Svítící mimozemšťan ve slizu

2926
10.9.12 08:32

Svítící mimozemšťan ve slizu

Ahoj všem,
prosím o pomoc při hledání „hračky“, je to mimozemšťan, který by měl svítit, když mu máčknete na hlavu a celý ten mimozemšťan se dává do tuby se slizem. Ano, hračka děsná, uznávám :roll:, ale moje dítě po ní děsně touží. V hračkárně na mě koukali jak na mimozemšťana :mrgreen:, že to vůbec nemají, že to ani nikdy neslyšeli…

Nemáte, prosím, některá tušení, co to je a jak se to jmenuje? Měla by na to běžet snad i reklama.

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
10.9.12 08:39

Jáí našla jen tohoto http://www.ptakoviny-eshop.cz/…jicku-x12303 a nebo tohoto
http://www.eshopbaby.cz/…4ks-v-dbx-6/
občas to mívají i v kamenných obchodech třeba v globusu jsem viděla takového fujtajbli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.9.12 08:41

@Lussye děkuju, ale to není ono. Tamto by měla být průhledná tuba plná slizu, v tom je zasazený ten ufon a když zvrchu máčkneš, měl by svítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.9.12 08:44

http://www.alza.cz/…-d333206.htm ahoj, já našla tohle. Pod tímto jich je ještě spoustu jiných. Jinak, je to hodně zajímavá hračka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.9.12 08:49

@klara123 To je ono, děkuju moc! :kytka: Zachránila jsi zbytky mé chabé mysli před zblázněním. :mrgreen: Děkuju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.9.12 08:59

Můj úžasný synek na mě také zkouší psí oči, když vidí tu ulítlou reklamu. Ale jako fakt nechápu, k čemu taková „hračka“ je… :zed:
Lidé už nevědí, jakou blbost by ještě vymysleli… Zatím odolávám a nic nekupuji, ale jestli mi rupnou nervy, tak to jistí Ježíšek :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
10.9.12 09:04

@Loll U nás měli u kasy v Pompu, malá taky chtěla. Nakonec si odnesla malou krabičku slizu za 20,–. Fuj, moc dlouho jí stejně nevydržel :lol:.

• Citovat
  • Upravit
2926
10.9.12 09:04

Tak u nás to bude ptákovina k svátku a ano, je to jedna z těch hraček, ze který vytáhnou ufouna, napatlaj sliz všude po pokoji a za dva dny, až tam půjdu uklidit, tak to celý vyhodím a neštěkne po tom pes. :mrgreen: Ale to je fuk, těch stopade do toho investuju, když po tom tak touží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.9.12 10:56

My ho kupovali dceři asi před měsícem…děsná blbina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.9.12 11:42

Vypadá to jako kravinka, ale malý si to určitě užije :-) sliz všude, hmmm… doufám, že holka nic podobného vyžadovat nebude :mrgreen: ale kdo ví, je ještě malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
10.9.12 12:03

Koupila jsem ho v bernu minulej tejden a malyho to bavilo chvili…vali se v aute v kasliku…esli cjces, poslu ti ho postou :) …holt nebude origos balenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
11.9.12 21:17

Ahoj, syn má 6let a má dva, prodávají to v Pompu. Docela se s tím vyblbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.10.12 14:38

mame taky :-)

AHojky holky…no destna blbina to je, ale vyhraje si s tim i nas tatinek spolcne se synem…no a pak mam doma ne dve deti ale tri. Ja ho koupila vcera za velkou statecnost za pichani pendeponu! No je z nej nadseny.taky touzi po lepacich slizacich…ti jsou ale mini pidi tak radeji toto.Taky je super ze je tam ciry gel nic se nidke neumaze, jine totiz umi hezky zabarvit, meli jsme modry ruce lehce modre, kamaradka rikala, ze umi hezky obarvit vse, ale netusim kde je kupovala ona.
A jinak koupila jsem ho v Hypermarketu Albert za 159 v Bambuli ho meli za 179,pritom tam bych to cekala levnejsi. Tak holky at zije sliz :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí