Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
může mi prosím někdo doporučit auto 4×4 se 3 izofixy vzadu, 5-ti místné?
Moc děkuji
Nooo. Zkusím pohledat, ale tipuji, že možná tak velký MPV Sharan, Ford Galaxy apod.
Pěkný článek
Hm tak co jsem zkoušel hledat. Tak leda starý Sharan. Možná zkusit napsat poptávku třeba do Áček, co vyhrabou. Ale z nových, snad kromě Q7 se 4×4 nedělá z těch MPV/rodinných aut
My máme Ford Galaxy, ale to není 4×4. To bude těžké hledání
Jo a jestli budete mít tři děti, tak bych spíš řešila velký kufr. Pokud bydlíte na horách a potřebujete 4×4 kvůli tomuhle tak snad jedině Ford ranger ![]()
@nikive píše:
Kodiaq
Nemá 3 isofixy vzadu.
EDIT: pardon, tak má, ale že se musí koupit extra úzké sedačky a vajíčko doprostřed, aby se to tam vešlo.
Příspěvek upraven 16.05.21 v 12:55
@Cenarius Kodiaq má sice 3 izofixy, ale 3 sedačky se tam nevejdou. S vajíčkem problém nebývá, to je úzké samo o sobě, problém je v těch pokračovacích sedačkách.
@Šarlota4 teď jsme ho kupovali, ale nemá tři izofixy… My teda máme ve výbavě, že u prostřední sedačky jde zvednout sedák a nahrazuje to autosedačku, ale tři sedačky se jen tak vedle sebe nedají, jedině nějaké užší
@Andrejka13 my ho mame taky s tim sedakem. 7 mistne. Cetla jsem to jen na foru, nikdy jsem to nezkoumala pze mame 1 dite