Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsi závislá,bydlím sice ve městě,kde je všechno při ruce ale stejně si těch 500m dojedu na poštu nebo na nákup či do banky autem a přitom tohle vše je cca deset min.pěšky.S přítelem máme každý své auto a stejně jak ty píšeš, bez auta jsem jak bez ruky i když mám vše ,,u čumáku,, . ![]()
Tak já myslím, že skoro všude na vsi se bez auta neobejdeš
My máme auta dvě, jinak to nejde. Musím být mobilní, máme 3 děti a manžel musí denně do práce.
Tak přeji ať to nějak vykoumáš. Co nějaká kamarádka s autem? Mohly by jste si dělat výlet ![]()
Já bydlím od města asi 10km (což je kousek)a u nás ani žádný bus nejezdí.A tak jsem taky závislá: na skůtru,kole a při nákupech autě…nějak si nedovedu představit,že by jsme ho neměli ![]()
Taky bych být tebou zkusila nějakou kámošku a nebo příbuzný ![]()
Tak já bydlím ve městě ale bez auta si to taky nedokážu představit a to nemám ani ještě děti
takže chápu ![]()
Ono je mi to pěkně blbé někomu říkat o odvoz,ale už jsem taky nad tím přemýšlela,ale všichni spolehliví jsou v práci:-( ale mám možnost pujčit si pujčit auto,jenže mám obavy aby se něco nestalo,co když mě někdo nabourá?ale asi mi nic jiného nezbude,nebo opráším kolo?:-)
A tím autobusem by to fakt nešlo? Jiným třeba nic nezbývá, než busem jezdit
Časem asi limitovaná nejsi, dítě s sebou vláčet nemusíš. Ráno pojedeš, odpo se vrátíš … akorát tam bude vedro, tak hlavně pití a aby jsi si sedla
Určitě by ten spoj šel nějak naplánovat ![]()
Ahoj, taky jsem bez auta jak bez ruky, sice tu máme vše, doktory, školku, školu, obchody, ale stejně si raději zajedu. Navíc doktory máme jinde než tu (přestěhovali jsme se nedávno). A máme každý svoje auto kdyby se jedno z nich rozhodlo stávkovat, nevím jak to udělám až se rozhodnout stávkovat obě.
Ahojky,
já bydlím na okraji Prahy, ale MHD jedu jenom do centra.Banku, poštu máme 5 minut od baráku, ale třeba pediatra máme asi 20-30 minut pěšky.Takže jedu autem, procházka po sídlišti mě zrovna moc nebaví a navíc nikdy nestíháme a autem jsme tam asi za 5 minut.
Teď bych si ráda koupila boty, auta máme 3,ale ani jedno není doma, tak čekám až se máma vrátí, protože představa, že se budu v tomhle horku půl hodiny vláčet na letiště mě neláká
Ale dřív mi to nevadilo.Člověk rychle zleniví ![]()
My bydlíme taky v dupce světa a nedávno jsme přišli o svého miláčka
Na dálnici se nám ve 120ti otevřela přední kapota
Nepříjemné… Včera jsem jela na nákup autobusem a bylo to blbé. Tahat se s taškama a nákup který by trval 45min i s cestou tak trval 3 hodiny!!!
Auto je sice žrout peněz, ale skvělý pomocník
A jak dlouho budete bez auta???
Auto je skvělá věc,a moc dobře se na něj zvyká.Bez auta budeme cca 14dní.Nám teče olej z převodovky.Ty testy mám na celý den,bus jezdí ale málo,tak doufám,že se někde neposeru,jak jsem psala asi salmonela.
úplně tě chápu,já jsem bez auta jak bez ruky
Naštěstí máme dvě.Jinak bych si asi půjčila auto,pokud by možnost byla.Určitě by to bylo lepší než se vláčet autobusem.
Fakt obdivuji rodiny které miláčka nemají,my máme město 15km,ale doktory mám ještě dál.Jeden doktor je na poměrně celý den,musí se dlouho čekat na bus,a moc se mi po městě courat nechce v takovém hycu.
My jsme měli taky dvě,ale nestíhali jsme platit,tak jsem moje prodala,ale můj má motorku,tak ten to má jednoduché,já řidičák nemám na motorku,a on je tesař tak cestuje,tak motorka pořád spí v garáži.
Ahoj bydlím v malém městečku, kde většina služeb je,ale bez auta si to taky nedokážu představit, Když potřebuji něco sehnat, Jít k doktorovi pro mne není problém(klasický,gynda,chyrurgie,pediatr) ale s játry jsem musela do Hradce 45Km(každou chvilku) když potřebuju sehnat hezkou halenku nebo boty, taky musím alespoň do Náchoda(8km) takže bez auta by to bylo opravdu hrozně těžké. Na druhou stranu auto má pořád manžel v práci od rána do 18hod, takže už pomalu řídit neumím, takže když něco potřebuji manžel musí přijít dřív z práce, nabrat mě a děti(já se řídit s nima bojím a manžel se mnou-prý jezdím moc rychle) a musí jet s náma. No, neumím si představit být odsouzena jen na služby u nás a bez auta bych byla taky slušně v pr…
Ahojte maminy,včera jsem se dostala do prekérní situace.Máme nemocné auto:-) bydlím v obci bez pošty,školy,školky,a bez normálního obchodu.Jelikož jsem o víkendu skončila na pohotovosti s podezřením na salmonelu,tak mám ted hodně kontrol,a ještě k tomu jsem těhu a jdu v pátek na testy.Je to pro mě blbá situace,jelikož tady autobus jede 3× za den do města,k doktorovi na kontrolu to mám 35km,a na ty testy těhu 50km.Ve dne v noci koumám jak se tam dostat:-) jsem bez auta jak bez ruky.Jsem jen já tak závislá,nebo ještě někdo bydlí v obci kde lišky dávají dobrou noc?Doufám,že mě za to neodsoudíte,ale doktory nepodcenuji,a na kontroly chodím pravidelně,nerada bych se přeobjednávala.Děkuji za odpovědi,popřípadně za rady:-)