Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
zrovinka teď jsme na sebe halekali, a opravdu se často dívá kolem hlavy- vypadá to jakoby ho víc zajímaly moje vlasy než já a přitom je mám v culíku.
Vojti a ostatní maminky, tady je pěkný článek k tématu, s poučením malého chlapečka, jak aura vypadá
nebo respektive jakou ji děti vidí http://www.vedomematerstvi.cz/…my-nevidime/
Aladina píše:
A jé, už se zase bojím sedět u PC zády k místnosti a dveřím.Říká se, že i zvířata duchy a tak možná vidí. Nemáte psa, jeslti se třeba taky nebojí do tý koupelny? nebo do tý ložnice?
Tak my třeba našeho psa ani za boha nedostanem do pracovny, když ji tam zkusíme postrčit, zatne drápy a zkouší utéct, chodí se tam teda kontrolně koukat ze dveří z bezpečné vzdálenosti, ale jinak tam nikdy nevkročila, tak nevím, co tam vidí ![]()
Mmonnika píše:Aladina píše:Tak my třeba našeho psa ani za boha nedostanem do pracovny, když ji tam zkusíme postrčit, zatne drápy a zkouší utéct, chodí se tam teda kontrolně koukat ze dveří z bezpečné vzdálenosti, ale jinak tam nikdy nevkročila, tak nevím, co tam vidí
A jé, už se zase bojím sedět u PC zády k místnosti a dveřím.Říká se, že i zvířata duchy a tak možná vidí. Nemáte psa, jeslti se třeba taky nebojí do tý koupelny? nebo do tý ložnice?
Holky, to fakt zajímavý, začínám tomu věřit, a je mi z toho pěkně nevolno ![]()
nepropadejte panice, člověk se může bát jedině vlastního strachu ![]()
Teď mne napadlo proč naše Ája nechce chodit na záchod, a když ji tam posadím, rosvítím, okamžitě začne brečet, nechce tam být. Koupili jsem dům, kde na wc zemřel bývalý majitel na infarkt. Zřejmě to má souvislost. a ještě něco - tchýni jakmile vidí naše mimi, tak hned řve jako tur. Zajímavé, že ![]()
tak..a já se bojim..u nas doma zrejme dobry,nas potkan nam vleze uplne vsude a malej taky
a s tou tchyni..nas synek kdyz vidi od pritele mamku tak ma taky zachvat a odvraci se od ni..ja ji teda taky nemusim a to jeji auru ani videt nemusim..ta zari na mile daleko a negativne ![]()
Hele s těma tchýněma to nebude úplně pravda. Moje tchýně je milující babička, fakt úžasná. Pro kluky by se rozkrájela. Jenže je jaksi hrrrr. A kluci se jí oba taky báli jako mimča, než si zvykli. ![]()
moje tchýně není hrrrr.ta se nezajímá vůbec..takže když tam jednou za uherák musím,tak trpím já i malej ![]()
Škoda, že si nepamatujeme nic z toho, co se nám honilo hlavou v prvích letech života a nejen kvůli tomuhle, ale vůbec mě tak někdy napadá jak asi ti mrňousové vnímají různé věci a lidi.
Ahoj holky, tak naše dětičky asi zřejmně také něco vidí.
Naše malá 2 roky a 5 m. asi tak před 4 měsíci začala povídat o bubu. Prý dělá ťapy ťapy. Myslela jsem si že byt prodáme a vypadneme
Dávala po bytě pantofle a když jsem se jí ptala na proč to dělá, tak prý bubu ťapy ťapy. Teď už s náma jezdí bubu i autem. A Honzík (půl roku) se v ložnici kouká pořád do stejného rohu a hrozně se směje. Tak kdo ví co ty dětičky nevidí. První noc jsem nechtěla ani jít spát, úplně mi běhal mráz po zádech.
já zas jako malá nechtěla na chatě na nočník do chodby, protože mě vidí oknem kravička. Asi ve třinácti se mi asi měsíc zdál dokola sen, jak mě na chatě honí kráva u takovýho lesíka, tak jsme tam s kamarádkou šly a asi jak jsem překonala ten „strach“ tak už se mi to nezdálo. Děti podle mě vidí auru i „duchy“ nebo „něco“ nadpřirozeného ![]()
malé děti i zvířata auru vidí, protože jsou to „čisté duše“ které nejsou zatíženy karmou
čim je dítě starší, tím ji vidí méně, až ji nakonec nevidí vůbec
zvířata ji vidí neustále
Tak tohle jsme si s přítelem říkali taky. Parkrát jsme na malou (4.mšs.) dělali různé ksichtíky a blbostinky a ona jako by se dívala mezi nás a docela zaujatě. Nebo když se nad ní nahnu a povídám si s ní,tak se mi dívá nad hlavu (i do očí,ale dost to střídá). Ale už mi taky běhal mráz po zádech…přijdu do pokojeoona se kuká na lustr a směje se a povídá si jakoby s ním
. Asi je to normální,ale…brrr (se teď pořád ohlížím kolem sebe-nemám ráda duchařinu
)
zajímavé téma
náš malej to teda dělá taky, ale tohle mě nenapadlo 
teď vypadám jak šílený duchař, ale já to občas taky cítím, jakoby záchvěv nebo vibrace a divný pocit, musím pak hned pryč
s těma číčama - jednu jsem zažila, když jsem ještě pracovala jako pěčovatelka tak jsem chodila k jedné paní co měla kocoura a ten neustále seděl v patře na schodech a koukal nehnutě dolů (fakt nehnul ani brvou) nebo začal šíleně mňoukat, ale z patra dolů nešel ani za žrádlem - dole zemřel tchán a potom i tchýně té paní