Autobusem do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
25.3.22 16:57
@stinga píše:
přesně - také jsem ty šutry a boty do vody nenáviděla, zlatá Itálie s pískem - pro děti ideál, Chorvatsko je za mě ideální pro dospělé, kteří už ocení tu hezkou přírodu a čistý vzduch, pro děti je Itálie jednička :palec:

Nenavidim pisek! Je vsude :lol:. Zlaty sutry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76437
25.3.22 17:40
@Lucie_Sx píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76437
25.3.22 17:42
@Russet píše:
Z kamínků zas nemáš pořád bordel na dece. Naše dítě to zvládalo bosky, já do vody šla v botách a zouvala a vyhazovala na břeh. Plavat v botách je opruz.

my jsme loni byly v Chorvatsku, nebylo to špatné, ale letos zase Itálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.22 17:56
@Lucie_Sx píše:

Od té doby, co mám takovou síťovanou deku, kterou ten písek propadává, je to lepší. Na to teprve dávám rychleschnoucí ručníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.22 17:56
@stinga píše:
my jsme loni byly v Chorvatsku, nebylo to špatné, ale letos zase Itálie

Do Itálie bych se ráda zas mrkla, ale já bych jela až k mafiánům na Sicílii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
25.3.22 18:15

@Russet JASNÝ, to už jsou každého preference, já osobně radši kamínky než písek, ale pak holt boty, páč jsem exot na bolest a zdechám i při náznaku bodnutí šutráčku do chodidla :mrgreen:
jinak čistotu chorvatského moře MILUJI :srdce:
ale pokud malé děti, tak zásadně italský písek, naše dvojky si tam už ve třech letech vyhrály v písku a pár cm vody jak nikdy nikde :dance:
jen se v tom věku ještě hodně bály vln, viděly je tehdy poprvé, šly jen fakt kousíček do moře a když si měly vybrat, tak skončily v miístním bazénu :mrgreen: proto moře doporučuji v maličkém věku spíš pro odvážnější povahy a od 4+ (kdy je ta vodní síla až tak moc neděsí)
stejně si člověk myslí, že to dělá hlavně pro Ně, ale nene, do těch tří si to fakt nepamatují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.22 18:23
@Lucy75 píše:
@Russet JASNÝ, to už jsou každého preference, já osobně radši kamínky než písek, ale pak holt boty, páč jsem exot na bolest a zdechám i při náznaku bodnutí šutráčku do chodidla :mrgreen:
jinak čistotu chorvatského moře MILUJI :srdce:
ale pokud malé děti, tak zásadně italský písek, naše dvojky si tam už ve třech letech vyhrály v písku a pár cm vody jak nikdy nikde :dance:
jen se v tom věku ještě hodně bály vln, viděly je tehdy poprvé, šly jen fakt kousíček do moře a když si měly vybrat, tak skončily v miístním bazénu :mrgreen: proto moře doporučuji v maličkém věku spíš pro odvážnější povahy a od 4+ (kdy je ta vodní síla až tak moc neděsí)
stejně si člověk myslí, že to dělá hlavně pro Ně, ale nene, do těch tří si to fakt nepamatují ;)

To jsem si asi porodila lachtana, protože v Řecku vlny jak blázen a dítě nafouklé, že lezem z vody. Já už nestíhala nadskakovat a zvedat dítě nad hladinu, ale on by tam klidně vegetil. To mu byly asi 4 a půl. O rok dřív zažil moře poprvé v Chorvatsku, ale nevím, co si z toho pamatuje a co zná z fotek :nevim: Bazén vyloženě u moře mít nemusím, ale děti milují skluzavky a ty cajky okolo. Tak aspoň navštívit jednou nějaký aquapark.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
25.3.22 18:48

@Russet :dance: však to říkám, máš asi kluka a ten věk 4+ už se osmělí..
jinak maličké děti ty vlny mohou fakt děsit a ty moje se stahovaly až úplně mimo vodu a plácaly si tam ty své bábovičky :lol: moc ráda na to vzpomínám, páč tehdy jim ke štěstí stačil plastový kbelík za dvacku… dnes řešíme typ bezdrátových sluchátek, značku hader a elektroniky :,( strašně rychle tyhle krásné dětské věci utečou a vždy jsem si říkala, že kdo tohle říká, je sám snob a vychovává snobské děti, ale já mám už tři roky samsung za trojku :mrgreen: oblíkám se v sekáči, k obědu se spokojím s mozarellou v akci a jediné, za co utratím je - občas- parfém, zlato a víno :mrgreen:
strašně ráda bych se na tu pláž s těma tříletýma naháčema v kloboučkách a s bábovičkama vrátila… :oops: ale holt, to je život… zavezu si tam vnoučata - když osud dá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.3.22 20:07
@Lucy75 píše:
@Russet :dance: však to říkám, máš asi kluka a ten věk 4+ už se osmělí..
jinak maličké děti ty vlny mohou fakt děsit a ty moje se stahovaly až úplně mimo vodu a plácaly si tam ty své bábovičky :lol: moc ráda na to vzpomínám, páč tehdy jim ke štěstí stačil plastový kbelík za dvacku… dnes řešíme typ bezdrátových sluchátek, značku hader a elektroniky :,( strašně rychle tyhle krásné dětské věci utečou a vždy jsem si říkala, že kdo tohle říká, je sám snob a vychovává snobské děti, ale já mám už tři roky samsung za trojku :mrgreen: oblíkám se v sekáči, k obědu se spokojím s mozarellou v akci a jediné, za co utratím je - občas- parfém, zlato a víno :mrgreen:
strašně ráda bych se na tu pláž s těma tříletýma naháčema v kloboučkách a s bábovičkama vrátila… :oops: ale holt, to je život… zavezu si tam vnoučata - když osud dá :srdce:

Bylo to fajn, ale člověk si s těma prckama u vody moc neodpočinul. Buď hrabal písek nebo blbnul ve vodě. Ale jasně, až to práskne dveřmi a bude říkat matko, nepruď, budu na to se slzou oku vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
31.3.22 12:22
@poradíanetka píše:
Dobrý den, chtěly bychom s kamarádkou o prázdninách jet na,,levnější,, dovolenou. Minulý rok jsme letěly na dva týdny do Egyptu a teď bychom chtěly něco,,akčnějšího,, kde se můžeme procházet, nakupovat, jít na nějakou zábavu atd…
Našel by se tady někdo, kdo jezdí autobusem do Chorvatska a je spokojen i s cestovkou?
A jelikož jsem nikdy v Chorvatsku nebyla doporučil by mi hotel - penzion na Makarské? Předem moc děkuji za odpověď :srdce: :mavam:

na Makarské zkus hotel Rivijera, busem to vydržíte. Jezdím jedině busem již několik let do Chorvatska.CK Victoria doporučuji Biograd na Moru, tam to žije.
jinak Makarskou s ckvt.cz,busem za 15h, super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario