala jsem chvíli a nepozorovala efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
24.10.11 16:13

Mně před pár lety homeopat doporučil brát Ferrum fosforicum (kupuju 5CH). Baštíme to před zimou celá rodina a musím říct, že fakt moc nestonáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
24.10.11 16:16
Saroya píše:
taky se doporučuje šťáva z aloe vera na detoxikaci a posílení imunity, brala jsem chvíli a nepozorovala efekt

Podobně jako u chlorelly i u aloe platí to, že to chce brát trošku delší dobu než se to projeví. Ještě mě napadla nějaká homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí