Aukce ve prospěch zvířat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19980
26.4.19 22:04

@maskovak ne. Než koupit něco co se mi nelíbí, tak ty peníze vezmu a donesu do útulku. Případně koupím žrádlo, po dohodě s vedoucí, nebo hračky. Tak to dělám už roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
27.4.19 13:15

@lachtanice86 to je ale tvá věc. v aukcích ve prospěch zvířat kupují lidé na celém světě. nevidím důvod, když třeba uvidím pěknou věc, nekoupit ji v aukci, když udělám navíc dobrý skutek plus tu věc využiji. z hlediska využitelnosti je dobře, že ta věc neskončí v koši a někdo ji využije. a nesouvisí to s tím, že dávám jako i ty kromě toho dary do útulků.
za mne:radši dám věci do dobročinného bazaru nebo aukce než je vyhodit do popelnice a na skládku-efekt je pro životní prostředí, pro využití kupujícím a ještě jdou finance na dobrou věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
27.4.19 13:20
@lachtanice86 píše:
@maskovak ne. Než koupit něco co se mi nelíbí, tak ty peníze vezmu a donesu do útulku. Případně koupím žrádlo, po dohodě s vedoucí, nebo hračky. Tak to dělám už roky.

píšeš věci co se mi nelíbí-nesouhlasím, já koupím vždy co se mi líbí a co využiji. nevím jak jsi vydedukovala, že 1)musíš něco kupovat a 2)kupovat věci co se ti nelíbí?
Věnovala jsem do dobročinné akce novou kulmu a nový holicí strojek plus hodnotný obraz-předpokládám, že to koupí někdo komu se to líbí a kdo to využije (to je snad normální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
27.4.19 14:18

@maskovak klidek. Ptala jsi se jestli zkusíme, odpověděla jsem. Na odkaz co jsi uvedla jsem klikla a to co jsem viděla se mi nelíbilo, z mého pohledu to byly kýče nebo věci co bych si nekoupila ze spousty osobních důvodů. Třeba jako kupovat kosmetiku, když nevím kdy byla koupena, zda byla použita, napriklad u dekorativní je to dle mého i dost fuj, jaká je expirace. Některé věci se prodávají už i po expiraci. A já třeba nechápu jak ty můžeš vědět jak vedu svou domácnost a zda něčím plytvam nebo ne. Napsala si veřejnou diskuzi, já odpověděla, to že se ti to nelíbí, je tvá věc a nemusíš na mne vyjíždět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.21 21:14

Pokud máte zájem pomoci zvířatům, můžete darovat, koupit apod. Podívejte se na stránky, kde se můžete zkontatovat https://www.facebook.com/…67744767749/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
27.6.21 12:53
@lachtanice86 píše:
@maskovak klidek. Ptala jsi se jestli zkusíme, odpověděla jsem. Na odkaz co jsi uvedla jsem klikla a to co jsem viděla se mi nelíbilo, z mého pohledu to byly kýče nebo věci co bych si nekoupila ze spousty osobních důvodů. Třeba jako kupovat kosmetiku, když nevím kdy byla koupena, zda byla použita, napriklad u dekorativní je to dle mého i dost fuj, jaká je expirace. Některé věci se prodávají už i po expiraci. A já třeba nechápu jak ty můžeš vědět jak vedu svou domácnost a zda něčím plytvam nebo ne. Napsala si veřejnou diskuzi, já odpověděla, to že se ti to nelíbí, je tvá věc a nemusíš na mne vyjíždět!

Ano, jistěže máš právo na názor. Tak nic nekupuj a na aukce nechoď a máš to.Nic o tvém vedení domácnosti jsem nepsala-nezajímáš mě, upřímně řečeno :-),a nic mi do tebe není :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
27.6.21 13:01

@maskovak já na takových aukcích nakupuji, akorát pro útulek v Hodoníně, má maminka jim posílá měsíčně částku jako adopci jedné kočky, a na aukce nadává, že kupuji „blbosti“ - tak si vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
27.6.21 13:30

@maskovak vždyť se neboj, s někým jako ty, bych nic společného mít nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!