Petice: Vraťme život do krajiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A co pro to udelat, jen petice zlepseme prirodu? Spis nejaky napad, jak tu prirodu podporit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Meily píše:
A co pro to udelat, jen petice zlepseme prirodu? Spis nejaky napad, jak tu prirodu podporit.
Jen o petici to samozřejmě není, ale pokud se nezačne něco dělat ve velkém, v malém se toho moc nezmůže
Jsem členem jednoho spolku, snažím se dělat maximum, ale např. studnu máme pořád tzv. otrávenou, protože nad námi je obrovský lán řepky, která se neustále stříká a s tím už bez pomoci někoho výš neudělám nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meily píše:
A co pro to udelat, jen petice zlepseme prirodu? Spis nejaky napad, jak tu prirodu podporit.
petice vyjadruje vuli lidi. Tezko ja neco udelam se spalovanim tun uhli v elektrarnach. Ucinne zmeny musi opravdu prijit shora, neda se cekat, ze si bezny volic ANO dobrovolne utahne opasek, prestane jezdit autem a nakupovat levnou elektroniku v cine, kdyz na to ma. Je treba udelat takova systemova opatreni, aby ekologicke chovani bylo pro lidi vyhodne, neekologicky holt zustane vysadou bohatych.
Příspěvek upraven 23.04.19 v 15:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@osvc Víš, že internetové petice jsou bohužel neoficiální, nemají žádnou váhu a na „vyšších“ místech se vám s ní jen vysmejou? Ale i tak jsem ji podepsala. Jinak mě tento stav už nekolikatym rokem drasa srdce. Všichni ví, že je problém s erozi půdy a se suchem, ale at se člověk podívá kamkoliv, vidí obrovské lány kukuřice a řepky. Prostě po nás potopa. A vcelku mě dojimaji vytezene lesy (většinou kvůli kůrovci), které se obsazují, jak jinak, opět převážně smrky. Člověk by fakt brečel z toho, co tu po nás zůstane našim dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modravlocka Bohužel to vím, ale jak sama píšeš, taky mě drtí, jak se chováme k naší krajině a jak to tu vypadá, ale už nevím, co dělat víc
Řekla jsem si, že vyplnění a podepsání nestojí nic, rozšíření sem taky ne a těch pár minut mého času mě nevytrhne
Máme na zahradě několik tůni, kam se stahují čolci, žáby, vážky a další hmyzáci, ale loni mi bylo do breku, když se z horního pole splavila čerstvě postříkaná řepka a nám potom všude plavaly mrtvolky mladých čolků a žabek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
petice vyjadruje vuli lidi. Tezko ja neco udelam se spalovanim tun uhli v elektrarnach. Ucinne zmeny musi opravdu prijit shora, neda se cekat, ze si bezny volic ANO dobrovolne utahne opasek, prestane jezdit autem a nakupovat levnou elektroniku v cine, kdyz na to ma. Je treba udelat takova systemova opatreni, aby ekologicke chovani bylo pro lidi vyhodne, neekologicky holt zustane vysadou bohatych.Příspěvek upraven 23.04.19 v 15:12
Ano přesně tak, díky za tenhle příspěvek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!