Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den skupinko mám na vás otázku, jak řešíte dospívání vašich synů? víte můj syn má 19let a už se začal zajímat o to co má dole a to celkem hodně, pubertou si prošel celkem v pohodě ale teď se krom svého pipiku začal zajímat i o dívky, bohužel i když v jeho případě je to bohužel dosti relativní tak o něj děvčata absolutně nejeví zájem, ba bych dokonce řekla že mu dosti nevybíravě dávají najevo že je bez šance což syn nese strašně těžce a nedovede pochopit a i smířirt se s tím faktem že je jak to říct jiný a tím pádem jsou jeho šance defacto nulové, navíc tomu ani nepřidá fakt že mám ještě 16nácti letou dceru která je naštěstí zdravá ale po jednom incidentu začala svého bratra strašně nesnášet a je to umocněno i jeho probouzející se sexualitou, víte ona má přítele a jednou měla bráchu na starosti když jsem potřebovala s mužem odjet no a stalo se to že v té době byl u nás i její přítel, kluka zabavily a začaly se věnovat sami sobě no a když byly oba v tom tak tam přišel za nimy syn a uviděl je no a dcera to nedovede absolutně rozdýchat a dává to bratrovi celkem dost najevo (posledně na něj i hnusně začala řvát že on nikdy nikoho mít nebude a že to jaký je poví všem holkám ve městě a že ani sex mít nebude) no kluk se z toho sesypal a začal se zase pomočovat ale i se u něj rozvinula jaká si averze vůči párům které normálně vídá venku. netuším jak tohle řešit ale i jak pomoci dceři překonat to že ji bratr uviděl u sexu a i zamezit tomu aby mu to dávala jaksepatří najevo mohli by jste mi prosím nějak fundovaně poradit? děkuji a i se omlouvám za svůj pravopis
@Linda.to píše: Více
To slovo idiot je dost zbytecny, nemyslis? Tvoje dcera udelala chybu, kdyz sexovala s bratrem v jednom byte, a následně se taky nechovala uplne ohleduplne. Chodi syn do nejakeho kolektivu s podobnymi lidmi? Tam by se mohl seznamit.
Úplně té pohádce nevěřím. 16 letá holka neví, k čemu jsou klíče od dveří? Proč se tam nezamkli? ![]()
@boball no to právě nevím jestli by to byla cesta, sice by to na chvilku synovy pomohlo asi, ale co dál?
@Gerbera001 no řekla bych že slovo idiot je ještě velmi mírné, jo syn chodí do kolektivu stejně ale i více postižených lidí jen tam tak nějak s nikým moc nechce navazovat bližší kontakty
@Gerbera001 ano to uznávám že se ze strany dcery chyba stala ale taky chápu proč se stala, ona je dost školně zaneprázdněná a navíc do toho ještě sportuje a ten její mládenec toho má taky až nad hlavu, tudíž využily volnou chvilku pro sebe