Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, příští týden tomu bude rok co se malý narodil. Změn nastalo hodně
). Jak to vše zvládáte? Chodíte o do práce nebo jste na plný úvazek doma? Jak to máte s hubnutím a vše kolem ![]()
ahoj ja budu za 16 dni rok po porodu. zvladam to docela dobre, malej je sice akci ,ale zase to je takovy slunicko
. mam brigadu a nekolikrat v tydnu jsem na 2 hodky pryc. protoze delam trenerku na power plate tak jsem vse shodila a jeste mam zpevneny telo a nekdo rikam, ze vypadam lip jak drive to jsem byla taky hubena. kojite jeste nekdo? ja teda porad jo.
Ahoj, malej bude za necelý měsíc rok.Jsem doma do práce nechodím,malá mě zaměstnává dost ![]()
Jinak jsem stejně tlustá jako před porodem,ale hlavně že jsme zdravé ne? ![]()
Už přes měsíc kojím jen večer na usnutí a v noci,přes den mi o prso nestojí.
Celkově si myslím že jsem spokojená i když občas mám pocit že mě odvezou do psychárny ![]()
Holkám byl rok v pátek. Letí to jako blázen. Do práce chodím od jejich narození, takže nekonečný kolotoč. ![]()
Malá má 14 měsíců. Pořád kojím, do práce nechodím a váhu mám o kilo vyšší než před těhotenstvím. Ještě mám 9-tiletého syna, tak až začne škola, zase bude kolotoč. ![]()
viktorovi sice bude rok v říjnu, ale kolotoč je to slušný a to ještě chodím na poloviční úvazek do práce. kil mám méně než před otěhotněním. ale já neměla ani u prvního problém zhubnout. jsem spíš ten vychrtlý tip a nic pro to nedělám. ale děti jsou zlatíčka a jsem s tímto režimem spokojená.
Ahoj, letí to strašně ![]()
Nehubnu, hubnula jsem při kojení, které se nedařilo, od dob co nekojím tak tloustnu ![]()
Do práce mám možnost jít, ale nemám hlídání takže nic.
Zatím zvládám dobře, malá už „skoro“ chodí, takže je to náročné, ale jde to, naštěstí se zabaví hodně sama ![]()
Ahoj,zajímavá diskuze ![]()
Tak nám do roku ještě taky něco zbývá,ale zapojím se ráda.Kojila jsem jen 3,5měsíce.Cvičili jsme Vojtovku
Přestěhovali jsme se do nového domu,malá je neskutečně šikovná a dělá mi většinou jen radost.Do práce nechodím,bylo by to „na stejný brdo“ - učitelka MŠ.Takže ráda budu tři roky doma
Jinak co mi opravdu chybí tak je klidný nákup
Ale malou miluju nadevšechno ![]()
Dobre tema. Ulozim si to a treba si za rok vzpomenu a podivam se sem.