Autokemp Marin - Mělice u Přelouče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
24.2.11 07:56

Autokemp Marin Mělice u Přelouče

Holky,tak při brouzdání na netu jsem narazila na tento kemp
www.waterski.cz/cz/marin-kemp
Nebyli jste náhodou někdo v tomto kempu?Zvažujeme dovču v ČR,jak už jsem psala.Příjde mi,že v tomto kempu může být pro děti pěkné vyžití!
Ale nikde jsem na fotkách nenašla vyfocené chatky ve vnitř a třeba vyfocené WC a sprchy.
Nemůžete mi napsat nějaké zkušenosti s tímto kempem?
Moc děkuji.
Jinak se nemůžeme stále rozhodnout mezi Vranovem a Sedmihorkami.Manžel navrhl také Lipno,už mi jde hlava KOLEM......
Holky,jestli máte typ na pěkný kemp s chatkou,nejlépe s lednicí.....a s animačními programi pro děti,písněte!!!
Tak jsem si pořádně prohlížely ty stránky,sice tam je jízda na banánu,lyžování a jiné vyžití ale ty ceny!!!!
Holky,nemáte nějaký pěkný typ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
24.2.11 08:37

Přímo v autokempu na Mělicích jsem nebyla, jen se tam párkrát koupat, případně zarybařit. Taky je tam někde nudapláž :mrgreen: …

Koupání je tam hezké, v létě tam jezdí spousta lidí, ale kromě toho, tam nic moc podle mne není. Takže pokud počasí hezké, koupete se rádi, je to fajn… jinak :nevim: .

V Českém ráji jsme byly také /opět ne v autokempu/, ale na můj vkus je tam víc vyžití, když se chcete jet koupat, možnost je taky, skály, les, navíc v tom autokempu Sedmihorky mají i nějaký program, určitě bych s dětmi zavítala raději tam…

Jinak je ještě moc hezké České Švýcarsko na hranicích s Německem, ale autokempy jako takové opravdu neznám.

Přeji hezkou dovču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.2.11 13:50

Já to tam moc dobře znám,mám kousek rodiče,jezdili jsme se tam koupat,ale s autokempem neporadím,jen je tam super koupání,ale jinak nikde nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viktor kohut
14.10.11 14:18

super

Já tam byl už mnohokrát.Letos se ale Marin klub vyznamenal.Dobré jídlo, hlavně špagety po italsku.Čistota a vyžití hlavně pro děti.Zase jedem.
Viktor s rodinou a kámoši.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí