Kapičky Espumisan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
16.8.11 19:32

Mamin teda můžu říct svoji zkušenost s Espumisanem,že sice malá prdí,ale co ho bere tak skoro vůbec nekadí,takže teď už dobírame a pak koupím Lacto bacilky nebo Espumisan už nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.8.11 16:28

Espumisan

Taky jsem malé koupima Espumisan, jelikož měla dost s tím bříškem problémy a jsou super, víceméně nám zabraly ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.10.11 21:13

Našemu synovi na prdíky pomohly až homeopatika, konkrétně China 9.Chtěla jsem něco bez chemie,tohle zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
22.10.11 09:21

Jsou kapky, které se dají používat jednorázově?

Ahoj zkušené maminy :potlesk:
našemu chlapečkovi je měsíc. Zhruba od týdne (na doporučení lékařky) dávám 5 kapek BioGaia jako preventivní opatření proti prdíkům. No a já se snažím vypít ty dva šálky fenyklového čaje denně. Můžu říct, že to zabírá a malý pěkně prdí a kaká, teda většinou. V poslední době se ale hodně kroutí a přitom tlačí. Někdy mu to opravdu nejde a to pak i pláče. Zkoušela jsem nahřívat bříško, masírovat a cvičit s nožičkama, ale mám pocit, že účinek nic moc. Vím, že nezažívám to co vy s každodenním pláčem miminka, ale jsou třeba nějaké kapičky, které by se daly podat jednorázově, když na malého příjde bolení?
Všem maminkám i miminkům držím palce, ať už je to kolikové trápení za nima :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tery44
18.11.11 15:57

Zdravím…my máme problémy s prdíkama od narození a vyzkoušeli jsme taky snad úplně všechno…malá má 9 měsíců,papáme laktobacílky a až teď týden i espumisan a je úplně vyměněná,spokojená holčička.Jen by mě zajímalo,jak dlouho je vhodné kapičky používat,v příbalu to nepíší,jen to,že po vysazení se můžou problémy vrátit.Jsem ráda,že má malá pokoj,ale nevím,jestli je možné kapky používat dlouhodoběji…T. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8.12.11 10:13

espumisan

Malá má 5 týdnů a už od příjezdu z porodnice nás trápí prdíky, jsme na UM…V lékárně mi doporučili kapičky espumisan, tak kapeme do každého mlíčka 5 kapek a je po problémech..malá prdí jako o závod…:-) takže u nás super!!! ještě to kombinujeme s masáží bříška fenyklovým olejíčkem a každý večer koupeme v koupeli z měsíčku a mateřidoušky a Adélka je pak krásně uvolněná. Ještě sem tam přes den zapláče, ale jsou to minuty..oproti těm prořvaným hodinám je to balzám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
8.12.11 22:12

Tak u nás Espumisan bohužel nemněl úspěch,ale koupila jsem Laktobacílky od Swiss Baby a od té doby máme klídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
18.12.11 22:27
grepik02 píše:
Ahojky, já je dávala malý taky na doporučení lékaře, ale jí tedy příliš nezabraly a taky mi v té době co je brala víc blinkala, tak jsem koupila místo Espumisanu Lefax a malá je v pohodě, na prdíky jí krásně zabírá. Ale myslím, že je to individuální, tak uvidíš. Pravda já ještě na malou používám Baby Calm a probiotický kapky a rektální rourku, taky cvičíme s nožkama a tak…
Držím palce ať bříško přestane bolet - nebo spíš ať se to zmírní na únosnou hranici. :mavam:

Prosím tě, a jak často tu rektální rourku používáš?

• Citovat
  • Upravit
kremic
21.1.12 22:43

Espumisan

Ahoj.
Espumisan nám z neznámých důvodů doporučila lékařka. Sice říkala, že na nějaké konferenci říkali, že dětem pomáhá Sab simplex jen proto, že jim chutná, ale jinak nemá žádné účinky. Co jsem koukala na složení, je stejné.
Když byla malá hodně malinká, měla prdíky denně. Sama jsem už nevěděla, co mám jíst. Kojila jsem přes rok, vyhýbala se všemu, co se dalo a stejně je měla. Takže jsem jí preventivně dávala fenyklový čaj, když měla bolení, tak masírovala bříško fenyklovým olejíčkem a nakonec Sab simplex. Vždycky zabral. Taky někdy „mašinka“-cvičili jsme s nožičkama:-)Upravilo se to pak se začátkem chození.
PS:dávali jsme jí jednu suspenzi před jídlem preventivně, to taky prdíky neměla. Ale nevím jak se jmenovala:-(

• Citovat
  • Upravit
kremic
21.1.12 22:45

Espumisan

Jo a Sab simplex pomohl vždy, narozdíl od Espumisanu

• Citovat
  • Upravit
113
5.2.12 16:01

Ahoj všichni, chci se zeptat na zkušenosti s Espumisanem. V porodnici nám je dávali když malýmu bolelo bříško, tak jsem si je koupila i na domů, ale píšou tam že je mám dávat před každým kojením. Není to nějak často? Neměla bych ho nechat vyprdíkovat samotnýho i když pláče? Aby si na to nějak nezvykl, je mu teprve 10 dní. Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.2.12 16:08
mamina25 píše:
Tak u nás Espumisan bohužel nemněl úspěch,ale koupila jsem Laktobacílky od Swiss Baby a od té doby máme klídek :-)

k tomuhle se můžu přidat,nezabral nám ani espumisan,sab simplex,baby calm,nic,jen ty laktobacílky měly úspěch. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
5.2.12 16:40
žaneta82 píše:
Ahoj všichni, chci se zeptat na zkušenosti s Espumisanem. V porodnici nám je dávali když malýmu bolelo bříško, tak jsem si je koupila i na domů, ale píšou tam že je mám dávat před každým kojením. Není to nějak často? Neměla bych ho nechat vyprdíkovat samotnýho i když pláče? Aby si na to nějak nezvykl, je mu teprve 10 dní. Děkuji za rady :)

Dávej před každým, neublíží, nezvykne si. Potom postupně ubírej dávej třeba ob kojo. Ono to pohlcuje ty bublinky, co se v bříšku dělají tím, jak saje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.12 17:59

Ani u nás Espumisan nepomohl, syn měl hrozné večerní koliky, nic nezabíralo. Sice jsem Esp. nedávala před každým kojením, on si o kojo říká stylem „do deseti vteřin umřu hlady“, ale i když jsem dala podle plánu, tak se nic nezměnilo. Pak jsem nasadila Pro Gaia probiotika a do tří dnů jsem měla spokojené miminko (až jsem si říkala, jestli mi ho nikdo nevyměnil :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.2.12 18:08

Kurna:( nam nezabiraji ani ty probiotika:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie