Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,mám oslabenou imunitu,beru na to sice léky ale chtěla bych i něco přírodního.Jesli o něčem nevíte,třeba čaje nebo tak.Díky ![]()
Já již delší dobu beru Chlorelu. Je to přírodní řasa. Má i jiné pozitivní účinky než jen posílení imunity. Mám podezření že mi pomohla i k těhotenství. Žádný odkaz ti sem dávat nebudu aby to nevyznělo jako reklama. Na netu toho o ní najdeš spoustu. Případně se ptej i do SZ.
Pájí hodně super- hypermarketů má i obchod se sypaným čajem, bylinkama.. zeptej se, já mám přímo čaj na posílení imunity - sypaný a je super ![]()
Pripojuji se za chlorellu a zelený ječmen. to se doporučuje i na předporodních kurzech jako přírodní produkty místo vitamínů
Děkuji za téma je pro mně taky aktualni. Ja vyzkoušela snad vše včetne chlorei a ječmene ale bohužel bez uspěchu. Mám opakované virozy a taky už nevím co s tím.8 let jsem pracovala jako zdrav. sestra- imunita se zhoršila tam a nejak to nechce naskočit zpět
![]()
já nebaštila chlorellu ale spirulinu, efekt podobný, pomohlo mi to
ale asi záleží co konkrétně způsobilo taky u tebe to oslabení ![]()
ne každému tyhle sladkovodní řasy sedí
critline píše:
Děkuji za téma je pro mně taky aktualni. Ja vyzkoušela snad vše včetne chlorei a ječmene ale bohužel bez uspěchu. Mám opakované virozy a taky už nevím co s tím.8 let jsem pracovala jako zdrav. sestra- imunita se zhoršila tam a nejak to nechce naskočit zpět![]()
tal to je nemilé. pravda, že ani řasa sama od sebe zazraky neudělá. nejlépe v kombinaci se změnou stravovacích návyků a pohybem..
Zkuste Wobenzym když chlorella nezabírá. Je to na jiné bázi, záleží na organismu. Ale musela bys zainvestovat do toho velkého balení, cca 2500kč
Já jsem zkusila pořírodní produkty a teď s nimi pracuji, jsou čistě přírodní, české výroby, nedám na ně dopustit!!! Nejsme nemocní, zbavili jsme se zdrav. problémů…
Napíšu ti do SZ odkaz…
Na posílení imunity je toho mraky, dobré by bylo se trochu poradit a vyspecifikovat kde ta imunita nejvíc zlyhává. Já často nakupuji na prozdravi.cz, mají tam i poradnu. Poptala bych se. Mně už pár přípravků napadlo od jedné firmy od které beru věci já, ale zas nechci aby to tady vypadalo jak reklama:-). Jinak brala jsem jak chlorelu tak ječmen, určitě výborné, ale je dobré to ještě něčím doplnit.
peggy.sl píše:
Mega dávky vit. C a D…
moje čínská paní doktorka před Céčkem hodně varuje, hodně se propaguje při chřipkové sezóně a vůbec na posílení imunity, ale může to napáchat dost neplechy např. konkrétně u mého chlapa by tím šly do háje ledviny ještě víc, než už je má, takže do toho bych fakt jen tak po netu někoho nepobízela ![]()
osobně bych fakt skákla na tu čínu, zjistí jaké orgány konkrétně jsou u tebe oslabené a bude se pracovat na jejich posílení
taky se doporučuje šťáva z aloe vera na detoxikaci a posílení imunity, brala jsem chvíli a nepozorovala efekt
Mně před pár lety homeopat doporučil brát Ferrum fosforicum (kupuju 5CH). Baštíme to před zimou celá rodina a musím říct, že fakt moc nestonáme ![]()
Saroya píše:
taky se doporučuje šťáva z aloe vera na detoxikaci a posílení imunity, brala jsem chvíli a nepozorovala efekt
Podobně jako u chlorelly i u aloe platí to, že to chce brát trošku delší dobu než se to projeví. Ještě mě napadla nějaká homeopatika.