Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky stále tady řeším dárek pro roční dítě… co byste kouppili raději vy? Houpačku do domu nebo houpacího koně??? ![]()
Máme obojí a u obojeho spokojenost ![]()
Houpačka se jí líbí víc, protože to houpe více do výšky, ale koník je taky dobrý, už se zkouší i houpat sama, jakože hýbe tělem a nožičkama a zkouší ho rozhoupat - moc jí to nejde, protože máme klasického dřevěného a je to těžké.
Koukni na houpacího koníka LittleTikes… Ti plyšoví mi přijdou na roční dítko moc velcí ![]()
A houpačku musíš pořád houpat
takže lépe něco samoobslužného ![]()
My máme houpacího koně, který zpívá a hraje, kluk ho má od 10 měs.
Ted je mu 17 měs. a už si na něj i sám vyleze a ovládá ho. Jinak houpačku máme na zahradě, ale tam ho to moc nebaví.
Mame oboji,vse je bavi chvilku,za me urcite radeji,konika. Holky maji 11 mesicu,houpou se samy i slezou a nalezou si sami na konika ,jak pise pipet samoobsluzne je lepsi ![]()
MUFICE píše:
My máme houpacího koně, který zpívá a hraje, kluk ho má od 10 měs.Ted je mu 17 měs. a už si na něj i sám vyleze a ovládá ho. Jinak houpačku máme na zahradě, ale tam ho to moc nebaví.
a co to máte za koníka? Poslala by jsi mi prosím odkaz?
katulka.k píše:MUFICE píše:a co to máte za koníka? Poslala by jsi mi prosím odkaz?
My máme houpacího koně, který zpívá a hraje, kluk ho má od 10 měs.Ted je mu 17 měs. a už si na něj i sám vyleze a ovládá ho. Jinak houpačku máme na zahradě, ale tam ho to moc nebaví.
zkusím se mrknout na net, jestli tam bude, ségra ho koupila před Vánoci v Globusu ![]()
tak jsem ho našla
http://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…tredni-hnedy
koukám, že tady je pěkně předražený, ségra ho koupila snad za 500 v Globusu ![]()
MUFICE píše:
tak jsem ho našlahttp://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…tredni-hnedykoukám, že tady je pěkně předražený, ségra ho koupila snad za 500 v Globusu
Je hodně vysoký, tam bych se ji bála dát. A co říkáte na tohle? http://houpaci-kone.heureka.cz/…specifikace/#…
koně, tam vleze dítě samo, a ne dřevěnýho, když si přihoupne nohu, může si jí zlomit, plasťák je best
jizvíková píše:
tohle je náš koník
to mě vůbec nenapadlo s tou nohou
. A existuje nějaký plasťák, co hraje ??? ![]()
tak to nevím, nám hraje už absolutně všechno, tak jsem ráda, že něco nehraje, ale kluci se houpou a řvou íá íá íáááááá a houuuuuuuuuuuuuu , takže vlatně kůň hraje taky
,
no moje děti jsou experti, takže vždycky než něco koupím si pořádně promyslím, jak moc nebezpečná věc to je a dřevěný kůň pro mrně fakt je, když to ještě 100% neovádají, jo a blbě se plyš čistí od blitíčka a pusinek od jogurtu, přesnídávky a rozmatlaného jídla
Ahoj-my jsme měli oboje a jasně vedl houpací koník.Na tu první holku jsem měla ještě takový ty houpací dřevěný kohouty,jestli si to někdo pamatuje
A byla naprosto spokojená.Do houpačky je musíš posadit,následně houpat,vyndat a to pořád dokola. Ten plastový od Jizvíkových je úplně nej. Houpací mědvěd-jak jsi dala odkaz-nevím,myslím,že by se tam blbě nalézalo. A klasický houpací kůn je výbornej pro starší mímo.Já bych šla do toho plastového.