Autodráha pro 1,5ročního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
681
11.9.12 14:27

autodráha pro 1,5ročního

Ahoj maminky, malhýo strašně zajímají auta, tak přemýšlím nad koupí autodráhy. :P Ale je jich strašně moc a já nevim, kterou vybrat aby byla vhodná pro takhle malé dítě. :roll: Mohli by jste mi nějakou doporučit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
11.9.12 14:34

U nás měla úspěch tato http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jakmile to byla klasická autodráha, tak malá na autíčka tlačila a křivila jim ty štětinky a autíčko ji vylítávalo ven.

• Citovat
  • Upravit
81477
11.9.12 14:34

Kluka auta zajímali. Máme autodráhu, značkku nevím, ale válí se v pokoji a nic. Zato vláčkodráha jede. Dají se dokouit různé díly, mosty, nádraží, vyhybky, depa, závory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.9.12 14:40

Myslím, že v 1,5 roce je na autodráhu brzy. Souhra prstů s ovladačem se sice dá naučit, ale to prcek musí chápat smysl toho učení - a tam bývá většinou zádrhel… Pořídil bych spíš nějaké auto jen tak na volné ježdění po koberci a po podlaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.9.12 14:41

@zichisek Jojo, kartáčky (sběrače proudu) je jediná součást, která se musí pravidelně kontrolovat a případně opravit/vyměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
11.9.12 14:45
@zichisek píše:
U nás měla úspěch tato http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jakmile to byla klasická autodráha, tak malá na autíčka tlačila a křivila jim ty štětinky a autíčko ji vylítávalo ven.

Něco takovýho jsem měla na mysli. :palec: Vypadá fakt dobře. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
11.9.12 14:57
@Jura007 píše:
Myslím, že v 1,5 roce je na autodráhu brzy. Souhra prstů s ovladačem se sice dá naučit, ale to prcek musí chápat smysl toho učení - a tam bývá většinou zádrhel… Pořídil bych spíš nějaké auto jen tak na volné ježdění po koberci a po podlaze…

Já právě u někoho viděla takovou jednoduchou, která se ovládala jen jedním tlačítkem a malej s tím hned uměl a strašně ho to bavilo. :think: ale nemůžu si vzpomenout u koho. :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.9.12 15:16
@Jenver píše:
Něco takovýho jsem měla na mysli. :palec: Vypadá fakt dobře. :potlesk:

Mě se líbí. Dá se k tomu dokoupit i garáž nebo farma. Zvlášť další autíčka a vláčky, značky…A auta jsou nezničitelné. Malá je nosí i ven, na písek i do vany.Pak je strčím do myčky :mrgreen: a jsou jako nové.

• Citovat
  • Upravit
2231
11.9.12 15:16

My máme tuto. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Koupily jsme to pro 2 letýho, ale myslím že i pro 1,5 letýho to je dobrý. Sehnala jsem ji tenkrát za 500kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
11.9.12 15:34
@zichisek píše:
Mě se líbí. Dá se k tomu dokoupit i garáž nebo farma. Zvlášť další autíčka a vláčky, značky…A auta jsou nezničitelné. Malá je nosí i ven, na písek i do vany.Pak je strčím do myčky :mrgreen: a jsou jako nové.

Tak pokud je to nezničitelný, tak mám vybráno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815