Autobaterie - dotaz

2183
12.2.12 11:36

autobaterie - dotaz

ahoj mam dotaz asi na chlapa, nemohla jsem nastartovat fabii tak jsme dobili baterku, kdyz ji dam dnes dobitou do auta a pojedu az v utery vydrzi nebo ten mraz ji zase dostane ?
dekuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
12.2.12 11:42

jestli máte starší baterii,tak ne.. no ona i nová v těchhle mrazech má co dělat, takže bych to šla jednou denně na chvíli nastartovat, aby se dobila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
12.2.12 11:47

takze to chce proste jezdit baterka je min 3 roky stara presne to ale nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.2.12 12:13

Ahoj, v těhle mrazech ti nevydrží, musela bys jezdit denně. Já mam novou a nevydržela, leda vyndat a dát do tepla, já ji mam taky vyndanou a když potřebuju, tak řeknu tomu mýmu aby mi ji tam hodil a nebo si vezmu jeho auto, který má v garáži a to moje chudinka je na mrazu :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.12 12:13

to ano, ale pokud nikam nemáte cestu a víte, že budou přes noc mrazy, tak stačí to jen mít třeba 5 minut nastartované a ona se sama dobije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.12 12:15
Pettulle píše:
Ahoj, v těhle mrazech ti nevydrží, musela bys jezdit denně. Já mam novou a nevydržela, leda vyndat a dát do tepla, já ji mam taky vyndanou a když potřebuju, tak řeknu tomu mýmu aby mi ji tam hodil a nebo si vezmu jeho auto, který má v garáži a to moje chudinka je na mrazu :,( :mrgreen:

my máme staré auto i starou baterii a stojí nám celoročně venku a se startováním nemám ani v těchhle mrazech problém, když to občas jen natočím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.2.12 12:20
kaca.zagi píše:
jestli máte starší baterii,tak ne.. no ona i nová v těchhle mrazech má co dělat, takže bych to šla jednou denně na chvíli nastartovat, aby se dobila :mavam:

Hm, tak tohle mi přišlo divný tak jsem se ptala i chlapa - automechanika, a řekl mi co jsem si myslela. Tím nastartováním jí naopak vybiješ, aby se zase dobila, chce to mít puštěnej motor dýl, chlap říkal tak aspoň hodinku někam jet. Jen nastartovat a zas po pár minutkách chcípnout by zvlášť na starší baterii mohlo mít opačnej efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.2.12 12:42

Tak já mám 3 roky starou baterku , jezdím denně ale jenom z práce a do práce , takže tak cca půl hodky cesty a vždycky ještě večer v rámci venčení psa , nechám auto chvili nastartované a ráno nemám problém , takže si myslím že když se v pondělí projedeš třeba na nákup a večer ještě necháš auto chvíli běžet tak v úterý v poho odjedeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.12 14:19
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
jestli máte starší baterii,tak ne.. no ona i nová v těchhle mrazech má co dělat, takže bych to šla jednou denně na chvíli nastartovat, aby se dobila :mavam:
Hm, tak tohle mi přišlo divný tak jsem se ptala i chlapa - automechanika, a řekl mi co jsem si myslela. Tím nastartováním jí naopak vybiješ, aby se zase dobila, chce to mít puštěnej motor dýl, chlap říkal tak aspoň hodinku někam jet. Jen nastartovat a zas po pár minutkách chcípnout by zvlášť na starší baterii mohlo mít opačnej efekt.

no vidíš, já mám taťku automechanika a děláme to takhle celý život, 10 minut a šlus. Kdyby to nefungovalo, tak to asi neříkám ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.2.12 14:53
kaca.zagi píše:
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
Hm, tak tohle mi přišlo divný tak jsem se ptala i chlapa - automechanika, a řekl mi co jsem si myslela. Tím nastartováním jí naopak vybiješ, aby se zase dobila, chce to mít puštěnej motor dýl, chlap říkal tak aspoň hodinku někam jet. Jen nastartovat a zas po pár minutkách chcípnout by zvlášť na starší baterii mohlo mít opačnej efekt.
no vidíš, já mám taťku automechanika a děláme to takhle celý život, 10 minut a šlus. Kdyby to nefungovalo, tak to asi neříkám ne :lol:

Já tě přece nepřesvědčuju že ti to tak nefunguje :lol: , to víš sama nejlíp. Jenže tobě může a zakladatelce nemusí.
Já mám patnáct let starý auto, celou zimu mi stojí před panelákem, jedu s nim tak jednou tejdně nakoupit a baterka drží, ale to že to takhle funguje mě neznamená, že to je standard, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.2.12 17:29
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
no vidíš, já mám taťku automechanika a děláme to takhle celý život, 10 minut a šlus. Kdyby to nefungovalo, tak to asi neříkám ne :lol:
Já tě přece nepřesvědčuju že ti to tak nefunguje :lol: , to víš sama nejlíp. Jenže tobě může a zakladatelce nemusí.
Já mám patnáct let starý auto, celou zimu mi stojí před panelákem, jedu s nim tak jednou tejdně nakoupit a baterka drží, ale to že to takhle funguje mě neznamená, že to je standard, ne?

Ale vždyť já jen reaguji na tvůj příspěvek, který reagoval na můj, který reagoval na zakladatelčin :D :D :D ne, vždyť se přeci nemáme proč dohadovat, vyměňujeme si svoje zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.2.12 17:30
kaca.zagi píše:
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
crazzi píše:
kaca.zagi píše:
Já mám patnáct let starý auto, celou zimu mi stojí před panelákem, jedu s nim tak jednou tejdně nakoupit a baterka drží, ale to že to takhle funguje mě neznamená, že to je standard, ne?
Ale vždyť já jen reaguji na tvůj příspěvek, který reagoval na můj, který reagoval na zakladatelčin :D :D :D ne, vždyť se přeci nemáme proč dohadovat, vyměňujeme si svoje zkušenosti :kytka:
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.2.12 18:59

Záleží jak na tom ta Vaše baterka je, normálně by vydržet měla, každopádně když jí máš vyndanou v teple a jedeš až v úterý proč jí tam nedáš až v úterý… Chtěla sem ještě reagovat na další příspěvky ale když čtu jak se tu dohadujete tak už radši mlčím. Jinak já si baterku v zimě nevyndavám ať sou mrazy jaký chtěj a zatím jezdím normálně, nejezdim denně a baterka už je starší nicméně u baterie dodržuju údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
12.2.12 19:40

dekuji za nazory. baterka pujde do auta az v utery a snad to bude ok. nikdy mi to taky nedelalo ale letos jezdim fakt malo takze auto prez ty nejvetsi mrazy proste stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová