Kočárek pro panenku - 2 roky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13010
6.9.12 13:09

Kočárek pro panenku - 2 roky

Máte někdo zkušenost s tímto kočárkem pro panenku? Dceři budou 2 roky v prosinci.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
494
6.9.12 13:16

Ahoj, tento kočárek mě přijde pro 2 letou holčičku už moc malý, my jsme kupovali „golfáč“ a potom taky klasický kočárek, který má výškově nastavitelnou rukojeť. Kukni na stránky www.dracik.cz a tam najdeš pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
6.9.12 13:31

@šárkajak díky, no ona taky není nikterak vysoká a takové ty napodobeniny klasických kočárů co mají přehazovací rukojetě, a předělávání na sporťák se mi nelíbí.

A koukám, že rozdíl ve výšce rukojeti u sportovního a u tohoto je asi jen 10 cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
6.9.12 13:44

@GILOTEK 10cm je u dvouleté slečny celkem dost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.9.12 13:44

Nám se nejvíc osvědčily pro obě děti malé skládací golfky (pro syna i pro dceru). Byly levné a dají se složit, což člověk ocení, když se jede na prochajdu a dítě to v půlce přestane bavit - něco jako jenom doporučuji ohlídat, ať to není úplný šunt - výrobců je více - podívat se na kolečka a zkusit rozkládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.9.12 13:48

Tenhle kocarek mame v detskym centru a prijde mi nevhodny i pro moji 16 mesicni dcerku a uz vubec ne pro 2 letou.Chce to kocarek ktery je uz jako opravdovy a ne tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
6.9.12 14:58

Mely jsme ho a sai po 14. dnech krupnul plast, no do mesice sel z domu, byl nebezpeny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
6.9.12 15:53

Díky za reakce.
Takže plastový nebrat.

NO ona ho bude mít jen na doma, nebude s ním jezdit nikde venku. Nebudu hlídat jednoho s kočárkem, druhého na odrážedle a třetího na kole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.9.12 16:14

Ja doporucim golfky, a nejlip od Bayer Chic (mame doma, fakt kvalitni, Nemecke) ;) Mala ho dostala k Vanocum presne ve 2 letech a spokojenost. Na zahradu mame jeste druhe golfky asi za stovku od Tamanu, a neda se to kvalitou srovnavat ;)
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…o-panenky-30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
6.9.12 16:37
@Aliik píše:
Ja doporucim golfky, a nejlip od Bayer Chic (mame doma, fakt kvalitni, Nemecke) ;) Mala ho dostala k Vanocum presne ve 2 letech a spokojenost. Na zahradu mame jeste druhe golfky asi za stovku od Tamanu, a neda se to kvalitou srovnavat ;)
http://www.maxikovy-hracky.cz/…o-panenky-30

ty vypadají moc pěkně, jen nevím tedy s tou výškou rukojeti. Tenhle je od 3 let, aby na ní nebyl vysoký.

POčítám, že o vánocích bude mít tak 90 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.9.12 21:08

Zuzka ho dostala ve 2 letech, merila 93cm. Ale vcera s nim krasne jezdila i kamosky dcera (rok a tri ctvrte), ktera je prcek a meri kolem 82-83cm. Takze si myslim, ze zcela OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajuja
7.9.12 00:07
@GILOTEK píše:
Máte někdo zkušenost s tímto kočárkem pro panenku? Dceři budou 2 roky v prosinci.
Díky :)

My ho máme, ale tu verzi „sporťák“,dcera bude mít 2 roky v říjnu, měří cca 90cm, což si myslím, že není malá a tento kočárek má akorát. Jezdí s ním jen doma, takže zatím je v pohodě, plast-neplast.

• Citovat
  • Upravit
11565
15.3.13 23:12

Kočárek a panenka

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějaký kočárek dceři. Je jí rok a půl a podle všeho bude brzo nutné jí pořídit kočárek s panenkou. Poradíte mi, s čím máte zkušenost vy? Aby jí to tak rok dva vydrželo…

Dám přednost „golfkám“, protože máme v bytě hanebně málo místa.

Koukala jsem, že v Tescu mají v akci jejich panenku Emmi i s golfkama (sleva o 50%) - nemáte někdo zkušenost s touto hračkou? Jestli jí to nebude vysoké (na krabici nejsou rozměry). Bez doporučení nechci kupovat nic drahého… Ale dám si samozřejmě poradit i jiné ;)

Předem děkuju za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.3.13 23:31

@karolina_a_betuska Ahoj ze zkušenosti můžu říct, že kup jakýkoliv, mám po starší dcerce normální kočárek i s panenkou, má nastavitelnou rukojet. takže jde dát hodně dolů a maličká s nim vesele každej den drandí už od roku a půl a starší ho měla dokud jí to nepřestalo bavit :lol:, u nás je to nejvděčnější hračka, protože když v něm nevozí malá plyšáky, nebo panenky, tak jí v něm po bytě vozí starší dcera a kočár drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.3.13 23:59

Poridila jsem ted dceri golfky Bayer MiniBuggy, chtela jsem skladaci, ale s pojistkou kvuli bezpecnosti a tyhle vypadaji kvalitne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí