Auto se 3 izofixy

2813
6.7.18 00:15

Auto se 3 izofixy

Která auta mají ve druhe řadě 3 izofixy? (Idealne teda i další 2 ve 3 řadě, ale to už není nutne.) Vím pouze o WV Sharan a Touran, ty jich oba mají svorne všech 5, ale co ostatní auta? Konkretne mě zajímá hlavně Ford S-max, možná i C-max a Citroen C4 Grand Picasso. Připadne i jine značky o rozumne ceně. Jedna se mi o nove aktuální modely. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
6.7.18 00:18

C-max stopro nemá, dokonce ani prostřední sedačka není plnohodnotná. Teda aspoň u toho, co mám doma… :?

• Citovat
  • Upravit
6650
6.7.18 02:56

Dacia Dokker a Lodgy mají 3 a vejdou se tam 3 velké autosedačky, vyzkoušeno osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.7.18 06:28

U toho tourana mohu potvrdit, 3 plnohodnotná sedadla a tři isofixy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
6.7.18 06:31

Z Fordu ma 3 isofixy Galaxy … nebl Seat Alhambra ( prakticky Sharan s jinou karoserii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.18 07:31

Mám Tourana a ten má ve druhé řadě všechny tři za prvé plnohodnotné sedačky a za druhé všechny s isofixenlm, pokud vím tak v těch „přídavných“ sedačkách nejsou, ale můžu to zjistit odpoledne, my máme 5 sedadel, manželova sestrenice 7. C-MAX pokud vím nemá (taky jsme nad ním uvažovali) a Picassa mají známí 7 mistného takže můžu zjistit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
6.7.18 07:57

Mame peugeota 5008, starsi verzi, tri isofidy jsou, treti rada je nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
6.7.18 09:46
@Kristyna.Vechtova píše:
Mám Tourana a ten má ve druhé řadě všechny tři za prvé plnohodnotné sedačky a za druhé všechny s isofixenlm, pokud vím tak v těch „přídavných“ sedačkách nejsou, ale můžu to zjistit odpoledne, my máme 5 sedadel, manželova sestrenice 7. C-MAX pokud vím nemá (taky jsme nad ním uvažovali) a Picassa mají známí 7 mistného takže můžu zjistit :)

Je, tak to bys byla zlata. ;) Tourana zjišťovat nemusíš, toho mají známi a mají izofixy i na těch přídavných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
6.7.18 09:55

Ještě mě napadla kia carens. Nemá někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.18 16:31

@modravlocka tak Picasso má i na té třetí řadě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí