Auta s isofixem

42
29.2.12 22:01

auta s isofixem

Ahoj, budu dceři kupovat novou autosedačku ve váhové kategorii 15 -36 kg. Zatím vyhrává Cybex solution x-fix, která má isofix. Jen nevím, jak mám zjistit, která auta isofix mají. Má škoda octavia a opel astra r. v. 2000 isofix? Má smysl kupovat sedačku s isofixem i v případě, že ji budu vozit v autě bez tohoto systému?
Díky J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
29.2.12 22:20

Tak isofix je určitě bezpečnější,ale pokud ho auto nemá je zbytečný takovou sedačku kupovat.Ten isofix najdeš mezi sedačkama/vzadu/,jsou to takový kovový očka.
Ale je fakt,že v týhle váhový kategorii budeš mít autosedačku dlouho,tak by stálo za zvážení jestli si třeba časem nekoupíte novější auto a ty už to většinou mají všechny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
29.2.12 22:35

na stránkách romeru jsem našla přehled aut, ve kterých je isofix, bohužel podruhé jsem to při hledání už nenašla. Tak zkus kouknout tam, jestli nebudeš mít větší štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.2.12 23:03

Tak tohle jsem řešila zhruba před měsícem. Chtěla jsem raději sedačku s isofixem…jednak bezpečnost a hlavně se mi nechce sadačku poutat, když v ní prcek nejede. Máme Ford Focus 2006. Prolezla jsem celé auto a isofix nikde :(
Hledala jsem na internetu, jestli je možnost dodatečně do auta isofix namontovat a našla, že do jiných modelů jde.. Opět jsem prolezla celé auto a nikde nenašla místo, kam by bylo možné isofix přišroubovat. Stejně mi to nedalo, tak jsem zajela do prodejny Ford, kde mechanik mrkl do auta, dloubl do místa pod sedačkou… a ejhle… naprosto skvěle zamaskovaná dirka pro isofix… Za 400,– i s montáží mám isofix v autě. :dance: :dance: :dance:
Takže pokud není v autě isofix na první pohled patrný, nic není ztraceno. Doporučuji zajet k prodejcům Opel a Škoda a poradit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.3.12 20:57

autosedačka Concord transformer

Tak dnes jsem byla s malou sedačky vyzkoušet v obchodě a zase nevím. byla už jsem rozhodnutá pro Cybex solution x-fix, ale viděla jsem Concord transformer a ta se mi jeví ještě lepší,lze ji totiž i rozšiřovat a malá v ní byla tak pěkně usazená. Je trochu dražší, ale mají teď akci, takže to je skoro stejná cenma za obě. Máte někdo zkušenosti s touto sedačkou? Myslím tím Concord. Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí