Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Která auta mají ve druhe řadě 3 izofixy? (Idealne teda i další 2 ve 3 řadě, ale to už není nutne.) Vím pouze o WV Sharan a Touran, ty jich oba mají svorne všech 5, ale co ostatní auta? Konkretne mě zajímá hlavně Ford S-max, možná i C-max a Citroen C4 Grand Picasso. Připadne i jine značky o rozumne ceně. Jedna se mi o nove aktuální modely. Máte někdo zkušenost?
C-max stopro nemá, dokonce ani prostřední sedačka není plnohodnotná. Teda aspoň u toho, co mám doma… ![]()
Dacia Dokker a Lodgy mají 3 a vejdou se tam 3 velké autosedačky, vyzkoušeno osobně.
U toho tourana mohu potvrdit, 3 plnohodnotná sedadla a tři isofixy.
Z Fordu ma 3 isofixy Galaxy … nebl Seat Alhambra ( prakticky Sharan s jinou karoserii)
Mám Tourana a ten má ve druhé řadě všechny tři za prvé plnohodnotné sedačky a za druhé všechny s isofixenlm, pokud vím tak v těch „přídavných“ sedačkách nejsou, ale můžu to zjistit odpoledne, my máme 5 sedadel, manželova sestrenice 7. C-MAX pokud vím nemá (taky jsme nad ním uvažovali) a Picassa mají známí 7 mistného takže můžu zjistit ![]()
Mame peugeota 5008, starsi verzi, tri isofidy jsou, treti rada je nema.
@Kristyna.Vechtova píše:
Mám Tourana a ten má ve druhé řadě všechny tři za prvé plnohodnotné sedačky a za druhé všechny s isofixenlm, pokud vím tak v těch „přídavných“ sedačkách nejsou, ale můžu to zjistit odpoledne, my máme 5 sedadel, manželova sestrenice 7. C-MAX pokud vím nemá (taky jsme nad ním uvažovali) a Picassa mají známí 7 mistného takže můžu zjistit
Je, tak to bys byla zlata.
Tourana zjišťovat nemusíš, toho mají známi a mají izofixy i na těch přídavných.