Aquapark Uherský Brod

8
4.4.16 09:22

auqapark uherský brod

Ahojte.Chci se zeptat, zda stojí za navštěvu auqapark delfin uherský brod prosím? Děkuji moc Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
4.4.16 09:25

Je stejný jako většina aquaparků u nás, naše děti v něm byly velmi spokojené:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.16 09:30
@zuzkasim píše:
Je stejný jako většina aquaparků u nás, naše děti v něm byly velmi spokojené:-)

Děkuji ti. Kamarádce se tam nelíbilo ale to je její názor. Prej je tam i doplnkový prodej kruhu a rukávku na plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.4.16 09:40

@liliputka Jo, něco takového tam bylo, my si teda vozíme svoje nafukovací pomůcky. Byli jsme tam jedno odpoledne na dovolené, asi 4 rodiny s dětma od 1 do 9 let a všichni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.16 09:47
@zuzkasim píše:
@liliputka Jo, něco takového tam bylo, my si teda vozíme svoje nafukovací pomůcky. Byli jsme tam jedno odpoledne na dovolené, asi 4 rodiny s dětma od 1 do 9 let a všichni spokojenost.
@zuzkasim píše:

Děkuji. Dovolí tam i nafukovací míč a je tam nějaká místnost, kde by se dal nafouknout kruh? Jsem v 7měsíci těhu a nechce se mi tahat nafoukaný kruh v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.16 09:49
@zuzkasim píše:

Jak se vám tam líbilo, tak je to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
4.4.16 09:54

V Brode to je super, lepsi nez Hradiste ;) deti tam maji svuj bazen oddeleny dverma od velkyho a je tam teplejc- diky pare. Kdyz jsme tam byli my, tak jsme si mohli zkusit i aquazorbing ;) pro maly deti mi to prijde idealni :palec:
U vychodu je i detsky koutek, aby deti nesly rozpareny hned ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.16 10:00
@Zorbas píše:
V Brode to je super, lepsi nez Hradiste ;) deti tam maji svuj bazen oddeleny dverma od velkyho a je tam teplejc- diky pare. Kdyz jsme tam byli my, tak jsme si mohli zkusit i aquazorbing ;) pro maly deti mi to prijde idealni :palec:
U vychodu je i detsky koutek, aby deti nesly rozpareny hned ven :palec:

Děkuji ti:-)To zní skvěle. Tak to se tam těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.16 10:20
@Zorbas píše:
U vychodu je i detsky koutek, aby deti nesly rozpareny hned ven :palec:
Říkáš služby a program se vším všudy:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.16 22:23

No nřekl bych, sice jsem v Brodě nebyl asi 3 roky ale přjde mi víc akční Hradiště. Víc tobogánů a delší. Ale záleží jestli se tam jdete bavit s 2 letým dítkem nebo puberťákem. Jo a dá se parkovat vedle té hospůkdy kde se střílelo.

• Citovat
  • Upravit
842
8.8.20 12:33

Dobry den, nevite od kolika let je detem povolen v akvaparku v Uherskem Brode vstup na tobogan? Nikde to nemohu najit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.8.20 12:38

6 a 8 mám pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
8.8.20 12:52
@epsice píše:
6 a 8 mám pocit

Tak je tomu prave v Hradisti, ale v Brode jsem pochopila, ze je jen jeden tobogan? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová