Divná stolice u 14denního mimi?

737
3.8.11 13:51

Divná stolice? 14denní mimi

zdravim :mavam:
Prosím o radu. je tohle kakání v pořádku? Přijde mi to hrozně tekuté a takové hlenovité, bopjím se, aby malé něco nebylo. Dnes i zvracela :-( :zed:
Citlivějším se omlouvám za názornou ukázku, ale slovy bych to nepopsala :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2254
3.8.11 14:06

neprijde mi co do barvy v neporadku, zbytek nepoznam, ale pokud se ti neco nezda, zajdi i s plenou k dr.
ale u nas to vypadalo asi stejne a vypada do ted :-D uz se tesim na prikrmy :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.08.11 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.8.11 14:07

Ta vodnatější stolice může být i k bolení bříška a zvracela jednou nebo víckrát?Obloukem nebo jen ublinkla?Co teplota nemá?U těchto prcků je problém s dehydratací raději bych zavolala mudr ona poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
3.8.11 14:10

no zalezi i na tom, jestli je miminko na UM nebo kojeno, my mame vodnatou do ted a je to v poradku :think:… uspesne kojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.8.11 14:12

bříško nás bolí od včera, ted už se ale vyprděla a vypadá to dobře. Zvracela celkem dost, žádné ublinknutí, ale ne obloukem, prostě to z ní vyteklo.Je také možný, že to bylo z toho, že papala dvakrát do hodiny? plně kojim a to kdy si řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
3.8.11 14:16

barva ma byt michanych vajec, my jsme obcas bliz ke gulasi :mrgreen: a mivame ji jeste tekutejsi… spis to zvraceni je divny, pokud by byla prepapana, jen by si ublinkla, ale z jednoho zvraceni se take nema nic vyvozovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
3.8.11 14:16

Tak to je možné že pokud se tak přejídá tak že to je z toho,jinak ta stolička nevypadá nijak zle malej ji měl taky tak a to se přejídal přibíral 250g za týden,pokud zvracela jen jednou a teplotu nemá a v plínce není krev tak počkej a uvidíš,jinak co se týče bříška my si užily až až,pokus se tak často nekojit třeba až za 1,5-2hod.a radši dýl a jen z jednoho prsa at malá nepije moc předního mlíča ale pokud se ti něco nebude zdát tak radši zavolat mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.8.11 14:19
Jiiriinka1 píše:
bříško nás bolí od včera, ted už se ale vyprděla a vypadá to dobře. Zvracela celkem dost, žádné ublinknutí, ale ne obloukem, prostě to z ní vyteklo.Je také možný, že to bzlo z toho, že papala do dvakrát do hodiny? plně kojim a to kdy si řekne..

Podle me se prejedla ;) Proto to slo vrchem i spodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.8.11 14:25

Já se snažim kojit po dvou hodinách..ale někdy je to těžké..tuhle plakala, dala jsem ji příteli a přisála se i k němu :mrgreen: Mě přijde taková nazelenalá a ten hlen…(ta stolička) no snad to bude v pohodě a děkuji za rady :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
3.8.11 14:29

náš Jaromírek měl takovouhle stolici až někde do 3 měsíců,pak najednou měl týden pauzu a od té doby má takové lepidlo.Co do barvy myslím,že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 14:39

Jirinko, prvně gratuluju k narození miminka :kytka: sledovala jsem tě tu.. :wink:
A za druhé - je možné že se přepápla.. dávej jí kdykoliv si sama řekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.8.11 16:58
Monny89 píše:
Jirinko, prvně gratuluju k narození miminka :kytka: sledovala jsem tě tu.. :wink:
A za druhé - je možné že se přepápla.. dávej jí kdykoliv si sama řekne :palec:

Monny děkuju :-D je to fuška, větší, než když byla v bříšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.11 17:45

to zvracení jsme měli taky a dr mi řekla, že jak rychle hltá, tak jí to jde ven. jinak stolice mi přijde ok. jsou tam žmolky? to nejde moc vidět. hleník může být z nachlazení.kojené dítě může mít stolici jak vodu, to nám řekli v porodnici. žeprý to znamená, že vše stráví.pokud bude zvracet dál zajdi za doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
4.8.11 20:32

žmolky jsou, ale jen maličko.. Bývaly víc.. ale už nezvracela, tak je to snad v pořádku. Stejně jdeme v úterý na kontrolu k doktorce, tak jí to řeknu raději. Jinak děkuji za příspěvky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.10.16 15:55

Obnovuji téma, jak to dopadlo prosím? Máme uplně to stejné, děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie