Houpačka nebo houpací kůň?

1219
2.8.11 21:15

Houpačka nebo houpací kůň?

Holky stále tady řeším dárek pro roční dítě… co byste kouppili raději vy? Houpačku do domu nebo houpacího koně??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
2.8.11 21:32

Máme obojí a u obojeho spokojenost :)

Houpačka se jí líbí víc, protože to houpe více do výšky, ale koník je taky dobrý, už se zkouší i houpat sama, jakože hýbe tělem a nožičkama a zkouší ho rozhoupat - moc jí to nejde, protože máme klasického dřevěného a je to těžké.

• Citovat
  • Upravit
24798
2.8.11 21:34

Koukni na houpacího koníka LittleTikes… Ti plyšoví mi přijdou na roční dítko moc velcí :nevim:
A houpačku musíš pořád houpat :mrgreen: takže lépe něco samoobslužného :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.8.11 21:40

mamas and papas dela nadherny houpaci zviratka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.8.11 21:46

My máme houpacího koně, který zpívá a hraje, kluk ho má od 10 měs. :-) Ted je mu 17 měs. a už si na něj i sám vyleze a ovládá ho. Jinak houpačku máme na zahradě, ale tam ho to moc nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
2.8.11 21:49

Mame oboji,vse je bavi chvilku,za me urcite radeji,konika. Holky maji 11 mesicu,houpou se samy i slezou a nalezou si sami na konika ,jak pise pipet samoobsluzne je lepsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.8.11 21:51
MUFICE píše:
My máme houpacího koně, který zpívá a hraje, kluk ho má od 10 měs. :-) Ted je mu 17 měs. a už si na něj i sám vyleze a ovládá ho. Jinak houpačku máme na zahradě, ale tam ho to moc nebaví.

a co to máte za koníka? Poslala by jsi mi prosím odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.8.11 22:01
katulka.k píše:
MUFICE píše:
a co to máte za koníka? Poslala by jsi mi prosím odkaz?

zkusím se mrknout na net, jestli tam bude, ségra ho koupila před Vánoci v Globusu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
2.8.11 22:04

tak jsem ho našla :-) http://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…tredni-hnedy

koukám, že tady je pěkně předražený, ségra ho koupila snad za 500 v Globusu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.8.11 22:11
MUFICE píše:
tak jsem ho našla :-) http://www.kocarky-autosedacky-hracky.cz/…tredni-hnedykoukám, že tady je pěkně předražený, ségra ho koupila snad za 500 v Globusu :dance:

Je hodně vysoký, tam bych se ji bála dát. A co říkáte na tohle? http://houpaci-kone.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.8.11 22:21

koně, tam vleze dítě samo, a ne dřevěnýho, když si přihoupne nohu, může si jí zlomit, plasťák je best

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.8.11 22:28

tohle je náš koník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.8.11 22:30
jizvíková píše:
tohle je náš koník

to mě vůbec nenapadlo s tou nohou :roll: . A existuje nějaký plasťák, co hraje ??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.8.11 22:38

tak to nevím, nám hraje už absolutně všechno, tak jsem ráda, že něco nehraje, ale kluci se houpou a řvou íá íá íáááááá a houuuuuuuuuuuuuu , takže vlatně kůň hraje taky :lol: :lol: :lol: ,
no moje děti jsou experti, takže vždycky než něco koupím si pořádně promyslím, jak moc nebezpečná věc to je a dřevěný kůň pro mrně fakt je, když to ještě 100% neovádají, jo a blbě se plyš čistí od blitíčka a pusinek od jogurtu, přesnídávky a rozmatlaného jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.8.11 07:23

Ahoj-my jsme měli oboje a jasně vedl houpací koník.Na tu první holku jsem měla ještě takový ty houpací dřevěný kohouty,jestli si to někdo pamatuje :-) A byla naprosto spokojená.Do houpačky je musíš posadit,následně houpat,vyndat a to pořád dokola. Ten plastový od Jizvíkových je úplně nej. Houpací mědvěd-jak jsi dala odkaz-nevím,myslím,že by se tam blbě nalézalo. A klasický houpací kůn je výbornej pro starší mímo.Já bych šla do toho plastového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí