Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny ![]()
Prosím o radu,máte zkušenosti s kapičkama na bolení bříška Espumisan?
Nás bolí bříško a doktorka mi poradila i Espumisan,tak jsem je koupila a budeme zkoušet a jsem zvědavá na vaše zkušenosti s nimi,předem děkuji ![]()
u nas
fakt nestezuji si
ted uz je tedy bere jen tak sporadicky-ob den ![]()
finduska píše:
u nas![]()
fakt nestezuji si
ted uz je tedy bere jen tak sporadicky-ob den
jéé jsem ráda,že slyším že vyhovujou a jsou super,já právě na ně moc chvály neslyšela,ale tak chci je zkusit a snad zaberou i nám
Ahojky, já je dávala malý taky na doporučení lékaře, ale jí tedy příliš nezabraly a taky mi v té době co je brala víc blinkala, tak jsem koupila místo Espumisanu Lefax a malá je v pohodě, na prdíky jí krásně zabírá. Ale myslím, že je to individuální, tak uvidíš. Pravda já ještě na malou používám Baby Calm a probiotický kapky a rektální rourku, taky cvičíme s nožkama a tak…
Držím palce ať bříško přestane bolet - nebo spíš ať se to zmírní na únosnou hranici. ![]()
i kdyz u nas nadiskuzi jeto ruzne-nekomu jako nam a jinym-vyhovoval ymaximalne a pak byl nekdo-komu vubec
ale za me a matyska
![]()
grepik02 píše:
Ahojky, já je dávala malý taky na doporučení lékaře, ale jí tedy příliš nezabraly a taky mi v té době co je brala víc blinkala, tak jsem koupila místo Espumisanu Lefax a malá je v pohodě, na prdíky jí krásně zabírá. Ale myslím, že je to individuální, tak uvidíš. Pravda já ještě na malou používám Baby Calm a probiotický kapky a rektální rourku, taky cvičíme s nožkama a tak…
Držím palce ať bříško přestane bolet - nebo spíš ať se to zmírní na únosnou hranici.
to vsechno najednou
![]()
Jo jo, před kojením dostává Baby Calm a Lefax, pak jednou denně probiotický kapky a když hodně bolí bříško a kroutí se jak šílená tak i rourka.. Malá má střevní koliku, když to začalo, tak jsem se málem složila, pořád řvala a řvala …
bylo to děsný a po kombinaci těch kapek a rourky je to docela v pohodě ![]()
grepik02 píše:
Jo jo, před kojením dostává Baby Calm a Lefax, pak jednou denně probiotický kapky a když hodně bolí bříško a kroutí se jak šílená tak i rourka.. Malá má střevní koliku, když to začalo, tak jsem se málem složila, pořád řvala a řvala …![]()
bylo to děsný a po kombinaci těch kapek a rourky je to docela v pohodě
to jsem ani nevedela,ze se to takhle muze kombinovat,ale teda chudacek malinka,hlavne ze aspon tohle zabira ![]()
u nás nezabíralo nic, ale po espumisanu bylo nějaké zlepšení ![]()
Nemám zkušenost, ale baby calm je vynikájící a stojí okolo 130-140 korun......
![]()
My dáváme a bezvadný
Já je doporučit mohu. Ostatní kapky všeho druhu u nás pohořely. Chce to zkoušet a vysledovat, jaké vyhovují nejvíc tvému dítku.
My zkoušeli Espumisan (žádná změna), Infacol (taky nic), rektální rourka nám nepomohla. Malý plakal strašně, i několik hodin v kuse. Pořád jsem pila jen těhotenský a fenyklový čaj. Na radu jiných maminek jsem fenyklový čaj úplně vysadila a ještě koupila Baby Calm (dáváme od tří týdnů). No a už týden máme pokoj, sem tam bříško zazlobí, ale dá se to spočítat na minuty denně ![]()
Zdravim,
my jsme meli s malou sileny problemy s prdiky. Skoro kazdy vecer plakala a nemohla usnout. Taky mi doktorka doporucila Espumisan a muzu rict, ze od te doby je to v klidu. Bere ho uz 14 dni a od te doby uz vecer neplace. Takze nam zabral.