Rok po porodu

4
4.8.11 08:12

Rok po porodu

Ahoj maminky, příští týden tomu bude rok co se malý narodil. Změn nastalo hodně :o). Jak to vše zvládáte? Chodíte o do práce nebo jste na plný úvazek doma? Jak to máte s hubnutím a vše kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
4.8.11 08:36

ahoj ja budu za 16 dni rok po porodu. zvladam to docela dobre, malej je sice akci ,ale zase to je takovy slunicko :). mam brigadu a nekolikrat v tydnu jsem na 2 hodky pryc. protoze delam trenerku na power plate tak jsem vse shodila a jeste mam zpevneny telo a nekdo rikam, ze vypadam lip jak drive to jsem byla taky hubena. kojite jeste nekdo? ja teda porad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.8.11 08:41

Ahoj, malej bude za necelý měsíc rok.Jsem doma do práce nechodím,malá mě zaměstnává dost :lol:
Jinak jsem stejně tlustá jako před porodem,ale hlavně že jsme zdravé ne? :-D
Už přes měsíc kojím jen večer na usnutí a v noci,přes den mi o prso nestojí.
Celkově si myslím že jsem spokojená i když občas mám pocit že mě odvezou do psychárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.8.11 08:42

Holkám byl rok v pátek. Letí to jako blázen. Do práce chodím od jejich narození, takže nekonečný kolotoč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.8.11 08:44

Malá má 14 měsíců. Pořád kojím, do práce nechodím a váhu mám o kilo vyšší než před těhotenstvím. Ještě mám 9-tiletého syna, tak až začne škola, zase bude kolotoč. :-)

• Citovat
  • Upravit
21650
4.8.11 08:45

viktorovi sice bude rok v říjnu, ale kolotoč je to slušný a to ještě chodím na poloviční úvazek do práce. kil mám méně než před otěhotněním. ale já neměla ani u prvního problém zhubnout. jsem spíš ten vychrtlý tip a nic pro to nedělám. ale děti jsou zlatíčka a jsem s tímto režimem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.8.11 08:52

Ahoj, letí to strašně :)

Nehubnu, hubnula jsem při kojení, které se nedařilo, od dob co nekojím tak tloustnu :(

Do práce mám možnost jít, ale nemám hlídání takže nic.

Zatím zvládám dobře, malá už „skoro“ chodí, takže je to náročné, ale jde to, naštěstí se zabaví hodně sama :)

• Citovat
  • Upravit
17058
4.8.11 09:47

Ahoj,zajímavá diskuze :palec:
Tak nám do roku ještě taky něco zbývá,ale zapojím se ráda.Kojila jsem jen 3,5měsíce.Cvičili jsme Vojtovku :-( Přestěhovali jsme se do nového domu,malá je neskutečně šikovná a dělá mi většinou jen radost.Do práce nechodím,bylo by to „na stejný brdo“ - učitelka MŠ.Takže ráda budu tři roky doma :mrgreen: Jinak co mi opravdu chybí tak je klidný nákup :-D Ale malou miluju nadevšechno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.8.11 10:34

Dobre tema. Ulozim si to a treba si za rok vzpomenu a podivam se sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí