Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky,
přemýšlím o koupi staršího stolečku FP, chtěla jsem ten nový, ale hraje asi podobné písničky jako pejsek a křesílko, co už máme doma. Nebo ne? Máte někdo zkušenost? Bude to malé k Vánocům, bude jí rok, bude jí ještě ten starší typ zajímat? Máte ho někdo a od kdy do kdy se s ním Vaše dítka hráli?
Ahoj, máme dome přesně tenhle, dostala ho tuším asi v 10měs., ještě dnes (20měs.) si k němu občas stoupne, ale už jí nebere, tak jako dřív… S ostatním neporadím…
Ahoj, my taky máme tenhle a malý (16 m) si s ním pořád hraje. Hraje teda asi jen dvě melodie, jinak spíš vydává zvuky (houknutí, dětský smích). Nejdřív právě ovládal ty zvuky, je to ten největší červený knoflík (veprostřed se roztočí a rachotí kuličky), ale postupem času se právě naučí ovládat i ty „těžší“ úkoly
. Já jsem moc spokojená
.
Ahoj, máme taky tenhle. tuším, že někdy od těch 10. 11. Měsíců, co si začal malej stoupat, ho začal zajímat. Každej den u něj trávil hodně času, pak dokonce ho tlačil před sebou a měl ho jako chodítko
.teď je mu 13 m a ještě si s ním dost hraje, ale už dělá pěkný blbiny, jako že na něj stoupá a snaží se někam vylézt, takže pomalu uvažuju, že ho dám pryč.
Nevim, my mame od Chicca s klavesami a zaroven jsou tam i dalsi veci a prijde mi vice ucelnejsi nez tento, ale treba se mylim
Ahojky tak Gabča má 9m a máme tenhle stoleček:
http://www.obchodhracek.cz/…es/R7871.jpg
Jsem s ním moc spokojená, mám ještě hrací klíče od FP a též jsem spokojená
ale s tímto neporadím ![]()
Ahojky, omlouvám se, že zasahuju do diskuze
Taky uvažuju o koupi hracího stolečku- malá bude mít 11měsíců. @petula.bir ten váš stoleček ted mají v akci v Tescu, uvažuju nad ním, ale zdá se mi takový,,chudší" podle stolečku od Matella, co všechno ten stoleček umí? Baví ještě prcka?
My máme zpívající stoleček od Fisher price a ten je super, je zbytečný od nich kupovat moře hraček, tady je vše a za dobrou cenu. Naše malá si sním hrála až do 3, učí barvy, čísla, písmena, tvary, angličtinu, dělá zvuky, vydává písničky, fakt super věc. Právě ho prodávám.